maritbet girişmaritbet
Dow, paintistanbul 2010’ da yeni kampanya

Dow, paintistanbul 2010’ da yeni kampanya

Dow Kaplama Malzemeleri, büyük bir ticaret sergisini ve Avrupa’daki tanıtımını başlatmak için 23-26 Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi / Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek paintistanbul’un renkli sahnesini seçti

 

 
Kaplama endüstrisinde dünyanın en büyük hammadde tedarikçisi olan Dow Kaplama Malzemeleri, büyük bir ticaret sergisini ve Avrupa'daki tanıtımını başlatmak için 23-26 Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi / Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek paintistanbul'un renkli sahnesini seçti. Endüstriyel ve mimari boya ve kaplama pazarında uzman bir şirket olan Dow Kaplama Malzemeleri (Dow Coating Materials-DCM), Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA-Europe, The Middle East and Africa) bölgesindeki işinde yeni ve taze bir etki yaratmak için özellikle canlı renkler ve boyanın dokusunda ilham buluyor.
 
“Çözüm biliminde uzmanız”
 
Çağdaş sanat tarzında boya kartelası kullanan Dow Kaplama Malzemeleri (DCM), paintistanbul Salon B2'deki 210 numaralı standı ile göz kamaştıracak. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Dow Kaplama Malzemeleri Genel Müdürü Martin Sutcliffe şunları ifade etti: “Çağdaş sanatta, resimler sık sık soyut veya anlaşılması güç olarak görülebilir, fakat amaçları göze çarpmak, merak uyandırmak ve izleyen kişinin hayal gücünü zorlamaktır. Bazen, gizli anlam için daha dikkatli bakmak zorunda olursunuz. Ama bizim çerçevemizde mesaj açıktır. Dow Kaplama Malzmeleri'ne daha yakından bakacak ve gelip bizimle konuşacak potensiyel müşterilere ulaşmak isteriz. “
 
Sutcliffe, “Felsefemiz basit: Biz, ilhamın, işbirliğinin, yeniliğin ve büyümenin iyi bir işin temellerini şekillendirdiğine inanıyoruz. Başka bir deyişle, birlikte çalıştığımızda bizi pazar başarısına ulaştıracak çığır açan fikirler geliştirme kapasitemiz daha fazla olur.  Kimya ilminde en yaratıcı beyinlerin bazılarına sahibiz ve eksiksiz iş ve endüstri trendi anlayışımız ile “çözüm biliminde uzmanız”. Bu sebeple, müşterilerimiz ile işbirliği içinde, bugünün endüstriyel ihtiyaçları ile yarının teknolojik gereksinimleri arasında nasıl bir köprü kurabileceğimizi görmek çok kolay.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kapsamlı bir ürün yelpazesi
 
Yeni görsel imajına ek olarak DCM, piyasaya daha çevreci, yüksek performanslı kaplama çözümleri sunarak gelişiminin altını çizecek. Dow Kaplama Malzemeleri standında, kaplama komponentlerinin neredeyse her kategorisindeki performans ve değer arttırıcı üretim monomerleri ve reçinelerinden, katkı maddeleri ve çözücülere kadar tüm seçkin gelişmeler vitrine çıkarılacak. Çevresel etkiyi azaltmaya, dayanıklılığı arttırmaya, sistem masraflarını azaltmaya ve dış cephe uyarıcılarına cevap veren “akıllı” kaplamaları etkinleştirme konularına odaklanan DCM'deki yenilenme ile DCM portföyü, çeşitli kaplama piyasası müşterileri için uygun ürünleri ön plana çıkarıyor. 23-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek paintistanbul Fuarı'nda DCM'nin standını Salon B2'deki numara 210'da ziyaret etmek mümkün. 
 
  
Teknik Kongre Sunumu
Sergi standına ek olarak, Dow Kaplama Malzemeleri'nden uzmanlar, DCM'nin Endüstri Lideri, Ödül Kazanmış teknolojileri ile ilgili aşağıdaki teknik sunumları gerçekleştirecek:
24 Eylül Cuma – Salon 2, Kongre Merkezi
 
·         10:00-10:40: Jean-Luc Blaise – Daha Yüksek Performanslı ve Daha Düşük Çevresel Etkili Su Bazlı Cephe Kaplamalarının Formasyonu için Gelişmiş Teknolojiler  
 
·         13:00-13:40: Andrew Trapani – Tasarlanmış Difüzyon: Tabaka Biçimlendirmelerinde Değişim Paradigması
 
·        15:55-16:15: Jean-Luc Blaise - Low VOC Gloss Kaplama – Boya ve Çevresel Performanstaki Gelişmeler
 

Dow, insanın gelişimi için gerekli şeyleri tutkulu bir biçimde yenilemek için teknolojinin ve bilimin gücünü “İnsan Faktörü” ile birleştirir. Şirket kimya ve yeniliği, sürdürülebilirlik prensipleri ile temiz su ihtiyacı, yenilenebilir enerji üretimi ve korunumu ve tarımsal üretkenliği arttırma gibi dünyanın en zorlayıcı problemlerini çözmeye yardımcı olmak için birleştirir. Dow'ın özellikle kimyasal, geliştirilmiş gereçler, tarım bilimi ve plastik işleri ile alakalı çeşitli endüstri lideri portföyü, yaklaşık 160 ülkedeki müşterileri ve elektronik, su, enerji, kaplama ve tarım gibi hızlı büyüyen sektörler için geniş yelpazeli teknoloji bazlı ürün ve çözümler sunar. 2009'da Dow yıllık 45 milyar dolarlık bir satışa ulaşmış ve yaklaşık 52 bin kişiye istihdam sağlamıştır. Şirketin 5 binden fazla ürünü dünya çapında 37 ülkede, 214 bölgede üretilmektedir. “Dow” veya “Şirket” ibareleri “Dow Kimya Şirketi” (The Dow Chemical Company” anlamına gelmektedir ve aksi ifade edilmediği sürece iştiraklerini kapsamaktadır. Dow hakkında daha detaylı bilgi www.dow.com internet adresinde bulunabilir.
 
 
Dow Kaplama Malzemeleri, dünya çapındaki mimari ve endüstriyel kaplama üreticilerinin ürün ve teknolojilerinin birinci tedarikçisidir. Dow'ın kapsamlı kaynakları ve kısa bir süre önce gerçekleşen Rohm and Haas Company‘nin birleşimi ile oluşan yeni iş sahası geniş bir kimyacı yelpazesinden oluşan formül üreticileri içermektedir ve çekirdek bağlayıcı teknolojiler, katkı maddeleri ve çözücüleri de içeren birçok farklı ürün hattını desteklemektedir. Ek olarak, Dow Kaplama Malzemeleri, Dow'un iş yaptığı tüm büyük coğrafyalara yayılmış 13 adet Ar&Ge laboratuarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Daha fazla bilgiye www.dow.com/coating internet sitesinden ulaşmak mümkün.
  • Etiketler:

Yorum Yaz