maritbet girişmaritbet
Bu yarışmada dereceye giren iş sahibi oluyor

Bu yarışmada dereceye giren iş sahibi oluyor

Ofis Tekin Exclusive’in “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014’e uzatıldı

Ofis Tekin Exclusive, sıra dışı çalışma mekanları sağlayacak genç yetenekleri aradığı ve ilk 3 dereceye girenlere istihdam garantisi verdiği “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında, son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014'e uzatıldı.

Ankara'da mobilya sektörünün nabzını tutan Siteler'de iki ayrı konsept mağazasıyla hizmet veren Ofis Tekin Exclusive, tüm yurt genelindeki üniversitelerde başlattığı yarışmayla öğrencilerin iş kaygısına son verirken, kalifiye eleman sıkıntısı bulunan ofis mobilya sektörüne de katkı sağlamayı hedefliyor.

Yarışmaya gösterilen ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yurt genelinde büyük ilgi gören yarışmalarında ödülleri kararlaştırırken uzun vadede genç yeteneklere fayda sağlamasına özen gösterdiklerini kaydetti. 

Tekin, ilk üçe giren yarışmacılara istihdam garantisi verdikleri yarışmanın, alanında “iş garantili tek yarışma” olması nedeniyle de büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:
“Ayrıca, tasarım ve tasarımcıya önem veren firmamız, yarışmada, birinci seçilen kişiye söz konusu ürünün tüm satışlarından telif verme kararı aldı. İkinci yurtiçinde bir fuara gönderilecek ve tüm masrafları Ofis Tekin Exclusive tarafından karşılanacak. Üçüncü seçilen tasarımcı ise Ofis Tekin Exclusive'de ücretli staj hakkı elde edecek. Yarışmamızda son başvuru tarihi üniversitelerin eğitim öğretim dönemine yeni başlanması, son katılım tarihinin biraz daha ileri alınması yolunda gelen talepler üzerine 27 Aralık 2014'e alındı. Tasarıma ilgi duyan ve kendini bu sektörde göstermek isteyenler bu fırsatı kaçırmasınlar.”

Başkent Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Tepecik'in başkanlığında oluşturulan yarışma jürisinde, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Umut Şumnu, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör Prof. Dr. Can Mehmet Hersek, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Ferhat Dorkip, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr. Prof. Dr. Ayhan Azzem Aydınöz, Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin ve RPR Medya AŞ Perakende Sektör Temsilcisi Tuğçe Özkuş bulunuyor.

Yurt genelinde tüm üniversite öğrencilerinin bölüm ayrımı olmaksızın katılabileceği yarışmaya katılmak isteyenler başvurularını www.ofistekin.com ve [email protected] adreslerinden yapabilecekler.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ofis Tekin Exclusive, patronların tercihi oldu
  • 19.06.2015 11:31

Ofis Tekin Exclusive, patronların tercihi oldu

Patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih etti, Ofis Tekin Ex ...

Ergonomik mobilyalar ile baharı zararsız atlatın!
  • 19.05.2015 14:57

Ergonomik mobilyalar ile baharı zararsız atlatın!

Ürettiği tasarım mobilyalar ile beğeni kanazan Ofis Tekin Exclusive bahar gelinc ...

Ofisteki manzaranı çek, 500 lira kazan!
  • 08.05.2015 13:32

Ofisteki manzaranı çek, 500 lira kazan!

Ofis Tekin, düzenlediği yarışma ile ofiste çalışırken gördüğü manzarayı paylaşan ...

Ofis mobilyalarında özel tasarımlar her geçen yıl artıyor!
  • 27.10.2014 11:26

Ofis mobilyalarında özel tasarımlar her geçen yıl artıyor!

Ofis mobilya sektörü, Başkent’te çok sayıda plazanın peşpeşe hizmete girmesiyle ...

Bu yarışmada dereceye giren iş sahibi oluyor
  • 25.09.2014 10:59

Bu yarışmada dereceye giren iş sahibi oluyor

Ofis Tekin Exclusive’in “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında son katılım ...

Ofis Tekin'e  “Yılın Mobilya Firması” ödülü verildi
  • 09.07.2014 10:15

Ofis Tekin'e “Yılın Mobilya Firması” ödülü verildi

Ekosanayi dergisi “Yılın Mobilya Firması” ödülünü, Ankara'da ofis mobilyasının ö ...