maritbet girişmaritbet
Filli Boya Coloration 2013-2014 renk kataloğu görücüye çıktı!

Filli Boya Coloration 2013-2014 renk kataloğu görücüye çıktı!

Türkiye’de, kurulduğu yıldan bu yana rengin hayata dokunan her evresine öncülük eden Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumluyor

 

Türkiye'de, kurulduğu yıldan bu yana rengin hayata dokunan her evresine öncülük eden Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumluyor.

Bu işbirliğinden doğan, Filli Boya Coloration başlığı altındaki “Ümit Ünal İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri”ni Feriye Lokantası'nda görkemli bir lansmanla tanıtan Filli Boya, yaşanmışlıklara dair yeni üslupları benimsemeye yönelik önemli bir dönüm noktası olan bu proje ile boya sektöründe yeni bir anlayış ortaya koyuyor. Hazırlanan konseptler için “hayatın bütününden” ilham alan Filli Boya, Ümit Ünal'ın yaratıcısı olduğu ve içinde altı kavram, seksen renk barındıran bu projeyi, boya sektöründe aşılabilecek yeni bir eşik olarak yorumluyor.

Değer yaratan ve öncü bir marka olan Filli Boya ile Ümit Ünal, bu proje için bir yıl boyunca yoğun bir emek harcayarak yeni dönemin formlarını en iyi şekilde yansıtacak renklere dikkat çekti. Trendsetter kimliğiyle de ön plana çıkan Ümit Ünal'ın oluşturduğu ve konseptlerin bir yansıması niteliği taşıyan yaratıcı enstalasyonlarla renklenen lansmanda, 15 dakikalık özel bir show da gerçekleştirildi. Ayrıca lansmanda,  konseptler için özel olarak bestelenen müzikler seslendirildi.

Uluslararası Renk Komisyonu (ICC) Projeyi Destekliyor

Aynı zamanda Uluslararası Renk Komisyonu'nun (ICC) Türkiye temsilcisi olan Ümit Ünal, renk kavramının yeniden şekillenmesinde Dünya çapında bir etkiye sahip özelliğiyle ICC'nin desteğinden de bahsetti. 14 ülkeden temsilcilerin katılımıyla yılda iki kez toplanan uluslararası bir komisyon olan ICC, çalışmalarıyla sonraki iki yıla dair renk öngörülerini uzun bir çalışmanın ardından ortak bir sonuç bildirgesiyle yayınlıyor. Dünyanın dört bir yanında tekstil, moda, mimari başta olmak üzere pek çok disiplini ve akımı etkileyen ICC,  yaptığı çalışmalarla dünyanın son durumuna dair gözlem ve yorumlarını dile getiriyor. ICC Başkanı Ornella Bignami, Filli Boya Coloration başlığı altındaki “Ümit Ünal İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri” projesinin ICC tarafından da projenin heyecanla takip edildiği ve desteklendiğini belirtiyor.

Lansmanda konuşan kavramların ve renklerin yaratıcısı Ümit Ünal; yaşanmışlıklara dair renklerin bütününü gösteren bir anlatım sergileyerek, yaşanacak olana dair bir yolculuğun öyküsünü anlattı.

İkibinonüç / ikibinondört renk eğilimleri lansmanında söz alan Filli Boya Genel Müdür Yardımcısı Reha Tepe ise Filli Boya markasının birikimiyle örtüşen bu proje üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Tepe konuşmasında, “işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha fazla estetik ve daha iyi bir yaşam kalitesinin izinde arayışlar sunan Filli Boya, yenilikçi çalışmalarla seçkin bir marka olmaya devam ediyor” yorumunda bulundu.

Filli Boya Coloration “İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri” kataloğundaki renkler, Filli Boya'nın sadece ColorExpress bayilerinden temin edebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya Coloration ile bahar aylarında dinamik bir yaşam!
  • 14.04.2015 10:24

Filli Boya Coloration ile bahar aylarında dinamik bir yaşam!

Filli Boya, Coloration koleksiyonunda yer alan kozmik renklerin enerjisiyle ilkb ...

Çocuk odalarına bahar geldi
  • 26.03.2015 14:43

Çocuk odalarına bahar geldi

Renklerin sadece hayatımıza parlaklık katmakla kalmayıp, psikolojik ve fizyoloji ...

2015’in rengi ‘kadet mavi’ evinize derinlik getirecek!
  • 10.12.2014 15:25

2015’in rengi ‘kadet mavi’ evinize derinlik getirecek!

Uluslararası Renk Komisyonu Intercolor (ICC) Türkiye temsilcisi Ümit Ünal, 2015’ ...

Filli Boya Coloration projesinin AURORA konseptinden MORAY ve ADOETTE!
  • 21.05.2013 12:04

Filli Boya Coloration projesinin AURORA konseptinden MORAY ve ADOETTE!

Filli Boya, yaz mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde romantik, din ...

Ümit Ünal’ın Filli Boya Coloration için hazırladığı 80 renk yazın trendlerini belirleyecek!
  • 06.05.2013 16:26

Ümit Ünal’ın Filli Boya Coloration için hazırladığı 80 renk yazın trendlerini belirleyecek!

Moda ve stil danışmanı Ümit Ünal, Filli Boya için hazırladığı Coloration projes ...

Filli Boya Coloration İkibinonüç/İkibinondört Renk Eğilimleri'nden 17 şarkılık albüm!
  • 27.02.2013 14:09

Filli Boya Coloration İkibinonüç/İkibinondört Renk Eğilimleri'nden 17 şarkılık albüm!

Filli Boya Coloration İkibinonüç/İkibinondört Renk Eğilimleri Ümit Ünal'dan Altı ...