maritbet girişmaritbet
Araplar şimdi de gözünü Türk mobilyasına dikti!

Araplar şimdi de gözünü Türk mobilyasına dikti!

Türkiye’de gayrimenkul yatırımları ile dikkat çeken Araplar, Dubai Fuarı’nda dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO’ya büyük ilgi gösterdi.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan ve yurtdışı tanıtım atağına başlayan MASKO, katıldığı Dubai Fuarı'nda Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar'ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Yurtdışında ‘Dubai İndeks 2015 Uluslararası Dizayn Fuarı'na katılarak tanıtım faaliyetlerine start veren MASKO'nun bundan sonraki durağı ise Rusya Fuarı. 

Dubai'de 3 bin 500 katalog ve yine binlerce fihrist, cd ile çanta dağıtarak binlerce kişiye ulaşan MASKO'nun, fuarın en ilgi çeken standında sahip olduğunu söyleyen MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, fuarda İstiklal Marşı'nı okuttuklarını, ekranda Türkiye'nin ve MASKO'nun tanıtımının yapılmasını sağladıklarını anlattı. Erdoğan “Artık yurtdışında kendimizi tanıtacağız. İlk kez uluslararası bir fuara katıldık. Bundan sonra bu tip fuarlara katılmayı sürdüreceğiz. Önümüzde Rusya var. Orada da hem MASKO'yu hem de ülkemizi tanıtacağız” dedi.

Araplar, aldıkları evleri için mobilya bakıyor!

Fuarda özellikle Arap yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Erdoğan, kendileriyle tanışmak isteyen ve bilgi alan kişilerin daha çok Türkiye'den konut alan ya da almayı planlayan Ortadoğulular'dan oluştuğunu kaydetti. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, “Özellikle Karadeniz ve Yalova çevresinden konut satın alan ya da almayı planlayan Arap yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Araplar, Türkiye'den aldıkları evleri için mobilya bakıyor. Ayrıca bu insanlar çok para harcıyor, lüksü seviyor. Fiyat öncelikli kriter değil onlar için. Mobilyasında küçük bir çizik olsa komple takımını değiştiriyor. O nedenle bu coğrafya bizim için çok iyi ve sürekli bir pazar” dedi.

MASKO'da boş dükkan kalmadı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 778 mağazasıyla hizmet veren dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO'da hiç boş dükkan olmadığının altını çizen Selahattin Erdoğan kaliteli, her bütçeye uygun ve çok çeşitli mobilya ve aksesuarların sunulduğu MASKO'da genç, bebe, mutfak, büro mobilyaları, aksesuarlar, ev tekstili ile halı ve cam ürünleriyle de ev ve işyerlerinin gereksinimlerini eksiksiz tamamlamak için çalıştıklarını belirtti. 
MASKO'nun içinde müşterilere ücretsiz kreş hizmeti de veriliyor. Çocuklu ziyaretçiler, bu kreşten faydalanarak sorunsuz şekilde alışverişlerini yapma imkanı buluyor. Site içinde bulunan lokanta ve büfeler de müşterilerin keyifli şekilde vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"
  • 03.05.2022 01:02

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"

Satışlarının yüzde 80'ini yurt dışına gerçekleştiren Luxury Line Mobilya, düğün ...

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!
  • 10.01.2022 11:46

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!

2021’i 4,3 milyar dolar ihracatla kapatan, 2022’de ise yurt dışı satışlarını 6 m ...

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı
  • 01.08.2021 09:00

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı

Türkiye’nin Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line markası, pandem ...

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü
  • 24.08.2021 16:54

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü

Masko Mobilyacılar Sitesinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle ...

Masko'da bina çöktü!
  • 24.08.2021 15:51

Masko'da bina çöktü!

Yüzlerce mobilya markasının yer aldığı Masko'da bir bina çöktü. ...

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak
  • 11.03.2021 11:12

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak

Luxury Line markası, Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretimi gerçekleştirilen ye ...