maritbet girişmaritbet
Evinize doğallık katın!

Evinize doğallık katın!

Evinize şıklık katmak için son dönemlerde vazgeçilmez bir hale gelen doğal taşları ve taş görünümlü panelleri kullanma yoluna gidebilirsiniz.

Uygulandıkları mekana doğal bir hava katmaları ve şık bir görünüm kazandırmaları başlıca tercih sebepleri olan doğal taşlar ve taş görünümlü paneller ev dekorasyonu için vazgeçilmez bir parça haline geldi. Duvar dekorasyonunda iç mimarlar ve ev sahipleri tarafından sıklıkla tercih ediliyorlar. Ayrıca ses ve ısı yalıtımı özellikleri, onları bir adım daha öne çıkarıyor. Peki, görünüm bakımında birbirine benzeyen bu iki dekorasyon malzemesinden siz hangisini tercih edeceksiniz? Tercih ettiğiniz doğal taşları yada taş görünümlü panelleri nerede kullanacaksınız?  İşte cevaplar...

Binanız sağlamsa doğal taş kullanın

İlk olarak her ikisini de evinizde kullanabilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken doğal taşların ağır olması nedeniyle duvar ve bina üzerinde ağırlık yaratmasıdır. Onun için duvarınıza ve binanıza güvenmiyorsanız, geniş yüzeylerde doğal taşlar yerine, taş görünümlü paneller kullanmalısınız. Yine ağırlıkları nedeniyle tavan dekorasyonunda doğal taşlar kullanmak mümkün değildir. Bu sebeple tavanda dekoratif bir çalışma yaptıracağınız zamanda taş görünümlü panelleri tercih edebilirsiniz. Bahsettiklerim harici doğal taşları kullanmanızda hiç bir sakınca yoktur. 

Taş görünümlü panellerin kullanımı

Taş görünümlü paneller ise polyester, cam elyafı ve doğal taş tozlarından üretilmektedir. Doğal taşlara göre oldukça hafiftir. Tavan dekorasyonunda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kendi renkleri dışında istediğiniz her renge boyayarak uygulayacağınız mekana uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca bu ürünler su geçirmez, yanmaz ve dayanıklıdırlar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinize doğallık katın!
  • 04.10.2016 22:14

Evinize doğallık katın!

Evinize şıklık katmak için son dönemlerde vazgeçilmez bir hale gelen doğal taşla ...