maritbet girişmaritbet
Bernardo'dan Evlilik Dünyası Fuarı'na özel indirim!

Bernardo'dan Evlilik Dünyası Fuarı'na özel indirim!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda yeni tasarımları ile yerini alacak.

Bu yıl da yeni evlenecek çiftlere yol gösterecek olan Bernardo, fuar öncesi internet sitesine girenlere ücretsiz davetiye ve tüm BERNARDO mağazalarında geçerli 100 TL hediye çekinin sahibi olma imkânı tanıyacak. Çek, fuarda kullanılırsa 200 TL değerine yükselecek.

Fuarda ayrıca Türkiye'de sadece Bernardo'nun satışını gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları sergilenecek. 

Ülkemizde her yıl 600 bin çift evleniyor; bu evliliklerden yaklaşık 100 bini İstanbul'da gerçekleşiyor. Sofra tasarım uzmanı Bernardo, evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin ilk hediyesini bu yıl da 29-31 Ocak tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı'nda, A Salonu'ndaki standında verecek.

Bernardo.com.tr'yi ziyaret eden ve formu dolduran herkes hem ücretsiz davetiye, hem de 100 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Hediye çekini fuarda kullanmayı tercih edenler için çekin değeri 200 TL'ye ulaşıyor. 

Doğal Kemik Külü, Yüzde 100 Kurşunsuz Hammaddeler 

Yeni evlenecek çiftlerin tercihi Bernardo, fuarda Türkiye'de sadece satışını kendi gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımlarını sergileyecek. Kusursuz bir tasarıma sahip Royal yemek takımlarında göz alıcı renkler ve yüksek kalite ön planda. Doğal hammaddelerin kullanıldığı seriler, sağlıklı ürünlerden oluşuyor. Doğal kemik külü ile üretilen Royal Bone China ürünleri, yüzde 100 kurşunsuz hammaddeler içeriyor. Solmayan canlı renklere sahip yemek takımları yüzde 50 daha ince ve hafif; üstelik kolay çizilmiyor ve katlanmıyor. 

Tek Alışverişte Tüm Detaylar

Fonksiyonellik ve fiyat avantajı özelliklerini bir arada harmanlayan evlilik paketi ile de tek alışverişte tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan Bernardo güncel tasarımları, kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile uygun fiyata geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin ilk tercihleri arasında olan Bernardo standında yemek takımlarından çatal bıçak setlerine, kahvaltı takımlarından pişirme setlerine ve sofra aksesuarlarına kadar her şeyi bulmanız mümkün olacak.

13 yıldır evlenecek çiftlerle sektör profesyonellerini buluşturan Evlilik Dünyası, 1 milyar TL'nin üzerinde ticari hacim sunuyor ve her yıl ortalama 50.000 evlenecek adayı ağırlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bernardo'dan Evlilik Dünyası Fuarı'na özel indirim!
  • 27.01.2016 12:49

Bernardo'dan Evlilik Dünyası Fuarı'na özel indirim!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek o ...