maritbet girişmaritbet
Bast Home dijital dekorasyon dergisi ile yazın gizli cennetlerini keşfedin!

Bast Home dijital dekorasyon dergisi ile yazın gizli cennetlerini keşfedin!

Yayın hayatına Haziran 2013’te başlayan Bast Home dijital dergi yayıncılığında bir ilki gerçekleştirmeye bütün hızıyla devam ediyor

Yayın hayatına Haziran 2013'te başlayan Bast Home dijital dergi yayıncılığında bir ilki gerçekleştirmeye bütün hızıyla devam ediyor. Dekorasyon yayıncılığında parmak ısırtacak dijital yeniliklere ev sahipliği yapan Bast Home, Türkiye'nin alışveriş platformu ile birlikte sunulan ilk dijital dergisi olma özelliğini taşıyor.

AppStoreDergileri arasındada büyük bir ilgiyle karşılanan Bast Home ile okuyucularaynı zamanda sayfalarında beğendikleri tasarım ve ürünleri anında online satın alabiliyor. Bast Home'un CEO'su Evrim Yenier'in ağustos sayısı ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

Dijital yayıncılıkta bir ilki gerçekleştirmek üzere Haziran 2013'te yola çıkan Bast Home, Ağustos 2013 sayısında da yenilikçi markaların, uluslararası tasarımcıların ve en önemlisi okuyucuların büyük ilgisiyle yoluna devam ediyor. Artık iki boyutlu dergi sayfalarının ötesinde bir yerdeyiz. Dijital yayın fikrimizi okuyucuların hızla değişen yaşam tarzı ve beklentileri üzerine kurgulamaya devam ediyoruz. Bir dekorasyon dergisinden beklenen zengin içeriği ile Bast Home, dijital dünyanın bütün nimetlerinden faydalanarak dekorasyon yayıncılığında parmak ısırtacak yeniliklere ev sahipliği yapıyor. AppStore'da çok kısa bir süre içinde 12.000'in üzerinde indirilme sayısını geçen Bast Home, 256 sayfalık zengin ve interaktif içeriği ile okuyucularını büyülemeye devam ediyor. Üstelik okuyucularımız beğendiği ürünlerin büyük kısmını anında sipariş verme şansınasahip. Yayıncılığın geldiği bu nokta hem markalar hem de okuyucular için heyecan verici. Bizler de bu değişikliğin öncüsü olmaktan gururluyuz.”

Ücretsiz dergi formatında aylık olarak yayınlanan Bast Home'un Ağustos 2013sayısının içerik başlıklarında öne çıkanlar: 

- Kumsalda: 2013 Yazı Dekorasyon ve Alışveriş Önerileri
- Dünyanın Dört Bir Yanından Yaza Dair Gizli Cennetler
- Bir Bodrum Rüyası: Yarbasan Evleri
- Provans ve Eklektik Stiller Hakkında Herşey
- Renklerin Dekorasyonda Etkin Kullanımı İçin Öneriler
- Dünyadan ve Türkiye'den Yaza Damgasını Vuran Koleksiyon ve Tasarımlar

Ağustos 2013 sayısında yer alan marka, mekan, tasarımcı ve galerilerden bazıları: 
ACart Havuz, Acr Grup, AcrLoft, Aco, Adil Salih, AntonellaDiluca, Armaggan Art and Design Gallery, Designela Home, Arzum, Bosch, Brand Home, Blyss, BURC Beach, City Plus, Creavit, De Padova, Diseno, Ego Paris, Fatih Kıral, Gaggenau, Galeri İlayda, GilbertTourville, Humanbeings, Iwasaki Design Studio, İstanbul Modern, Kale, Karoİstanbul, LorymaBoutique Hotel, Lomography, Luceplan, Mixer Açık Depo, Mosso, Mudo, Muhit, Muuto, Niobe, Nikea İznik Çini,Nordist, Oscar Niemeyer, Patiskha, Persan, Piculet, Rasch, RozitaKasuto, RyadDyor, Seçil Mutlu, Siemens, Sifas, Silverline, Sihir Mobilya, SixSenses Resorts andSpa, StudioSwine, Sur Çelik Kapı, Süslü Kedi, Tantitoni, ThePuristVillasandSpa, Tepe Home, TwentyTreeSasaMitrovic, Tem Sanat Galerisi, TheCompany, Tunaofisgirsberger, Vakko Home, Viko, Woods, Yarbasan Evleri, Zeynep Saraçoğlu

Bast Home Yayın Kanalları:

Online: http://bast-home.com
AppStore: http://goo.gl/qt2CP
Facebook: https://facebook.com/basthome
Twitter: https://twitter.com/basthome
YouTube: https://youtube.com/basthomeTV

Kısaca Bast Home Hakkında:
2013 Nisan ayında Bast Görsel Yayıncılık tarafından kuruldu. Günümüz yayıncılığının değişen yüzünün en iyi örneklerinden biri olmak üzere yayın hayatına başlayan Bast Home, dijital yayıncılığın etkileyici görsel zenginliğini okuyucularına yenilikçi bir deneyimle sunuyor. Dergi okuyanlarının hızla değişen beklentilerine cevap verme amacıyla tasarlanan Bast Home, beğenilen markaları ve tasarım ürünlerini kişisel bilgisayarlar, tablet ve akıllı telefonlar üzerinde satın alınabilecek şekilde kurgulayarak bir ilke imza atıyor. Marka ismini Mısır mitolojisindeki dişi tanrıçalardan biri olan BAST'tan alan dergi, temsilcisi olduğu bereket, koruma, evcillik, güzellik ve görkem kavramlarını  yaşatan bir dünyanın kapılarını okuyucuları için aralıyor.Bast Home bağımsız yayıncılık ağı ile Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen dekorasyon konusunda uzun yıllar deneyimli editörler, dünya trendlerini yakından izleyen pazarlama ve trend uzmanları, ‘blogger'lar, tasarımcılar, ünlü mimarlar, sanatçılar, terapistler, ilgili konularda girişimciliği artırmak üzere vizyoner çalışmaları olan yatırımcılar ve eğitimcilerle birlikte çalışıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor
  • 17.12.2022 13:02

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor

Silverline, ankastre grubunda yer verdiği fırın, ocak ve davlumbaz ürünleriyle y ...

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!
  • 05.12.2022 15:45

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!

Fonksiyonel tasarım çizgisiyle yüksek konfor deneyimi sunan Silverline, avantajl ...

Arzum, 55'inci yaşını 55 ayrı tasarımla kutladı
  • 23.09.2022 17:19

Arzum, 55'inci yaşını 55 ayrı tasarımla kutladı

Türkiye’nin elektrikli ev aletleri markalarından Arzum, 55’inci yılını 55 farklı ...

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!
  • 19.09.2022 17:20

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!

Silverline Sonbahar Kampanyası’nda, teknoloji ve tasarımlarıyla öne çıkan ocak, ...

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!
  • 27.08.2022 09:41

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!

Müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak üretimden satış sonrası hizmetlere kada ...

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!
  • 06.08.2022 12:23

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, 5 mm ince kenar teknolojisiyle ürettiğ ...