maritbet girişmaritbet
Weltew Mobilya reklamlarında Özge Ulusoy rüzgarı!

Weltew Mobilya reklamlarında Özge Ulusoy rüzgarı!

Weltew Home'un kış sezonu koleksiyonu çekimleri için Özge Ulusoy, kamera karşısına geçti

Geçtiğimiz aylarda mobilya markası Weltew Home ile 1 yıllık reklam anlaşmasına imza atan güzel model Özge Ulusoy, markanın kış sezonu koleksiyonunun çekimleri için yeniden kamera karşısına geçti.

Weltew Home'un ustalıkla zarafet mottosundan yola çıkarak hazırladığı kampanyasının devamı olarak yeni sezon çekimlerini tamamladıklarını dile getiren güzel yıldız, “Dekorasyona olan ilgim her geçen gün artıyor, çok eğlenceli bir çekim süreci geçirdik. İşimle tam olarak aşk yaşıyorum” dedi.

Evde çok titiz işte çok disiplinliyim!

“Ben evimi çok seviyorum. Yaşadığımız bu süreçte evde vakit geçirmeyi daha da sever oldum. Evim dışarıdaki koşturmalı ve yoğun hayatıma bir mola, bir huzur alanı benim için... Ruhumuz yenilik istiyor kabul ediyorum. Ama yeniliğin yapıldığı alan da çok önemli. Ben gelenekçi ve düzenine aşık bir insanım. Sevdiğim şeylere her alanda bağlı kalırım. Ama iş moda ve dekorasyona gelince her zaman trendleri takip eden değişikliklere açık bir insanım” diye açıklama yapan Özge Ulusoy,  “Evde oldukça titiz, işimde ise son derece disiplinliyim. Disiplin hayatımın her yerinde, bu çok doğru. Disiplinli çalışmak size başarılı olmanın da kapılarını aralıyor. Bu konuda ailemin beni yetiştirmedeki katkıları yadsınamaz. Balerin olmamın ve yıllarca Rus öğretmenlerle çalışmanın da bugün sahip olduğum düzen ve disiplinime katkısı çok büyük” şeklinde ifade etti.     

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weltew Mobilya reklamlarında Özge Ulusoy rüzgarı!
  • 25.11.2020 15:03

Weltew Mobilya reklamlarında Özge Ulusoy rüzgarı!

Weltew Home'un kış sezonu koleksiyonu çekimleri için Özge Ulusoy, kamera karşısı ...