maritbet girişmaritbet
Vileda Easy Wring & Clean ile kusursuz bir temizlik!

Vileda Easy Wring & Clean ile kusursuz bir temizlik!

Mekanik temizleme ürünlerinde pazar lideri olan dünyaca ünlü Alman markası Vileda, yenilikçi ürün yelpazesini geleceğin teknolojisini kullanarak genişletti

 

Mekanik temizleme ürünlerinde pazar lideri olan dünyaca ünlü Alman markası Vileda, yenilikçi ürün yelpazesini geleceğin teknolojisini kullanarak genişletti. Ev işlerinde kadınların en büyük yardımcısı konumundaki marka, yeni ürünü Easy Wring & Clean Pedallı Temizlik Seti ile yine mükemmel bir buluşa imza attı. Özel pedalı ve son teknoloji ürünü paspas sıkma mekanizması ile dikkat çeken ürün, kendi alanında bir devrim yaratırken, temizliği de bir o kadar kolay hale getiriyor. Böylece kadınlara hayattan keyif almak için çok daha fazla zaman kalıyor.

Kusursuz temizlik şimdi rahatlık ve kolaylıkla birlikte…

Tüm kadınlar evlerini pırıl pırıl ve tertemiz görmek istiyor. Bu yüzden sağlıklı yaşamın da vazgeçilmezi olan ev temizliği ve hijyeni, ev hanımlarının günlük işlerdeki en önemli önceliği oluyor. Ancak her gün yapılması gereken bu faaliyet, kadınların hem zamanını hem de bütün enerjisini alıyor. Türkiye'de 20. yılını kutlayan Alman markası Vileda, yeni temizlik seti Easy Wring & Clean ile kadınlara kusursuz temizliği, rahatlık ve kolaylık ile birlikte sunuyor. 

Vileda'dan yeni bir buluş: Pedallı kurutma teknolojisi…

Yıllardır sürdürdüğü inovatif yaklaşımı ve ilklere imza atan yenilikçi kimliği ile bilinen Vileda'nın Easy Wring & Clean Pedallı Temizlik Seti'nin ev temizliğinde getirdiği en önemli yenilik, pedallı paspas sıkma mekanizması… Temizlik yaparken kirlenen paspasınızı kolayca, fazla güç ve çaba harcamadan rahatlıkla sıkmanızı sağlayan bu mekanizma, farklı kurutma seviyelerine de olanak tanıyor. Kova bölümündeki pedala basma sayınıza göre, bir dakikada 1000'den fazla kez dönen son teknoloji süzgeç, paspasınızı hızlıca kurutuyor. Son derece sağlam bir malzemeden yapılan ve güçlü mekanizmaya sahip pedal, çok uzun süre kullanıma uygun olarak üretiliyor.

Mikrofiber paspas ile temizlikte üstün performans…

Vileda'nın Easy Wring & Clean Pedallı Temizlik Seti'nin özel üçgen şekilli paspası evin bütün köşelerinde mükemmel temizlik sağlıyor. Oynar paspas başlığı, mobilya altları gibi ulaşılması zor alanlara bile ulaşıyor. Aynı zamanda cam ve duvar fayanslarının temizliğinde de kolaylıkla kullanılabiliyor. Mikrofiberden yapılmış olan paspas başlığı ise yumuşaklığı ile hassas zeminlere zarar vermediği gibi daha az su ile temizlikte üstün performans gösteriyor. Üstelik çıkartılıp 60 santigrat derecede yıkanarak temizlenebiliyor.

Vileda Easy Wring & Clean Temizlik Seti büyük ilgi görüyor…

Satışa sunulduğu günden itibaren büyük ilgi gören Vileda Easy Wring & Clean Pedallı Temizlik Seti'ni kadınlar çok sevdi. Satış noktalarındaki stoklar kısa süre içinde tükenirken yeni siparişler istendi. Ürünü kullanan kadınlar, pedallı kurutma teknolojisinin temizlikte büyük bir kolaylık sağladığını ve mükemmel temizliğe ulaşmak için pedal sayesinde artık kol gücüne gerek kalmadığını söylüyor. Easy Wring & Clean, Vileda'nın 1992 yılında Türk tüketicisi ile ilk defa tanıştırdığı temizlik setinde olduğu gibi temizlik alışkanlıklarında bir devrim gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü marka, her yeni ürünüyle öncü olmaya ve hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vileda Easy Wring & Clean ile kusursuz bir temizlik!
  • 02.11.2012 14:47

Vileda Easy Wring & Clean ile kusursuz bir temizlik!

Mekanik temizleme ürünlerinde pazar lideri olan dünyaca ünlü Alman markası Viled ...