maritbet girişmaritbet
Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu!

Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu!

Loda Mobilya, dekorasyonda özgün tasarımlara imza atıyor.

Söz konusu ev dekorasyonu olduğunda tamamlayıcı parçalar arasında yer alan dresuarlar, farklı kullanım alanlarıyla dekorasyon özgürlüğü sağlıyor. Özellikle hol, antre ve kanepe arkalarında tercih edilen dresuarları bu kadar özel kılansa, mekana derinlik ve karakter katması… Loda Mobilya, dekorasyonun ana oyuncularında gösterdiği başarıyı tamamlayıcı tasarımlarda sürdürerek, özgün form ve dizayndaki dresuarlara imza atıyor.
Basic Box ile geçmiş ile bugün buluşuyor…

Retro tarzın dokunuşlarıyla zamanın ötesinde bir tasarıma dönüşen Basic Box Dresuar, meşenin dingin dokusunu yaşam alanlarına getiriyor. 70'lerin bitmeyen enerjisini tek bir tasarımda buluşturan Basic Box, zarif geçişleri ve minimal formuyla bu enerji içinde dingin alan yaratıyor. Estetik özelliklerinin yanı sıra işlevsel yönüyle de dikkat çeken Basic Box, üç bölmeden oluşan tasarımıyla en şık aksesuarlarınız için bir sergi alanı oluşturuyor.

Dresuarda turuncu devrimi; Spine

Sıcak tonların egemenliğinde bir tasarım olan Spine Dresuar, ahşabın yumuşak dokusunu, turuncunun canlılığı ve tazeliğiyle buluşturuyor. Klasik algının dışında özgün ve modern bir portre çizen Spine, sıra dışı ayak formu, lake gövde ve ceviz çekmece uyumu ile evinizin enerjisini yükseltiyor. Üst gövdesi ile aksesuarlarınıza özel bir alan sunan Spine Dresuar, iki adet geniş çekmecesiyle de fonksiyonelliğinden ödün vermiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu!
  • 15.02.2018 11:44

Dekorasyonun gizli kahramanları dresuarlara Loda dokunuşu!

Loda Mobilya, dekorasyonda özgün tasarımlara imza atıyor. ...