maritbet girişmaritbet
Crowne Plaza İstanbul Oryapark, GROHE'yi seçti!

Crowne Plaza İstanbul Oryapark, GROHE'yi seçti!

Crowne Plaza İstanbul Oryapark, GROHE ile misafrlerine keyifli ve seçkin spa ve banyo deneyimleri sunuyor

InterContinental Hotels Group üyesi Crowne Plaza İstanbul Oryapark, İstanbul iş dünyasının yeni kalbi Ümraniye'de, tasarımı ve teknolojisi ile misafirlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış beş yıldızlı bir otel. İstanbul'un Asya yakasında önemli bir ihtiyacı karşılayan Otel, avantajlı konumu ile ara yollarda sıkışmadan ana arterler üzerinden direkt ulaşım imkanı, havalimanı ve köprülerin merkezinde olması nedeniyle de trafik sıkıntısının olmadığı rakipsiz bir ulaşım olanağı sağlıyor.

Crowne Plaza Oryapark misafirlerine 156 çağdaş oda, 41 süit ve toplam 1000 metrekarelik, farklı boyutlarda, gün ışığı alan toplantı salonlarıyla hizmet veriyor. Çevreci ve sürdürülebilir bir yaşam için LEED Kriterleri'ne göre hazırlanmış olan otel, doğal çevre ve kaynakların korunmasını temel alan yapı faaliyetleri ile insan ve çevre korumacı bir çok uygulamaya da sahip bulunuyor. 

Öğle arasında keyifli bir masaj

Tamamen GROHE ürünlerini kullanan Crowne Plaza Oryapark, gömme rezervuarlardan, lavabo bataryalarına, SPA bölümündeki şok duş alanından, masaj odalarında kullanılan duşlara kadar hepsi seçkin ve kaliteli ve fonksiyonel GROHE tasarımlarıyla donatıldı. Yoğun iş yaşamında öğle arası masaj yaptırmak isteyenler, bu alanlarda yer alan GROHE ürünlerinin sunduğu ayrıcalıktan yararlanabilecekler.

Ödüllü tasarımlar

Crowne Plaza Oryapark, lavabolarında duygu ile yalınlığı bir arada sunan GROHE Veris lavabo bataryasını tercih ederek müşterilerine iF tasarım ödüllü bir ürün deneyimi sunuyor. 

GROHE, ödül kazanan bu yenilikçi tasarım ile Joystick kumandanın yalın estetiği ile normal kumanda kolunun sağlamlığı ve fonksiyonelliği birleştirilerek GROHE 'Joy Lever'i ortaya çıkardı. Joy Lever, sahip olduğu açı ile batarya ve kumanda kolu arasındaki açıklığı artırarak kullanıcının daha rahat şekilde kumanda kolunu kontrol etmesine imkan veriyor. 

GROHE tasarımının DNA'sının olağanüstü örneklerinden biri olan GROHE Veris'in,  oval biçimli kumanda kolları bataryalara yumuşak bir mimari cazibe katar, çıkış uçlarının ve kumanda kollarının tabanının etrafındaki halkalar belli bir amaca hitap eden bir alana işaret eder. 

Crowne Plaza Oryapark süit ve köşe odalarda kullanılan GROHE Essence küvet bataryası ve her odada yer alan Essence banyo ve duş bataryalarında ise ayrıntılar konforla birleşiyor. GROHE SilkMove® teknolojisi ise ergonomik tasarlanmış kumanda kolunun rahat şekilde çalışmasına olanak sağlar.

Crowne Plaza Oryapark banyolarında Rainshower Next Generation Solo Tepe Duşları, gömme rezervuarlarda ise Rapid SL sistemi tercih edildi. Üstün fonksiyonlar ve özellikler sunan birinci sınıf bir montaj sistemi olan Rapid SL, asma klozet, bide, pisuar ve WC'lerin montajı için güvenli ve hızlı bir yöntem sağlayarak banyo tasarımında özgürlük sunuyor. 

Crowne Plaza Oryapark'ın SPA alanındaki şok duş bölümünde ise Rainshower Cosmopolitan tepe duşu tercih edildi. Zihnini, vücudunu ve ruhunu keyifli bir duşla yeniden canlandırmak isteyenler için özellikler dolu tasarımlar, birçok farklı seçenek sunuyor. Tüm modellerde her su çıkış noktasına dengeli su dağıtımı için GROHE DreamSpray® teknolojisi kullanılırken, GROHE StarLight® ve SpeedClean özellikleri ürünüm ömür boyu mükemmel görünümünü koruyor. 400 mm çapa sahip Rainshower® Jumbo ise her biri yağmur akışı sunacak şekilde mükemmel tasarlanan 256 su çıkış noktası içeriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!
  • 18.02.2022 11:53

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!

Basit değişiklikler ve eklemeler ile evinizin dekorunu ufak dokunuşlar yapabilir ...

Sıradışı kırlent tasarımları!
  • 12.02.2022 14:03

Sıradışı kırlent tasarımları!

Kırlent kullanımı ile evinizin dekorunda çok farklı bir algı geliştirebilirsiniz ...