maritbet girişmaritbet
ECE, Karizma ile yılda 49 bin litre tasarruf sağlıyor

ECE, Karizma ile yılda 49 bin litre tasarruf sağlıyor

Banyoları keyifli yaşam alanlarına dönüştüren ECE, tasarım, ergonomi ile tasarrufu yeni Karizma klozet ve bidelerde buluşturarak, yılda 49 bin litreye varan su tasarrufu sağlıyor

 

Banyoları keyifli yaşam alanlarına dönüştüren ECE, tasarım, ergonomi ile tasarrufu yeni Karizma klozet ve bidelerde buluşturarak, yılda 49 bin litreye varan su tasarrufu sağlıyor.
 
ECE mühendisleri ve tasarım grubunun yürüttüğü uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Karizma klozetler, ergonomik yapısı ve banyolara ferahlık katan tasarımıyla dikkat çekiyor. Normal bir klozet 9 ya da 6 litrelik su tüketimiyle temizlik yaparken, 3,5 litre ile katı, 2 litre ile sıvı temizlik yapabilen Karizma duvara sıfır klozet, bu özelliğiyle dört kişilik bir ailede yıllık 49 bin litreye varan su tasarrufu sağlamasıyla dikkat çekiyor.
 
ECE Genel Müdürü Bülent Onur, “Küresel ısınmaya bağlı olarak su kaynakları her gün biraz daha azalıyor. Artık 7'den 77'ye herkes suyu dikkatli kullanmamız gerektiğini biliyor. ECE olarak az su tüketen klozetlerle bu konuda sektörümüze her zaman öncülük ettik. Karizma klozet ve bideler, çift kademeli rezervuar iç takımı ile normal bir klozete göre çok daha az su kullanıyor. Toplu kullanım alanları için de uygun olan Karizma otel, hastane, okul gibi alanlarda da su tüketiminde ciddi tasarruf sağlıyor” diye konuştu.
 
Duvara sıfır, asma ve alttan çıkışlı olarak üç ayrı tasarımla tüketicinin beğenisine sunulan Karizma klozet ve bidelere, tüm ECE ürünlerine eklenebilen ABS (Anti Bakteriyel Sistem) ve ECS (Easy Cleaning System) isteğe bağlı olarak eklenebiliyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz