maritbet girişmaritbet
Fantasia Seramik, yüzülebilir spa havuzuna imzasını attı

Fantasia Seramik, yüzülebilir spa havuzuna imzasını attı

Fantasia Seramik, Michael Phelps imzası taşıyan yüzülebilir spa havuzu MP Momentum'u görücüye çıkardı.

Fantasia Seramik, tamamen yenilediği showroom'unun kapılarını, dünyaca ünlü Amerikalı olimpik yüzücü Michael Phelps imzası taşıyan, yüzülebilir spa havuzu “MP Momentum” ile açıyor. Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ndeki üç katlı mağazasını farklı ürün gruplarına göre yeniden düzenleyen Fantasia Seramik yeni yüzüyle yeni sezona hazır…

Dünyaca ünlü markaların en yeni ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Fantasia Seramik, showroom'unu yeniledi. Toplam 1000 m2 büyüklüğündeki merkez mağazasını ürün gruplarına göre yeniden tasarlayan Fantasia Seramik, giriş katında ağırlıklı olarak spa & wellness (hamam & sauna), özel tasarım havuz seramikleri ve mozaik ürünlerine yer verirken, Türkiye'de bir ilke imza atarak Amerikalı olimpik yüzücü Michael Phelps'in imzasını taşıyan, son teknoloji yüzülebilir spa havuzu MP Momentum'u da müşterilerinin beğenisine sunuyor. Showroom'un zemin katında ise havuz etrafı deck uygulama, modern ve klasik vitrifiyeler, Jacuzzi marka küvetler ve kompakt duş kabinleri, banyo dolapları ve tüm mekanlar için seramik çeşitleri bulunuyor. Avrupa'nın seçkin markalarının ünlü tasarımcıların imzalarını taşıyan, lavabo, duş, evye ve batarya ürünleri ise showroom'un en üst katında yer alıyor.

Yüzme, Antrenman, Suda Egzersiz ve Spa'nın Devrim Niteliğindeki Birleşimi…

Amerikalı Master Spas firması tarafından geliştirilen MP Momentum, kullanıcılarına ev ortamında suda egzersiz yapma deneyimi yaşatıyor. Yüzmenin enerji veren faydalarının, spa'nın ve antrenman yapma olanağının tek bir üründe birleştirildiği bu yenilik, kendi kategorisinde tasarım ve işlevsellik açısından çıtayı yükseltiyor.  

MP Momentum kullanıcıları için Master Spas tarafından geliştirilen SwimNumber (SNAPP) uygulaması ise suda egzersizi yepyeni bir boyuta taşıyor. MP Momentum ile çalışacak şekilde tasarlanan uygulama, kullanıcıların fitness hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak ve süreçlerini izleyecek özellikte bir teknoloji… Kullanımı kolay, ihtiyaca göre ayarlanabilen ve dalga itiş sistemini kontrol edebilen SwimNumber, kullanıcı yüzerken veya egzersiz yaparken zaman ayarlı düzenlemelerle yüksek hızlı eğitim koşullarından, yavaş ve sakinleştirici hızlara kadar su akıntısını ayarlayabiliyor. Kullanıcılarının egzersizlerine bağlı olarak kişisel direnç seviyelerini seçebildikleri uygulamada, suyun hızı 0-100 birim arasında değiştirilebiliyor.

Wave Propulsion (dalga itiş) teknolojisi ile üstün bir yüzme deneyimi için pürüzsüz ve geniş bir akım sağlayan MP Momentum, çift sıcaklık özelliği ve gürültü azaltma sistemiyle de benzersiz bir spa keyfi yaşatıyor. Sterling Gümüş Mermer ve Sierra dış yüzey seçeneklerinin bulunduğu ürün, Portabello, Maun ve Espresso etek modelleriyle de dekoratif seçimler sunuyor. 

Premium seçeneklerinde AquaVibe ses sistemi, Dalga XP, Afterglow jet paketi, çelik çerçeve, sualtı kamerası ve egzersiz ekipman seçenekleri bulunan MP Momentum, 587 cm x 239 cm x 130 cm boyutlarında. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tasarımın eşsiz sıcaklığı evinize yansıyacak!
  • 06.12.2014 09:28

Tasarımın eşsiz sıcaklığı evinize yansıyacak!

Fantasia Seramik tarafından ithal edilen, Tubes marka iç mekan ve ıslak zemin ıs ...

Fantasia Seramik, yüzülebilir spa havuzuna imzasını attı
  • 18.10.2014 11:36

Fantasia Seramik, yüzülebilir spa havuzuna imzasını attı

Fantasia Seramik, Michael Phelps imzası taşıyan yüzülebilir spa havuzu MP Moment ...

Suyla ışığın mimari sentezi: Acquapura duş paneli
  • 01.07.2014 09:15

Suyla ışığın mimari sentezi: Acquapura duş paneli

Fantasia Seramik’in temsilciliğini yaptığı İtalyan Fantini üretimi Acquapura, s ...

Acquapura serbest duş paneli ile düşsel yolculuklara çıkın
  • 28.06.2014 15:06

Acquapura serbest duş paneli ile düşsel yolculuklara çıkın

Acquapura serbest duş paneli, bedeni ve zihni düşsel yolculuklara çıkarıyor ...

Fantasia Seramik’in Acquapura duş paneli farklı bir tarz sunuyor
  • 27.06.2014 16:55

Fantasia Seramik’in Acquapura duş paneli farklı bir tarz sunuyor

İskandinav tasarımının ve Japon Zen kültüründen ilham alınarak tasarlanan Acqua ...