maritbet girişmaritbet
Boyanın ustası Düfa’dan yepyeni inovatif bir uygulama

Boyanın ustası Düfa’dan yepyeni inovatif bir uygulama

Düfa, iPhone için geliştirdiği yeni bir uygulama ile tüketicilerine farklı bir teknolojik sistem sunuyor.

Düfa Boyaları, IPhone ile cebinizde!

 

 

 

Çevrelerinde gördükleri ve beğendikleri her tür rengin fotoğrafını çekerek bu uygulamayı kullanan tüketiciler, rengin Düfa boya kodunu çıkararak, istedikleri boyayı temin edebilecekler.

Boya sektörünün öncü markalarından Düfa, sektörde önemli bir inovasyon projesine imza atarak, tüketicilerine yepyeni bir hizmet sunuyor. Marka, tüketicilerin herhangi bir rengin fotoğrafını çekip, bu rengin Düfa boya kodunu çıkararak bayiden isteyebilmesini sağlayacak bir iPhone uygulaması hazırladı.

Boya Sanayicileri Derneği'nin (BOSAD) öncülüğünde hayata geçirilen Paintistanbul 2010 Fuarı, 23 – 26 Eylül 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenleniyor. Avrupa'nın en büyük boya ve hammadde firmalarının katıldığı kongre ve fuarda Kayalar Kimya, Düfa, Genç ve Kayalar Hammadde markalarına ait  ürünlerini ve yeniliklerini sergiliyor.

İPhone uygulaması ile ilgili açıklama yapan Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kayalar; “Düfa olarak inovatif iPhone uygulamaları ile müşterilerimizle temasa geçerek, doğru projeler oluşturabileceğimizi düşündük. Bu doğrultuda yaptığımız araştırmalarda tüketicilerin en büyük sorununun istedikleri rengi tam olarak boya satıcılarına anlatamamak olduğunu gördük. Bu sorunu çözmek için gelişen teknolojileri de takip ederek yeni iPhone uygulamasını geliştirdik. Bu uygulama ile müşterilerimiz, doğadaki, çevrelerindeki veya arkadaşlarının üzerinde gördükleri kıyafetlerdeki renklerin fotoğrafını çekip, bu rengin Düfa kodunu çıkararak bayilerimizden isteyebilecek. Ayrıca karar vermekte zorluk çeken müşterilerimiz de beğendiği rengi Facebook'ta arkadaşları ile paylaşarak gelen yorumlara göre seçim yapabilecek. Bu uygulamanın boya sektörü için ciddi bir yenilik ve adım olduğuna inanıyoruz.” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz