maritbet girişmaritbet
Ev yapımı orjinal askı modelleri!

Ev yapımı orjinal askı modelleri!

Eskileri değerlendirmeye bayılanlar, evlerinde orijinallik arayanlar için harika askı modelleri…

Artık evlerimizin vazgeçilmezi olan raflar askılıklar hepimizin çok hoşuna gidiyor. Ev dekorasyonuna yenilik ve farklılık kattığı da bir gerçek. Peki siz de sıradanlıktan sıkılmadınız mı? Koridorunuza, çocuk odanıza, banyonuza farklı şeyler katacak, görenlerin muhakkak ilgisini çekecek harika aksesuarlar yapmak sizin elinizde.

YENİ ASKILAR İÇİN PRATİK NELER YAPABİLİRSİNİZ? 

Oyuncaklardan Yapılan Askılıklar: Eskimiş, artık çocuğunuzun oynamadığı oyuncaklara yepyeni bir işlev kazandırabilirsiniz. Bir tahta parçasına çivi, tutkal vb. şeylerle sabitleyebileceğiniz oyuncaklar çok şık bir askılık görevi görecektir.

Oyuncaklardan Yapılan Askılıklar

Musluklar: En sevdiğim fikirlerden biri de bu musluklar. Özellikle banyo dekorasyonunda çok farklı ve şık duracak bir fikir. Satın alabileceğiniz ya da evde eskiyen muslukları kullanabileceğiniz harika bir tasarım.

Boyamalar: Ahşap tablayı boyayarak çeşitli şekiller vererek harika askılıklar yapabilirsiniz. Hayvan şablonları, bantlar size kolaylık sağlayacaktır. Ev dekorasyonunda farklılık önemlidir. Bu boyamalarda kendinizden bir şeyler katmayı unutmayın.

Anahtar tutucu askılık: Eskimiş kapı kilitleri kapı kolları yepyeni bir işlev kazanıyor. Evinizin girişinde portmanto görevi görüyor.

askılık

Ahşap tablalardan askılıklar: Yapımı çok basit olan bu raflar bir o kadar da şık duracak. 
Eskimiş malzemelerden askılık: Eskiyen kapı pencerelerden, kayaklardan, küreklerden harika tasarımlar yapabilir ev dekorasyonunda çığır açabilirsiniz. Görenlerin bayılacağı bu askılıklar evinizde size kolaylık da sağlayacak.

Paletler: Paletlerden harikalar oluşturan bir kesim var. Bu paletlerden yapılanlar herkesi  şaşırtıyor. Koltuklar masalar raflar. Bunun yanında da bu paletler harika bir portmanto görevi görmüş. Renkli boyalar ve harika kulplar çok şık bir görünüm kazandırmış.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev yapımı orjinal askı modelleri!
  • 20.10.2016 16:01

Ev yapımı orjinal askı modelleri!

Eskileri değerlendirmeye bayılanlar, evlerinde orijinallik arayanlar için harika ...