maritbet girişmaritbet
AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!

AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!

AGT, trendleri belirleyen yeni ürün ve renkleriyle dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarlarından biri olan Interzum’da yerini aldı.

Tüm dünyada mobilya sektörünün önemli isimlerine ev sahipliği yapan Interzum Uluslararası Mobilya Fuarı, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Almanya Köln'de gerçekleşti. 60'a yakın ülkeden bini aşkın firmayı ağırlayan fuarda Türk mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimi AGT trendleri belirleyen yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerine tanıttı. Fuarda MDF-Lam ve Panel koleksiyonlarını da tanıtan firma, son günlerde TV reklamlarıyla da dikkat çeken yeni “Concept Parke Serisi” ile ilgi çekti.

Doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılarak üretilen seri, desenleri ile de göz doldurdu. AC4 sınıfında üretilen 10 mm'lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor. Milano'nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı oluşturmamıza yardımcı oluyor.

AGT, 2017'de panel renk skalasına eklediği 21 farklı rengi de Interzum'da ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Sezonun trendlerine, kendi yorumunu katarak renk ailesini genişleten AGT, özellikle bu yılın trend renkleri olan bakır, metalik tonlar ve taş dokularla evleri canlandırmayı hedefliyor. Mutfaklarda kaşmirin iç ısıtan dokusuna yer veren AGT, renkli mutfak tasarımı isteyen kullanıcılar için sunduğu bordo, kızıl – kahve, pastel yeşili, turuncu, mavi, altın ve siyah panel alternatiflerini de görücüye çıkardı.

Göz alıcı parlaklığı ve çizilmezlik özelliğiyle çarpıcı tasarımlara imkan veren AGT Power Gloss da fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı. Mobilya ve dekorasyon sektörünün ihtiyacını karşılamak üzere mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında, çalışma odalarında kısaca bir yaşam alanını oluşturan ev ve ofis mobilyalarının tüm gövde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss, iç mekan tasarımlarında kalitesiyle fark oluşturuyor.

AGT, Soft Touch renklerini kullanarak oluşturduğu stand tasarımı ile de ziyaretçilerden tam not alırken; AGT Parkeler fuarda inovasyon ürünlerinin özel olarak sergilendiği Piazza alanında da sergilendi.

AGT ürünlerinin, fuarın inovasyon alanında sergilenmesinin kendileri için oldukça  önemli olduğunu vurgulayan AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı; “ Dünyanın dört bir yanından sektörün önemli aktörlerini ağırlayan Interzum'daki standımızda sergilediğimiz ürün ve renklerimizle sektör trendlerini belirlediğimizi gözler önüne serdik. AGT olarak, AR-GE'ye çok önem veriyoruz. Bu anlamda sektörün ilk araştırma-geliştirme merkezi olan AGT AR-Ge Merkezi'nde  yürüttüğümüz çalışmalarımızın meyvelerini, sektöre kazandırdığımız öncü ve çığır açan ürünler ile alıyoruz. Piazza alanında AGT'nin inovasyon ürünü parkelerinin sergilenmesi ile de ayrı bir gururu yaşadık. Tüm dünyaya inovasyon alanındaki gücümüzü gösterdik. Standartların üstünde, kaliteli ve güvenilir ürünler oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AGT,  İSO 500 listesinde 30 sıra birden yükseldi
  • 06.06.2017 17:21

AGT, İSO 500 listesinde 30 sıra birden yükseldi

Ahşap çözümleri sunan AGT, İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği ...

AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!
  • 18.05.2017 11:02

AGT, Interzum’da trendleri belirleyen ürünlerini tanıttı!

AGT, trendleri belirleyen yeni ürün ve renkleriyle dünyanın en önemli uluslarara ...

AGT, YGA projesi ile gençlere destek veriyor!
  • 05.04.2017 11:25

AGT, YGA projesi ile gençlere destek veriyor!

Mobilya sektörünün temsilcisi olan AGT, Antalya'da başlatılan 'Yüreğinden Güç Al ...

AGT, Trend Show 2017’de ürünlerini tanıttı!
  • 01.04.2017 17:10

AGT, Trend Show 2017’de ürünlerini tanıttı!

Ağaç Sanayinde Gelişmiş Teknoloji (AGT), Tren Show 2017’de dizayn edilen yeni Sh ...

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor
  • 21.03.2014 14:10

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobily ...

AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!
  • 21.05.2013 10:37

AGT, Almanya’daki Interzum Fuarı’nda yeni tasarımlarını tanıttı!

Sektöründe yenilikçi ve lider kimliğini sürdüren AGT 13-16 Mayıs 2013 tarihlerin ...