maritbet girişmaritbet
Bien Seramik’ten göz alıcı çözümler!

Bien Seramik’ten göz alıcı çözümler!

Yeni evli çiftler, ve yaşam alanına yeni bir soluk kazandırmak isteyen aileler için dekoratif kararlar artık yorucu değil keyifli

Her evin, sahibinin karakterini yansıtan kendine özel bir havasının olması yanı sıra, içinde yaşayanları etkileyen bir karakteri vardır. Binlerce dekorasyon seçeneği arasından seçilerek evin karakterini pekiştiren mobilya ve döşeme tasarımları zevk sahibi bir elin sağladığı farkı ortaya koyar. Seramik sektöründe yeniliklerin öncüsü Bien, bu kez de köklü bir değişiklik isteyen ev sahiplerinin ve yeni evlenecek çiftlerin yorulmadan bir araya getirebileceği dekoratif kombinasyonlarla ilgili önerilerde bulunuyor.Evde vaktin çoğu mutfakta ve banyoda geçiyor. Ev almayı ya da evlerini yenilemeyi düşünenler 2014 yılında doğal taş ve ahşap görünümlü ürünlerin yanı sıra, üç boyutlu etki sağlayan tasarım fikirlerine de sıcak bakıyor. Koyu fonlarla mobilya ve aksesuarlarının daha göz alıcı olmasını sağlayan tüketicilere hitap eden yer ve karo uygulamalarının yanı sıra, Bien'in koleksiyonları açık renklerle banyolar ve dar mekanları da ferahlatabiliyor.

Seramik artık evin her köşesinde

Günümüzde dekorasyon modası, akımları temelden reddeden bir anlayıştan uzaklaştı. Önceki yıllarda daha çok banyo mutfak ve balkon gibi alanlarda tercih edilen, son dönemde salon, yatak odası duvarlarında da boy gösteren seramikler; önümüzdeki yıllarda da buradaki yerini koruyacak gibi görünüyor. Ayrıca çalışma hayatının getirdiği zamansızlık söz konusu olduğunda, kolay temizlenebilir ve bakteri barındırmayan ürünler bu yıl da bir adım öne çıkıyor.

Fusion

Günün yorgunluğunu üzerinizden atmadan önce, içinde bulunduğunuz süre içerisinde dekoruyla ruhunuza hitap eden bir banyodasınız… Duvarların üzerinde bir araya gelmiş ve narin bir boyunda uzanan kolyeyi andıran inciler fondaki her doku ile birleşince, bir ustanın elinden çıkmış hissi veren mücevherleri andırıyor. Bien'in, 30x80, 40x40 ve 14x30 ebatlarıyla dikkat çeken Fusion Serisi, evinde göz kamaştıran mekânlara sahip olmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak.   

Wedding Collection

Bembeyaz bir yatak odası hayal edin. İçini kendi zevkinize göre döşediğiniz ve orada bulunduğunuz sürece huzurlu hissedeceğiniz... Duvarlar, yerler, kısacası her yanı bembeyaz bir düşü yansıtacak nitelikte. İşte bunların hepsine Bien'in Wedding Collection serisi ile ulaşabilir, kendinize ait sade ve son derece şık mekânlar sağlayabilirsiniz. 30x80 beyaz fon ve 30x80 tela dekorlardan oluşan seri, özellikle yeni evli çiftler için yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.  

Consept

Banyo ve diğer mekanlarında farklı renkleri deneyerek, beyaz unsurları farklı tonlarla ortaya çıkarmak ve seçkin bir tasarım elde etmek isteyenlere Bien'in Consept serisi derin nefes aldıracak. Antrasit, taupe, gri, siyah ve bejden oluşan zengin renk seçenekleri ve 30x60 ile 60x60 ürün ebatları ile hem yer hem de duvarlarda kolaylıkla uygulanabilen ve sadeliğiyle göz kamaştıran Consept, bu yılın dekorasyon sayfalarında göz dolduracak.

Gloria

Duvarlarda derinlik hissi uyandırmak, çoklu doku kullanmak ya da tüm duvarda üç boyutlu parlaklığa ulaşmak isteyenler için Antik Dark ve Antik White renk seçenekleriyle Gloria desenleri evlere şıklık getirecek. Hem çağdaş, hem de nostaljik dekorasyonla rahatlıkla kullanılabilecek olan bu ürünle banyonuzda geçirilen dakikalar çok daha keyifli hale gelecek. Uygulanacağı alan özelliklerine göre Gloria 30x80 ve 40x40 ebatlarıyla tercih edilebilir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Geberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenileyin
  • 06.03.2023 12:32

Geberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenileyin

Bahar aylarında, havadaki ani değişimler bahar yorgunluğuna yol açıyor. Bu yorgu ...

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor
  • 12.03.2022 12:52

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor

Bien geliştirdiği yüzde 100 yerli teknolojik ürünleriyle, Türkiye’nin bilim ve t ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...