maritbet girişmaritbet
Buderus kombide kampanya!

Buderus kombide kampanya!

Markası ne olursa olsun eski kombisini Isısan bayisine getirenler uygun fiyatlarla Buderus kombi sahibi oluyor



Isısan'ın 30 Eylül 2010'a kadar sürecek kampanyası ile kombiler yenileniyor. Eski kombisini getiren herkes yüksek verimli ve uzun ömürlü Buderus kombilere 560 Euro'dan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

Yenileme kampanyası ile birlikte avantajlı fiyatlarla sunulan Buderus kombiler, yüksek verim ile düşük miktarda yakıt tüketimi sağlıyor. 278 yıllık ısıtma teknolojisine ve deneyime dayanan kalitesi ile dikkat çeken Buderus kombiler, aynı zamanda akıllı kumandası sayesinde istenen sıcaklığın ayarlanmasına da olanak sağlıyor.

Isısan'ın eski kombisini yenilemek isteyenlere sunduğu bu avantajlı kampanya Buderus klasik kombileri ve yoğuşmalı kombileri kapsıyor.

Oda sıcaklığına göre işletme ve hassas oda sıcaklık kontrolü ile de düşük miktarda yakıt tüketimini destekleyen Buderus kombiler; uzun ömürlü, ara ve tam kapasitede çok sessiz çalışma, tam emniyet sistemi ile çalışabilme, düşük gaz basınçlarında ve düşük voltajda sorunsuz olarak çalışabilme özellikleriyle dikkat çekiyor. Gelişmiş otomasyon sistemi, sürekli sıcak su sağlama, pratik ve kolay montaj imkânı ile de ayrıcalığını ortaya koyuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz