maritbet girişmaritbet
Çöp konteynerlarını saklama yolları!

Çöp konteynerlarını saklama yolları!

Evinizin daha düzenli olması veya istenmeyen görüntülerin oluşmaması için çöp konteynerlarını saklama yolları…

Evimizin şık, düzenli ve temiz olması gerektiği kadar yaşadığımız çevrenin de düzeni son derece önemli. Özellikle bahçeli evi olanlar, çöp konteynerlerinin görünümünden rahatsızlık duyabilir.

Salondan yatak odasına, çocuk odasından mutfağa, banyodan antreye kadar her yerin düzenli göz alıcı olmasını isteriz. Her şey, kullanışlı, şık ve düzenli olmalıdır. Tadilatlar bitmez, ihtiyaçların arkası gelmez. Avizeler, yeni alınan kanepelere uymamıştır, mutfak halısının rengi artık beğenilmez; yenileri aranır. Ancak evimizin içinde gösterdiğimiz titiz ve şık dekorasyon fikirleri, evimizin dışında da devam etmeli. Konforumuz kadar, güzelliğe bakmak, yaşam enerjimizi artırır.

Çöp konteynerı nasıl saklanır

Özellikle bahçeli bir eviniz varsa, çöp konteynerleri baş ağrıtabilir. Çöp konteyneri olağan durumuyla hiçbir şey yapmadan dâhi güzel görünümlü evinizin görüntüsünü katledebilir.

Çöp konteynerları nasıl saklanır?

Genellikle çöp konteyneri evlerin arka bahçelerinde konumlandırılmak istenir. Ancak konteynerin çöp kamyonlarının yolunun üzerinde durması gerekir. Böylece çöp kamyonunun yolunu beklemenize, çöpleri dışarıya çıkartmak için ekstra enerjiye gerek kalmaz. Ancak çöp kamyonlarının yolunun üzerinde konumlandıracağınız konteyneri son derece şık ve basit fikirlerle gizlemeniz de mümkün. Eğer kullanım kolaylığı için mutfağınızın açıldığı bahçede konteyner kullanıyorsanız bu konuda daha hoş görünecek dekorasyon fikirleri bulabilirsiniz.

Çöp konteynerı nasıl saklanır

Alanınız uygunsa, sarmaşık gibi bitkilerle çöp konteynerini gizleyebilirsiniz. Ancak daha temiz bir görünüm elde etmek istiyorsanız, bahçe çitlerini, sürgülü kapılar kullanabilirsiniz. Kâğıt-ambalaj, cam ve plastik atıklar için ayrı çöp konteynerleri oluşturarak harika bir çöp depolama alanı kurgulayabilirsiniz. Eğer çöp konteynerini yerleştirebileceğiniz bir niş varsa, hemen önüne bir kapı yaptırabilir ya da sürgülü kapı kullanabilirsiniz. Her iki uygulama da son derece kullanışlı olacaktır. Kapıları, evinizin binasına uygun renklerde boyayabilirsiniz. Böylelikle, binanızın genel görünümünü bozmadan, konteyneri gizlemiş olursunuz. Çöp konteyneri alırken, mutlaka sağlam olmasına da dikkat edin. Ayrıca çöp ayrıştırmak için plastik çöp konteyneri işinizi kolaylaştıracaktır.

Evinize doğru yürürken, çöp konteynerinin görünümünün sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız, birbirinden pratik örnekler bulunuyor. Evinizin içi kadar, binanın dış görünümü de korumak gerekiyor. Çöp konteynerinin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çöp konteynerlarını saklama yolları!
  • 09.11.2016 15:02

Çöp konteynerlarını saklama yolları!

Evinizin daha düzenli olması veya istenmeyen görüntülerin oluşmaması için çöp ko ...