maritbet girişmaritbet
Yaz dekorasyonuyla evlerin enerjisini artıracak öneriler!

Yaz dekorasyonuyla evlerin enerjisini artıracak öneriler!

Evlerde yaz dekorasyon önerileriyle mekanların enerjisini katlamak mümkün. Peki yaz dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler neler?

Yazla birlikte kasvetli günler geride kalıyor, doğanın ve yüzünü daha fazla gösteren güneşin enerjisi yaşam alanlarına daha fazla yansıyor. Evinizde uygulayacağınız Cosentino'nun beş dekorasyon önerisiyle yazın enerjisini evinize daha fazla alabilir, daha enerjik bir yaz geçirebilirsiniz.     

Kasvetli renklerden kurtulun 

Evinizde en çok vakit geçirdiğiniz alanların renklerini, güneşin enerjisini yansıtacak ve evi daha aydınlık gösterecek renklerle değiştirin. Beyaz, sarı, parlak yeşil, turuncu gibi canlı ve sıcak renklerle evinizin enerjisini daha da artırın. Bu renkleri duvarlarda perdelerde, dekorasyon objelerinde ve istediğiniz her yerde bolca kullanın. Renklerin değişimiyle birlikte yükselen enerjinizi siz de fark edeceksiniz.  

Yaz çiçeklerini evlerden eksik etmeyin

Yazın geldiğini en iyi anlatan, bolca açan çiçekleri evin baş köşesine konumlandırın. Renkleri ve kokularıyla evi ve sizi büyüleyecek olan çiçekler aynı anda yeni bir hobi geliştirmenize ve stresinizi azaltmanıza da yardımcı olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu, ev için uygun olan çiçekleri tercih etmek olacak. Renk ve çiçek konusunda ise tamamen özgürsünüz. 

Aynalarla yansımaları artırın

Aynalar dışarıdan gelen güneş ışınlarını evin içine daha çok yayarak yazın enerjisini hissetmenize yardımcı olabilir. Doğru boyut ve konumlama ile güzel bir dekorasyon objesine de dönüştürebileceğiniz aynalar ayrıca evinizi daha büyük gösterecektir. 

Zemin deyip geçmeyin

Belki de fark etmeden en çok kullandığınız alanı zeminlerin, evin enerjisi üzerinde etkisi olduğunu unutmayın. Bütün gün temas ettiğimiz, sıcaklığını hissettiğimiz zeminler ev dekorasyonun da önemli ve en kritik parçaları arasında yer alıyor. Yaz enerjisinin size ve evinize geçmesi için zeminlerin de renk ve desenleriyle yaza hazır olması gerekiyor.

Eşyalarınızın yerini değiştirin  

Yaz aylarıyla doğan yenilik hissini, eşyalarınızın yerini değiştirerek güçlendirebilirsiniz. Koltuklarınızdan tutun da küçük dekorasyon ürünlerine kadar yapacağınız yer değişimleri sizin ve evinizin enerjisini daha çok artıracaktır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yaz dekorasyonuyla evlerin enerjisini artıracak öneriler!
  • 18.06.2021 14:26

Yaz dekorasyonuyla evlerin enerjisini artıracak öneriler!

Evlerde yaz dekorasyon önerileriyle mekanların enerjisini katlamak mümkün. Peki ...