maritbet girişmaritbet
Açılınca yatak, kapanınca çalışma masası...

Açılınca yatak, kapanınca çalışma masası...

Aşırı eşyalı ve süslü oda; çalışmaya odaklanmayı engellerken Gaysan Mobilya bu ihtiyaca yönelik ürettiği ürünlerle çocukların verimli çalışmasına yardımcı oluyor

 

Ebeveynler çocuklarının iyi eğitim almaları için büyük çaba sarf ediyor. Özel ders için öğretmenler tutan, dershanelere gönderen ebeveynler çocuklarının odalarındaki çalışma ortamlarını göz ardı ediyor. Dağınık oda çocuğun çalışma motivasyonunu yok ederken, yatakta oturarak, uzanarak çalışmak konsantrasyonu bozuyor. Aşırı eşyalı ve süslü oda; çalışmaya odaklanmayı engellerken Gaysan Mobilya bu ihtiyaca yönelik ürettiği ürünlerle çocukların verimli çalışmasına yardımcı oluyor.
 
Türkiye'de 1986'dan beri, açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya üretimi yapan ilk ve tek firma olan GAYSAN, inovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle, çocukların evdeki ders çalışma motivasyonlarını arttırarak, eğitime ve gelecek nesillere verdiği önemi ortaya koyuyor.
 
Moda ve gösterişli oda dikkat dağıtıyor!
GAYSAN Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, ebeveynlerin çocuklarının odasında moda ve gösterişi ön plana çıkartarak dikkat dağınıklığına yol açtığını söyledi. Öğrenmenin okulda öğretmenle yapılan derslerle sınırlı kalmadığını evde de bu dersleri tekrar edebilmesi için uygun ortamın yaratılması gerektiğinin altını çizen Muhsin Özdemir şöyle devam etti:
 
“Öğrenci dersi derste çok iyi dinlemiş, derse katılmış, konuları çok iyi kavramış olabilir. Ama bunun verimli olabilmesi için aynı gün okulda öğrendiği şeyleri akşam öğrencinin çalışma odasında tekrar etmesi kalıcı öğrenme sağlar. Ancak çocukların çoğu genellikle odasında çalışmıyor ve zaman geçirmiyor. Bunun nedenlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

• Dar ve sıkışık oda bilinçaltı, çocuğu daha ferah olan salona iter.
• Dağınık oda çalışma motivasyonunu yok eder.
• Yatakta oturarak, uzanarak, çalışmak konsantrasyonu bozar.
• Aşırı eşyalı ve süslü oda; çalışmaya odaklanmayı engeller.
• Çocuğun odasının, öğrenme stiline uygun dizayn edilmesi durumunda, verimli çalışma gerçekleşir.

Muhsin Özdemir; 0-18 yaş arası çocuğun bağımsız odasının olmasının, güven, özerklik, girişkenlik, çalışkanlık ve kimlik açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak; çocukların çalışma odalarında motivasyonlarını arttırmak için öncelikli olarak açık ve dağınık yatağı ortadan kaldırmak gerektiğini söyledi. Açık yatağın ortadan kalkmasıyla birlikte odanın daha ferah, kullanım alanlarının geniş ve çocuğu odasından dışarı iten olgunun ortadan kalktığını belirten Muhsin Özdemir, böylelikle çocuğun odasında daha fazla vakit geçirebileceğini söyledi.
 
Gaysan'ın özellikle dar mekanlarda tercih edilen ürünleri olduğunu belirten Muhsin Özdemir, “açıldığında yatak, kapatıldığında ise gardırop, televizyon ünitesi, masa ya da kütüphane özelliği taşıyan ürünlerimizle ebeveynlerin yanı sıra öğrencilerin de motivasyonunu artacak” dedi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz