maritbet girişmaritbet
Ege Seramik'e Unicera Fuarı’nda büyük ilgi!

Ege Seramik'e Unicera Fuarı’nda büyük ilgi!

Ege Seramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında 27. kez düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda Spring Collection 2015 koleksiyonunu tanıttı.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde her yıl olduğu gibi Türk seramik sektörünün nabzını tutan Unicera Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı.

Ege Seramik'in Spring Collection 2015 koleksiyonunda sergilenen mermer görünümlü Arden, Arizona, Bora, Calacatta, Champion serileri ve ahşap dokulu Barbados, Beachwood, Hazar serileri dikkatleri üzerine çeken ürünlerin başında yer aldı. Koleksiyonda ayrıca, Castel, Missiouri, Regina, Empire, Haven, Kingstone, Moon, Nepal, Strong, Volga, Zenit, Ege Tech, Jolly, Joyful, Riva serileri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Unicera Fuarı'na katılımlarıyla ilgili konuşan Ege Seramik A.Ş Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘' Her yıl olduğu gibi bu yılda farklı tasarımlarımızdan oluşan koleksiyonumuzla fuara katılım gerçekleştirdik. Spring Collection'da 33 tane birbirinden iddialı yeni serimizle fuarda farkımızı hissettirdik. Farklı ebat ve dokulardaki ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından beğenildi. Ege Seramik olarak Unicera Fuarı'nı verimli bir şekilde tamamladık. 'dedi.

ARDEN;

Tasarımındaki şıklığı ve güçlü görüntüsü ile mükemmel bir birlikteliğin yansıması olan Arden serisi, doğal mermer görüntüsüyle sizi etkileyecek.

Digital Tile teknolojisi ile sırlı granit olarak üretilen Arden serisi, 33x99, 60x120 ve 80x80 ebatları ile farklı döşeme alternatifleri sunuyor. Seri, antrasit, fildişi, kahve ve cappuccino renk seçenekleri ile de her tarza uygun kullanılabiliyor.

REGİNA;

Şıklığı, modern tasarım ile kombinlemek isteyenler Regina serisinin büyüsüne kapılacak.  Eskitme modasının yansıması olan Regina serisi, düz dekorlarının yanı sıra geometrik desenlere sahip Palazzo dekorları ile ayrıcalıklı bir mekanlar oluşturma imkanı sunuyor.

Doğal bir zarafete sahip olan seri, 60x60 ebadı, bej, ceviz ve gri renk seçenekleri ile mekanlara ayrıcalıklı bir hava katıyor.

EGE TECH;

Düz, rölyefli, rektifiyeli ve lappato rektifiyeli yüzey seçeneklerine sahip Ege Tech serisi, modern görünümün yanı sıra dayanıklılığı ile dış mekanlarda da kullanım olanağı sağlıyor. 

Renkli masse teknolojisi ile üretilen seri, 8 farklı renk seçeneği ve 4 farklı ebat seçeneği ile zevkinize göre dekorasyonunuzu oluşturma imkanı sunuyor. Seri mimari projelerde de tercih ediliyor. 

SOUTH;

İlkbahar mevsimi adım adım yaklaşırken Ege Seramik doğanın uyanışından esinlenerek South serisini oluşturdu. Seri, ahşabın sıcaklığını ve doğanın samimiyetini mekanlarınızda buluşturma sözü veriyor.

Sırlı granit olarak üretilen seri, 15x90 cm ebadı, gri, bej ve kahve renk seçenekleri ile sahip olmak istediğiniz dekorasyonunuzu belirlemenize yardımcı oluyor. Seride yer alan etnik desenli dekorlar çekici tasarımı ile dikkatleri üzerine topluyor.

INFINTY;

Sabahları sizi güne uyandıran, gün içerisinde enerjinizi yenileyen, akşamları ise yorgunluğunuzu alan yerler yaşam alanlarınızdır. İnfinty serisi, sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile her gününüze enerji katmaya hazırlanıyor.

30x60 ebadında sırlı granit olarak üretilen seri, beyaz, bej ve antrasit renk seçenekleri ile mekanlarınıza hareket katmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!
  • 02.11.2021 17:26

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!

Sektörünün lider üreticisi Güral Vitrifiye, Unicera İstanbul’da trendleri belirl ...

Ege Seramik, Yetkilendirilmiş Yükümlü statüsüne sahip oldu!
  • 07.04.2017 10:55

Ege Seramik, Yetkilendirilmiş Yükümlü statüsüne sahip oldu!

Ege Seramik, Yetkilendirilmiş Yükümlü statüsüne sahip olan ilk Türkiye firması o ...

Ege Seramik, Unicera Fuarı’nda banyo ve mutfak trendlerini sundu
  • 21.03.2017 10:51

Ege Seramik, Unicera Fuarı’nda banyo ve mutfak trendlerini sundu

Ege Seramik, Unicera Seramik Mutfak Banyo Fuarı’nda 2017 Spring Collection ürünl ...

Seramiksan’ın unglazed porcelain ürünleri büyük ilgi görüyor
  • 10.03.2017 13:59

Seramiksan’ın unglazed porcelain ürünleri büyük ilgi görüyor

Seramiksan’ın unglazed porcelain(sırsız porselen) koleksiyonuna Unicera Fuarı’nd ...

Seramiksan, Unicera Fuarı'ndaki yerini alıyor
  • 16.02.2017 14:00

Seramiksan, Unicera Fuarı'ndaki yerini alıyor

Seramiksan, ürünlerini 29. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda m ...

Ege Seramik Castel ile ahşap en doğal hale bürünüyor!
  • 09.04.2015 11:36

Ege Seramik Castel ile ahşap en doğal hale bürünüyor!

Ege Seramik, ahşabı Spring Collection 2015 koleksiyonundaki Castel ile mekanlara ...