maritbet girişmaritbet
Ariston Thermo kombiler enerji tasarrufu sağlıyor

Ariston Thermo kombiler enerji tasarrufu sağlıyor

Ariston Thermo’nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alarak tasarlanan EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark sağlıyor

Konfor, enerji tasarrufu ve çevre duyarlılığının bütünleştiği ürünler sunan Ariston Thermo'nun “EVO” serisi kombi kullananlar, kışı daha rahat geçiriyor. Ariston Thermo'nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alınarak geliştirilen EVO serisi kombiler, enerji tasarrufu ve çevreci yönleriyle öne çıkıyor. Yenilenebilir enerji kullanan diğer ısıtma, soğutma ürünleri ve sistem elemanları ile doğrudan entegre olabilen “EVO” kombiler, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35'e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca havaya salınan NOx (nitrik oksit ve nitrik dioksit gazlarının toplam yoğunluğu) ve karbondioksit parçacıklarında da yüzde 75'lik bir azalma ile çevreyi koruyor. Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu amacıyla tasarlanan “EVO” kombiler, 1:10 modülasyon oranı ile 35 kW ile 2,4  kW arasında enerji ile en verimli çalışma düzeyini sağlıyor. Bu sayede açma/kapama çevrimleri azaldığı için cihazların kullanım ömrü artıyor, daha fazla güvenlik ve düşük emisyon oranı sağlanabiliyor. Ayrıca cihazlarda kullanılan yüksek verimli tam modülasyonlu pompa ile cihazın ısıtma sistemine göre pompa gücü otomatik olarak ayarlanabiliyor. Yeni “EVO” kombiler, “Auto” ve “Comfort” özellikleri ile kullanıcıya büyük rahatlık ve lüks sağlıyor.

Ayrıca kişiselleştirilebilir ekran özelliği ve süper sessiz çalışması ile fark sağlıyor. Auto fonksiyonu ile kombi, kendini dış ortam sıcaklığına ayarlayıp gereken oda sıcaklığına en hızlı şekilde ve en uygun gazı sarf ederek ulaşıyor. Comfort özelliği ile bekleme süresi olmadan istenilen sıcaklıktaki su hem zamandan hem de sudan tasarruf edilerek kullanılabiliyor. Ayrıca banyo ve mutfaklardaki bataryalardan kapama-açma şeklindeki kullanımlarda kesintisiz sıcak su sağlayarak üstün termik sıcak su konforu sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!
  • 27.11.2021 13:58

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!

Koçtaş uzmanları öncelikli olarak hem olası kombi arızalarının önüne geçebilmek ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!
  • 05.10.2020 11:01

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!

Baymak Duotec ve küçük boyutu ile her eve kolayca uyum sağlayan Baymak Duotec Co ...

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti
  • 01.10.2020 10:40

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti

Vaillant Türkiye, çevreci ürünü ecoTEC Exclusive multi yoğuşmalı kombi ile Green ...