maritbet girişmaritbet
Çiftler için yatak odası dekorasyon önerilerimiz

Çiftler için yatak odası dekorasyon önerilerimiz

Yatak odası, evinizdeki size ait en özel mekandır. Romantik yatak odaları için fikir sahibi olmak için dekorasyon önerilerimiz…

Yatak odanızın dekorasyonunu yaparken, kendinizi nasıl hissetmek istediğinize karar vermeniz oldukça önemli. Eğer yatak odanızda romantik bir hava estirmek istiyorsanız, birkaç öneriyle romantizmi odanıza getirebilirsiniz.
Romantik bir yatak odası stili oluşturmanın en önemli kuralı, doğru parçaları bir araya getirerek bütünlük sağlamak. Özellikle renkler ve dokular, romantik bir yatak odası için belirleyici unsurlar. Romantik yatak odası için en doğru renkler için pastel tonlara ve beyaza sadık kalın. Leylak, açık pembe, limon sarısı ya da uçuk mavi, ideal renkler arasında. Ayrıca pastel bir rengin tonlarını kullanarak da yatak odanızda renk kırılmaları ya da gölgeler yapabilirsiniz. Örneğin pastel pembenin birkaç farklı tonunu yatak odanızın duvarlarından perdesine, halısından ev tekstiline dek kullanabilirsiniz.

Romantik yatak odaları için çiçek desenleri de oldukça doğru seçimler… Büyük ya da minik çiçek desenlerini duvar kağıdı, perdeler, halı ya da yatak örtünüzde değerlendirebilirsiniz. Çiçek desenlerine en iyi alternatif ise kuş ve kelebek figürleri… Romantizmi sağlayan desen ve figürleri ise yatak odanızın tümünde kullanmaktan sakının. Fazlaca kullanacağınız desen ve figürler, yatak odanızın görünümünü sıkıcı bir hale getirebilir.
Romantik yatak odaları için odak noktasına yatağınızı yerleştirebilirsiniz. Dekorasyon stilinize uygun seçeceğiniz yatak başlığını büyük ölçekli olarak kullanabilirsiniz. Böylelikle yatağınızın odak noktası yapmayı da kolaylaştırmış olursunuz. Yatağınızın üzerinde yumuşak yastıklar ve tekstillerle de romantizmi güçlendirebilirsiniz. Danteller de romantik bir yatak odası dekore etmek konusunda işinize yarayacaktır. 
Romantik yatak odaları için mobilya seçiminde en ideal renk beyaz olacaktır. Ayrıca yumuşak kahve tonlu mobilyalarla da romantizmi yakalayabilirsiniz. Romantizm için hoş kokuları da unutmayın. Örneğin cam bir kaseye yerleştireceğiniz tarçın, lavanta gibi hoş kokulu bitki ve baharatlar, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.

Romantik yatak odası için aksesuarları da unutmayın. Parfüm şişeleri, mumluklar, şık fotoğraf çerçeveleri, aşk sözcükleri yazılmış plakalar, vazolar, kuş ya da kelebek gibi biblolar, taze çiçekler… Hepsi, yatak odanıza romantizmi getirecektir.

Romantik yatak odaları oluşturmak için fikirlere ihtiyacınız varsa, size birbirinden romantik ve şık yatak odaları dekorasyon fikirleri sunuyoruz…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?
  • 08.01.2022 16:05

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?

Ev dekorasyonunda moda kavramının ön plana çıkmasıyla birlikte her yıl ev teksti ...

30 karede çılgın oda tasarımları
  • 10.11.2016 12:09

30 karede çılgın oda tasarımları

Farklı oda tasarımlarıyla evlerin çehresini değiştirmek mümkün. Emlaktasondakika ...

Yatak odalarında yaza uygun dekorasyon önerileri!
  • 01.06.2021 07:45

Yatak odalarında yaza uygun dekorasyon önerileri!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber yaşam alanlarında mevsimsel olarak yapılan dek ...

Cotton Box'tan yatak odası dekorasyonunda 2021 trendleri
  • 29.12.2020 09:03

Cotton Box'tan yatak odası dekorasyonunda 2021 trendleri

Son zamanlarda ev dekorasyonunda moda kavramının ön plana çıkmasıyla birlikte he ...

Küçük yatak odasından büyük bir alan elde etmek
  • 16.12.2016 14:14

Küçük yatak odasından büyük bir alan elde etmek

Küçük bir yatak odasına sahipseniz endişe etmenize gerek yok. Küçük odalardan b ...

Bu yatak odası takımları odanızı farklı bir havaya sokacak
  • 12.12.2016 11:43

Bu yatak odası takımları odanızı farklı bir havaya sokacak

Evinde, odasında farklı bir hava, farklı bir enerji hissetmek isteyenler bu tasa ...