maritbet girişmaritbet
Aslı Şen, 380 metrekarelik evinin kapılarını açtı!

Aslı Şen, 380 metrekarelik evinin kapılarını açtı!

Ashley Joy saç bakım markasının sahibi Aslı Şen, Levent’teki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Geçen yaz yenilediği evinin dekorasyonunu ve iş hayatındaki çalışmalarını anlatan Şen, misafir ağırlamayı sevdiğinin altını çizdi.

Levent'te sakin bir sokakta yer alan evlerine 10 yıl önce taşınmış Şen ailesi. “Oğullarımız Berke, Batu, bir kurt, iki ‘King Charles' köpek, iki kedi ve iki emektar yardımcılarımızla kalabalık bir aileyiz burada” diye anlatıyor Aslı Şen kış bahçesinde otururken.

10 yılda evde iki kez köklü değişiklikler yapmışlar. “Yaz tatilindeyken çalışmalara başlanmıştı ve dört ayda bitti. Serafina restoranlarımızın iç mimarı Eda Kamış ile yol aldık burada. Hem arkadaşımız hem zevklerimiz paralel olduğu için ona güvenim tamdı” diye belirtiyor Şen. 

380 metrekarelik villanın iki ana girişi bulunuyor. Sonradan kış bahçesine dönüştürülen alandan salona direkt geçiş sağlanmış. Antre, mutfak ve misafir tuvaleti bahçe katında. Alt kat sinema, giyinme, çocuk oyun ve personel odaları olarak tasarlanmış. Üst katta içinde banyoları bulunan üç yatak odası var.

BAŞARIMIN SIRRI SAMİMİ VE ARAŞTIRMACI OLMAK

Zeminini kaplayan parkeyi Aslı Şen özellikle istemiş. “Balıksırtı ve açık olması güzel” diyor. Üç bölüme ayırdığı salonun yemek bölümünde sıra sıra taze renkli çiçekleri ile hazırladığı çok şık bir davet masası dikkat çekiyor.

“Bu akşam arkadaşlarımı çağırmıştım. Evde misafir ağırlamayı severiz. Belki bu yüzden yiyecek-içecek sektörünün içinde olmaktan bu kadar keyif duyuyoruz” diyor neşeyle. Salonun mermer simetrik sehpalı orta kısmı, şık aksesuvarları, turuncu yastıkları, Devrim Erbil ve Damien Hirst tablosu ile onu; lacivert kanepeli daha spor kısmı eşini anlatıyormuş.

Salonun orta kısmını onun evinden yaptığı beş çayı YouTube sohbetlerinden hatırlar gibi oluyoruz. Arzu Sabancı, Yasemin Özilhan ve Zeynep Yılmaz konuk olmuştu burada. YouTube kanalında işin uzmanları ile yaptığı söyleşileri ve paylaştığı güzellik sırları sosyal medyada hatırı sayılır takipçi kitlesine kısa sürede ulaşmıştı. Bu başarısında samimi ve araştırmacı olması önemli rol oynamış. “Yenilikleri yakından takip etmek ve bilgiyi paylaşmaktan duyduğum mutluluk insanlara da geçmiş demek ki. Sizin için en iyisi kimse, neyse, neredeyse bulup getiriyorum. Aynı zamanda tecrübe ettiğim güzellik sırlarımı, makyajlarımı ve kullandığım ürünleri merak edenlerle paylaşıyorum” diyor.

MARKET ALIŞVERİŞİMİ İNTERNETTEN YAPARIM

“Peki bu kadar işin arasında kendine ve sevdiklerine nasıl vakit ayırıyor?” diye merak ediyoruz. “Sabah erkenden yürüyüşe çıkarım. Yeni açtığımız Bebek Sophie'de sıkı bir kahvaltının ardından Ayazağa'daki Ashley Joy'a giderim. Haftanın dört günü oradaki ofisimde olurum. Haftanın bir gününde öğleden sonrayı mutlaka tatil ilan ederim. İşte o zaman gerçek anlamda sosyalleşirim. Genelde akşam üzerleri Serafina'lardan birinde oluruz” diyor.

Market alışverişlerini zamandan kazanmak için internetten yapıyormuş. Hayatta ürettiklerinin karşılığını almaya başladığı bir dönemde olduğu için minnettarlık duyduğunu söylüyor. Sevginin ve bilginin etrafla içtenlikle paylaşıldıkça anlamlı olacağına ve büyüyeceğine inanıyor.

KADININ EN GÜZEL AKSESUVARI, SAÇI

Ona göre güzellik ilk kendinle barışık olmaktan, sonra doğallıktan ve temiz olmaktan geçiyor. “Kadının en güzel aksesuvarının saçı olduğunu iddia ettim hep ve dört yıl önce Ashley Joy saç bakım markamı ouşturdum. 24 bitkili argan yağım çok ses getirdi” diye anlatıyor. Aslı Şen, bitkilerin mucizevi gücüne hamileliği döneminde ilgi duymuş. Zamanla hayatına giren insanlar ve kozmetiğe olan ilgisi sayesinde kendisini bu sektörde bulmuş. Bir yandan Eda Kosif ile ortaklaşa kurduğu Loox adlı gözlük ve takı saklama kutuları işi de var. Sahip oldukları Serafina Akmerkez, Vadistanbul ve Gündoğan Serafina Mare restoranlarının da menüsünden satış pazarlama konularına kadar işlerin içinde yer alarak eşine tam destek oluyormuş.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Şen, oğlu Metin Şen'e Bodrum'da otel arazisi hediye etti!
  • 15.02.2022 10:06

Ali Şen, oğlu Metin Şen'e Bodrum'da otel arazisi hediye etti!

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, oğlu Metin Şen'e Bodrum Güvercinlik'te bi ...

Aslı Şen, 380 metrekarelik evinin kapılarını açtı!
  • 04.01.2019 09:35

Aslı Şen, 380 metrekarelik evinin kapılarını açtı!

Ashley Joy saç bakım markasının sahibi Aslı Şen, Levent’teki evinin kapılarını I ...

İpekyol, Nişantaşı Mağazası’nda 2013 kreasyonunu tanıttı!
  • 06.10.2012 13:01

İpekyol, Nişantaşı Mağazası’nda 2013 kreasyonunu tanıttı!

İpekyol yeni kreasyonunu Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde geçtiğimiz ay açtığı ...