maritbet girişmaritbet
Bambu, hasır ve keten şıklığı ile huzurlu mekanlar

Bambu, hasır ve keten şıklığı ile huzurlu mekanlar

Yaz mevsiminin yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, yazlık sahiplerini bir dekorasyon telaşı sardı. Kışın koyu ve kasvetli havasından bunalan yazlık sahipleri, evlerinde daha çok floral, renkli, hasır, bambu ve keten görünümlü duvar kağıtlarını tercih ediyor

 


Yaz denince akla ilk gelen deniz, güneş ve kum olur. Kimileri deniz kenarındaki otellerde bulur kendini. Şanslı olanlar ise kendi yazlıklarında, kendi seçtikleri mobilyalar, halılar ve duvar kağıtları ile huzurlu mekanlar yaratırlar.
 
Kışın verdiği stres ve yorgunluktan kurtulmak için, yazlık mekanlarda çoğunlukla açık renkler, pozitif enerji ve huzur veren modeller tercih edilir. Yazlık ev dekorasyonunda özellikle duvar kağıdı ayrı bir önem taşır. Çünkü duvarlar, doğru renk ve desen seçimiyle odaların karışık bir havaya bürünmeden huzurlu, rahat ve şık görünmesini sağlar. Her zaman çarpıcı ve göz alıcılığıyla büyüleyen duvar kağıtları ise, yazlık mekanlarda daha sade bir vuruculukla içimizi ısıtır.
 
Dünyanın en büyük halı ve duvar kağıdı üreticileriyle çalışan AR Dış Ticaret, yazlık mekanların dekorasyonu için de tüketicilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yazlıklarda doğru duvar kağıdı seçimi konusunda bilgi veren AR Dış Ticaret Evsel Halı ve Duvar Kaplamaları Koordinatörü Şule Argüder, dekorasyonda floral desen ve açık renklerin pozitif enerji yaydığını ve rahatlama duygusu kazandırdığını vurgulayarak, yazlık mekanlarda özellikle hasır, bambu ve keten görünümlü modellerin tercih edildiğini, uygun mobilya kombinasyonuyla mekanın ferah, huzurlu, doğal ve şık görünmesini sağladığını açıkladı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz