maritbet girişmaritbet
DYO’dan bebek ve çocuk odalarına özel boyalar!

DYO’dan bebek ve çocuk odalarına özel boyalar!

Bebek ve çocuk odalarının dekorasyonunda, kullanılan boyanın rengi kadar özellikleri de büyük önem taşıyor.

Su bazlı boyalar; kokusuz ve sağlıklı olduklarından çocuk odalarında doğru tercihtir. İnovatif ürünleri ile farklılaşan DYO, ‘evin en özel odası' için pek çok seçeneğe sahip. Doğdukları ilk günden itibaren anne karnındaki sıcaklığı arayan bebeklerin odasına, içindeki mikro cam bilyeler sayesinde ısı kaybını azaltan Dyonem, biraz daha büyüyüp farklılıklarını odasının duvarlarına yansıtan küçük yaramazlar için leke tutmayan Dyojen ve yağ iticiliği yüksek, PTFE katkılı Teknoplast. Hepsinin ortak özelliği ise su bazlı, sağlıklı ve çevre dostu olmaları.    

Sıcacık ve sağlıklı bebek odaları için Dyonem…

DYO'nun sorunlu yüzeylere özel olarak geliştirdiği Dr. Dyo serisinde yer alan Dyonem, mutfak ve banyo gibi nemin en yoğun olduğu bölümlerin yanı sıra bebek odaları için ideal bir boya. Formülünde ısı kaybını engelleyen mikro cam bilyeler bulunan Dyonem sayesinde duvarın ısısı oda sıcaklığına uyum sağlıyor. Böylece duvarda herhangi bir yoğuşma meydana gelmediği için küflenme de engelleniyor.  

Dyojen ile çocukların odaları çok farklı...

Kendi ayakları üzerinde durmaya başladıkları ilk günden itibaren her şeyi keşfetmek konusundaki istekleri sınır tanımayan ufaklıklara, “dur, yapma” demek çoğu zaman işe yaramaz. Farklı özelliklerini geliştirmeleri için çocuklarımızı özgür bırakmak en iyi yol gibi görünüyor. Bırakın, odasının duvarları hayal dünyasının en güzel sahnesi olsun… DYO'nun Hybrid teknolojili iç cephe boyası Dyojen, üzerinde kir ve leke barındırmıyor. Duvarlarınızda oluşabilecek boya kalemi, meyve suyu, ketçap gibi zor lekelerin silindiğinde nasıl da hızlı ve iz bırakmadan temizlendiğini gördüğünüzde gerçekten çok şaşıracaksınız. Soft mat bir görünüm sağlayan ve yalın renk tonları ile dikkat çeken Dyojen, çocuk odalarının yanında evin tümünde kullanabileceğiniz özel bir boya. Su bazlı ve antibakteriyel olması sağlık açısından da önemli bir tercih sebebi oluşturuyor. 

Rengârenk bir çocuk odası için Teknoplast…

Çocuklar büyürken renklerin de daha fazla farkına varmaya başlar ve bu aslında kişilik gelişimleri için olumlu bir etki oluşturur. Leke tutmayan ve kolay temizlenen Teknoplast, DYO'nun en renkli boyalarından biri. Standart renklerin yanı sıra Dyo Renk Pınarı'nın on binlerce seçeneği arasından çocuğunuzun hoşuna gidecek bir rengi bulabilirsiniz. PTFE teknolojisi ile lekeleri üzerinden uzaklaştırıyor. Yağ iticiliği yüksek, silinebilir ve ipekmat bir görünüme sahip. Uygulandığı yüzeyin nefes almasına izin vermesi ve antibakteriyel özelliği ile sağlıklı bir ortam oluşturuyor 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DYO’dan bebek ve çocuk odalarına özel boyalar!
  • 15.05.2015 13:07

DYO’dan bebek ve çocuk odalarına özel boyalar!

Bebek ve çocuk odalarının dekorasyonunda, kullanılan boyanın rengi kadar özellik ...