maritbet girişmaritbet
Bu yaz evleri Vaillant serinletecek!

Bu yaz evleri Vaillant serinletecek!

Vaillant, 130 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek AR&GE yatırımları ile sektöründe yeni teknolojiler geliştirmeye ve bunları tüm dünya ile aynı anda Türkiye’ye sunmaya devam ediyor


 

Vaillant, 130 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek AR&GE yatırımları ile sektöründe yeni teknolojiler geliştirmeye ve bunları tüm dünya ile aynı anda Türkiye'ye sunmaya devam ediyor.
 
Inverter Plus V7 serisi, estetik dizaynları, yüksek performansları ve sağlıklı yaşam fonksiyonlarıyla oldukça iddialı. Bu klimalar; A sınıfı enerji tüketimini DC inverter teknolojisi ile buluşturarak maksimum enerji tasarrufu sağlıyor; süper sessiz iç ünitesi, modern çizgileri ve ince tasarımı ile beğeni topluyor.
 
Inverter Plus V7 klimalar, split klimalardan farklı olarak ortam sıcaklığını fazla dalgalandırmadan dışarıdan taze hava alabiliyor (Opsiyonel). Bu özellik sayesinde mekan havası sürekli tazeleniyor. Bunun yanı sıra tek tuşla aktive edilen Sağlıklı Yaşam Fonksiyonu ile ortama negatif iyon verilerek hava kalitesi arttırılabiliyor.
 
Inverter Plus V7 serisi klimalarda bulunan toz filtresi ortama verilecek havayı arındırıyor, elektrostatik filtre ise bakterileri tutuyor ve en son olarak photo catalyst filtre kötü kokuları engelleyerek kuvvetli oksidasyon ile bakteri ve virüsleri tutuyor. Güneş ışığına bırakıldığında ise kendi kendini temizleyebiliyor ve böylece tekrar kullanıma hazır hale geliyor. Ayrıca, cihazlarda bulunan UV ışın jeneratörü, klima içerisinde oluşabilecek küf mantar vb. organizmaları engellerken, havayı dezenfekte ederek zararlı mikroorganizmaları sterilize ediyor.
 
Inverter plus V7serisi cihazlar, özellikle pencere açmanın zor olduğu yaşam mekanları, giydirme cepheli binalar ve ofis ortamları için sterilize edilmiş, mikroorganizmalardan arındırılmış, negatif iyonu bol, kaliteli taze hava kaynağıdır. 
Şık ve modern görüntüye sahip bu cihazların derinliği 16 cm.dir.  Seçilen çalışma moduna göre değişen (soğutmada mavi, ısıtma da kırmızı vs) renkli LCD ekranı, çalışma modunu simgesel renklerle gösterirken dekoratif bir görüntü sağlar. Işıklı göstergenin iptali de kumanda üzerinden kolaylıkla yapılabilir.
 
Hızlı ısıtma ve soğutma sağlayan TURBO fonksiyonu, uyku modu ve 24 saat programlama seçenekleriyle de kullanıcısına konfor ve performansı bir arada sunuyor.
 
Vaillant V7 serisi Inverter Plus klimaların bir diğer önemli özelliği; IT, server odaları gibi yaz, kış, ısı yükü olan yerlerde, dış ortam sıcaklığının -10ºC ye kadar olduğu durumlarda soğutma yapabilmesi. Böylece 24 saat, tüm yıl soğutma istenen ortamların klimatizasyonu da kolaylıkla sağlanabiliyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz