maritbet girişmaritbet
Agt Sundeck'in çevreci ürünleri her yerde!

Agt Sundeck'in çevreci ürünleri her yerde!

Havuz kenarı, iskele, bahçe, yürüyüş yolları, teras, veranda gibi açık alanlarda zemin üzerine uygulanan ve dış hava şartlarına dayanıklı kompozit bir malzeme olmasıyla tercih edilen AGT SUNDECK; renk değiştirmeme, suya, neme ve bakterilere karşı dayanıklılık özellikleriyle öne çıkıyor

Havuz kenarı, iskele, bahçe, yürüyüş yolları, teras, veranda gibi açık alanlarda zemin üzerine uygulanan ve dış hava şartlarına dayanıklı kompozit bir malzeme olmasıyla tercih edilen AGT SUNDECK; renk değiştirmeme, suya, neme ve bakterilere karşı dayanıklılık özellikleriyle öne çıkıyor.

Mobilya bileşenleri üretiminde dünyanın en modern üç üretim tesisinden biri olan AGT, PWC ve kurşun içermeyen, en yeni WPC ahşap teknolojisiyle üretilen, uzun ömürlü ve çevreci SUNDECK ürün grubuyla fark yaratmaya devam ediyor. Düz zemin üzerine, zemine sıfır montajıyla 100 cm²'de ortalama 2 bin kilogram yük taşıma kapasitesine sahip olan Deck, ızgara profil üzerine monte edilmesi durumunda ise 100 cm²'de 600 kg yük taşıyabiliyor.

AGT Sundeck Ahşap Kompozit Deck kullanımıyla her 40 m² alanda, 15 yaşında olan 30 cm çapında ve 5 m yüksekliğinde bir ağacın kesilmesi önleniyor. WPC teknolojisiyle üretilen Deck, PWC ve kurşun içermemekle birlikte, içerisinde yüzde 70 oranında dönüşümlü ahşap talaşı barındırıyor.

Yaklaşık beş yıl süren Tübitak destekli bir Ar-Ge projesinin sonucu olarak piyasaya sunulan AGT Deck, kurşun bulunmadan üretilen ilk ve tek yerli ürün olarak insan sağlığına gösterilen önemin altını çiziyor.

Renk değiştirmeme, suya, neme ve bakterilere karşı dayanıklıklık özellikleriyle tercih edilen AGT Deck ürün grubu, dekoratif bir görüntüye sahip olmasının yanı sıra her türlü darbeye ve doğa şartlarına karşı dayanıklılığıyla da öne çıkıyor.

Bu çevreci ürünlerin tam mevsimi!

Açık ve kapalı yüzme havuzları, iskele üzeri, plaj yürüme alanları, güneşlenme terasları gibi tüm ıslak zeminlerde kullanıldığı gibi balkonlar, soyunma odaları, oyun bahçeleri ve bahçe yürüme yolları, çardak ve pergola zeminleri gibi diğer açık alanlarda da kullanılabilen Deck, yük dayanımı ve doğa şartlarına dayanıklılığı sayesinde prestijli mimarlık projeleri ile otellerde de tercih ediliyor.

Kompozit malzemeden üretildiği için doğa şartlarından etkilenmeyen AGT Deck, her boyda üretilip boyanabilme ve bakıma ihtiyaç duymadan, istenildiği takdirde cilalanma özelliğine sahip. Bunun yanı sıra Deck döşeme kolaylığından dolayı işçilikten tasarruf sağlama özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Sektörün ihtiyaç duyduğu her türlü mobilya bileşenini yüksek teknolojili modern üretim tekniğiyle piyasaya sunan AGT'nin kurşun içermeyen Deck ürünü, yüzde 100 geri dönüştürülebilme özelliğiyle de mimarlık ve inşaat dünyasına katkı sağlıyor.

Sundeck, aynı zamanda cephe kaplama çözümü olarak tüketicilerle buluşuyor. Ürün gamına yeni katılan kompozit tezgahla ıslak mekanlarda da kullanılabilen yaratıcı bir alternatif sunan AGT kompozit tezgah, 20'den fazla renk alternatifiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

W: www.agt.com.tr

Derya Yazman/Arkitera

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Agt Sundeck'in çevreci ürünleri her yerde!
  • 03.06.2013 16:37

Agt Sundeck'in çevreci ürünleri her yerde!

Havuz kenarı, iskele, bahçe, yürüyüş yolları, teras, veranda gibi açık alanlarda ...