maritbet girişmaritbet
Ege Seramik Yapı Fuarı'nda kusursuz güzelliğiyle dikkat çekti!

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda kusursuz güzelliğiyle dikkat çekti!

Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleşen 36. Uluslar arası Yapı Fuar’ında, Ege Seramik doğallığın ön planda olduğu yeni serileri ile profesyonellerin dikkatini çekti

Ege Seramik'in Spring 2013 koleksiyonunda, tam parlak ve mermer desenli Vavin, Panorama, Babylon, Lapis, Pegasus ve Monaco serileri ilgiyi üzerine çeken zemin ürünlerinin başında geldi. Doğallığın ve şıklığın buluştuğu yeni koleksiyonda mermer desenli ürünlerin yanı sıra rölyef dokulu eskitme ahşap ürünler Country ve Fossilwood da büyük ilgi topladı.

Ege Seramik'in yeni koleksiyonunda rölyef dokulu ürünler Adriana, Synergy ve Alcor serileri ile mekânlara hareket kazandırmayı vaat etti. Rölyef dokulu ürün grubunda ideal mekânlar yaratmak için dekor ve düz fonların yanı sıra yer ve duvar karoları da mevcut.

ALBIS 

25x75 cm ebadındaki Albis serisine eklenen yeni altın ve platin efektli dekorlar fuarın en çok dikkat çeken ürünleri arasındaydı. Serinin Rubin dekorları göz alıcı altın pırıltısı ile fuarın en çok dikkat çeken ürünlerinden oldu. Banyosunda altın dokunuşları hissetmek isteyen seçkin zevkler Albis serisi ile hayat buluyor.

EVEREST 

Dijital baskı teknolojisi ile üretilen mermer desenli 33x99 cm ebadındaki Everest serisine ait sütun görünümündeki Artemis rölyef, koleksiyonda dikkat çekerken aynı zamanda serinin klasik etkisini de arttırıyor. Özel rölyefli Artemis, kendinden bordür ve süpürgelikli yapısı ile uygulama kolaylığı da sağlıyor.

COUNTRY 

Doğalı kadar gerçek ahşap yüzeyli seramik ürünlerden Country serisi, doğal görünümünün yanısıra yüzeyindeki rölyef dokusu ile daha doğal, daha sıcak ve gerçek ahşap hissinde. 60x60, 12x60 ve 30x30 baret mozaikleri ile her türlü tasarıma olanak sağlayan Country, ahşap sıcaklığından ve seramiğin dayanıklılığından vazgeçilemeyen mekânlar için ideal bir çözüm sunuyor.

ADRIANA 

Baharın etkileri, Adriana serisi ile mekanlara yansıyor. Ege Seramik Spring Koleksiyonunun en dikkat çeken serilerinden birisi olan Adriana, yeşil, mavi ve pembeyi yeniden banyolara taşıyor, klasik renklere meydan okuyor. 30x60 ebadındaki serinin rölyef yüzeyi, modern doku ile modern renkleri birleştirmek isteyenler için ideal.

TIME ve MAGIC 

Türkiye'yi ilk defa dijital baskı teknolojisi ile tanıştıran Ege Seramik, bu yıl Unicera Fuarında yine bir ilke imza attı. İlk defa geçmeli sistemde duvar karosu üretimi yine Ege Seramik tarafından yapıldı. Birbirine geçmeli sistemdeki karolar döşendiğinde derz boşluğu minimum düzeyde ve fark edilmeyecek kadar az oluşarak, son derece doğal bir mozaik görüntüsü oluşturuyor. Doğallık ve estetik, Time ve Magic serileri ile banyolara taşınıyor.

Ege Seramik, 2013 yılında da sektörün en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı'nda ‘'Kusursuz Güzellik'' temasını lanse etti. Ege Seramik şık ve elegant koleksiyonu ile bu yıl da mekânlarda iz bıraktı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor
  • 20.08.2020 10:27

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor

Avrupa Yakası'ndan ev arayan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebe ...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı
  • 08.06.2020 09:29

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı

İGA Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Kadri Samsunlu, salgın sürecinde İstanbul ...

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak
  • 29.09.2018 15:38

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak

Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Gaziantep Emlak, ...