maritbet girişmaritbet
Evde 6 adımda ekonomik değişiklik!

Evde 6 adımda ekonomik değişiklik!

İşte ekonomik bakımdan sıkıntıya girmeden yapabileceğiniz değişiklik önerileri


Evinizi her ne kadar sevseniz de değişiklik yapmayı mı düşünüyorsunuz? Peki bunun için yeterli bir bütçe ayırdınız mı? İşte ekonomik bakımdan sıkıntıya girmeden yapabileceğiniz değişiklik önerileri


1- Evinizin atmosferini ekonomik yoldan değiştirmek istiyorsanız, işe aydınlatma elemanlarınızı değiştirerek başlayabilirsiniz. Yeni ampuller takın veya mevcut aydınlatmalarınızın şapkalarını yeniden kaplayın ya da gövdelerini boyayın. İnternette çok sayıda 'kendi abajurunu kendin yap' fikirleri bulmak mümkün. Origamiden boyaya, kaplamaya, düğmelerle süslemeye kadar bir çok fikir bulabilirsiniz.


2- Evinizde şömineniz varsa, yaratıcı fikirlerinizle one dekoratif bir görünüm verip işlev kazandırabilirsiniz. Nasıl mı? İçini çakıl taşları ve renkli mumlarlarla süsleyin ve yeni bir ışık köşesi oluşturun.


3- Salonunuzun veya odanızın bir duvarını canlı bir renge boyayarak, keyifli bir ortam hazırlayabilirsiniz. Ayrıca zeminde kullandığınız halınızı hafif bir kilimle yenileyerek, mekanınıza taze ve yeni bir görünüm verebilirsiniz.


4- Kanepeleriniz artık gözünüze eskisi kadar hoş görünmüyor ama yenileyebilecek durumda da değilsiniz. Öyleyse elinizdekini değerlendirin. Yaz uykuları için  tercih edilen pikeler, aynı zamanda kanepe için yeni bir kostüm de olabilir.
5- Keyifli ve eğlenceli saklama kutuları, ortalıkta duran ufak tefek eşyalardan kurtulmanızı sağladığı gibi, dekoratif de olabilir. Mevcut kutuları kendinden yapışkanlı kaplama kağıtlarıyla kaplarsanız, değişimi daha ekonomik ve pratik yolla tamamlamış olursunuz.


6- Banyonuz için de iyi haberlerimiz var. Bunun yolu da banyo perdesini yenilemekten geçiyor. Ayrıca havlu ve paspas değişiklikleri de atmosferi anında değiştirir, aklınızda bulunsun. 

 Kaynak: Sabah Emlak

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz