maritbet girişmaritbet
Taç, Moskova'da showroom açtı

Taç, Moskova'da showroom açtı

Zorlu Tekstil Grubu'nun en büyük markalarından Taç, Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni bir showroom açtı.

Rusya'nın dört bir köşesinden gelen perakendeci müşterileri ile bir araya gelen TAÇ, başarılı müşterilerine plazmalardan otomobile kadar onlarca ödül dağıttı.

Taç Tekstil Rusya  Genel Müdürü Mustafa Terzi açılışta yaptığı konuşmada TAÇ markası olarak dünya genelinde birçok başarıya imza attıklarını, Rusya genelinde de bu başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi. Bunun içinRusya pazarında müşterileri ile işbirliklerini geliştirmek istediklerini kaydeden Terzi, "Başarımızın anahtarı olarak her zaman yeniliklerde öncü olmayı gördük… Şimdi Rusyapazarında da öncü olmak ve fark yaratmak istiyoruz. Artık TAÇ denildiğinde yeniliklerin merkezi olarak anılmayı ümit ediyoruz" dedi.

TAÇ'ın en yeni koleksiyonlarının yer aldığı showroom'un açılışında kırmızı kurdeleyi, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Baş Müşaviri Atilla Kızılarslan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, Zorlu Tekstil İcra Kurulu Üyesi Fatih Dereköylü ve TAÇ Tekstil Rusya Genel Müdürü Mustafa Terzi kesti.

 Zorlu Tekstil'in Rusya'da devam eden çalışmaları ile ilgi bilgi veren Terzi, 1992'den bu yana Türkiye ve diğer ülkelerden tedarik ettikleri ürünleri Rusya pazarına sattıklarını söyledi.Türkiye'de satılan her çeşit ürünün Rus müşterilerine de sunduklarını kaydeden Terzi, "Perde sektöründe üst sınıfa hitap ediyoruz. Geçen yıldan bu yana devam eden çalışmalarımızı bir adım daha öteye taşıdık.Rusya pazarına güvendiğimiz için yatırımlarımızı sürdürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Rusya'da en iyi ve en büyük olmayı hedeflediklerini ifade eden Terzi, yıllık ihracat rakamlarının 50-60 milyon doları bulduğunu söyledi. 2008'de yaşanan kriz sürecinin ardından Rusya pazarının toparlandığını kaydeden TAÇ Tekstil Rusya Genel Müdürü, "Tekstil sektörü açısından Rusya'nın çok önemli bir pazar olduğunu düşünüyorum. Gidilecek daha çok yolduğunu görüyoruz ve alt yapımızı ve teknik ekibimizi ona göre hazırlıyoruz" dedi.

Türk ekonomisinin hızlı adımlarla büyümesinde iş dünyası ve ihracatçıların yoğun çalışmalarının olduğunun altını çizen Terzi, her seyahat edilen yerde mutlaka bir Türk ihracatçısı ile karşılaştıklarını belirtti. Bunun uzun süredir yapıldığını ve gelinen noktanın uzun yılların emeklerinin ürünü olduğuna işaret eden Terzi, "Her pazara bir şeyler satmaya çalışıyoruz. Avrupalı bizim aldığımız riski almıyor. Böylece Avrupalıdan bir adım önde oluyoruz" şeklinde konuştu.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde "Oknov Parizh" mağazasında TAÇ ürünlerini satan Lidiya Sisoyeva yirmi yıldır çalıştıklarını ve markadan çok memnun olduklarını kaydetti. Kalite ve ürün iadesi konusunda TAÇ'ın çok başarılı olduğuna değinen Sisoyeva, "Avrupa ülkelerinden gelen mal için bir buçuk ay beklemek zorunda kalınıyor. Sadece bu değil, kumaş kalitesi de TAÇ da çok yüksek. Yerinde durmuyor, sürekli yeni koleksiyonlarla modaya uygun ürün sunuyor" tespitini yaptı.

Rusya'nın bir başka bölgesinden "Glereya Ştor" mağazası temsilcisi Vera Şerf de TAÇ ile uzun yıllardan beri çalıştığını yeni koleksiyonları takip ettiklerini belirtti. Mağazası için yeni ürünler seçtiğini ifade eden Şerf, "TAÇ'ın tüm ürünlerini aranır hale geldi. Hele şu anda yeni çıkan premium klass koleksiyon hem erkek, hem kadın, hem çocuk kumaşları içermesi ile herkese hitap ediyor" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!
  • 09.02.2023 11:13

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!

İskenderun Limanı'nda çıkan yangını söndürme çalışmasına katılan Be-200 yangın s ...

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!
  • 28.08.2022 11:36

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!

Rusya'nın Macaristan'da iki yeni nükleer reaktör inşa edeceği bildirildi. ...

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!
  • 10.03.2022 12:52

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş sürecinde Avrupa’nın ambargo uyguladı ...

İspanyol tekstil devi Inditex'ten flaş Rusya kararı!
  • 06.03.2022 08:50

İspanyol tekstil devi Inditex'ten flaş Rusya kararı!

İspanyol tekstil firması Inditex, Ukrayna'yı işgalinden dolayı Rusya'yı boykot e ...

"Türkiye, Demir İpek Yolu’nun en stratejik bağlantı noktası haline geldi"
  • 29.01.2021 15:18

"Türkiye, Demir İpek Yolu’nun en stratejik bağlantı noktası haline geldi"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya'ya ilk blok ihracat treni ...

"Rusya ile ilişkileri inşaat ve ekonomi anlamında güçlendirmeliyiz"
  • 20.09.2018 10:35

"Rusya ile ilişkileri inşaat ve ekonomi anlamında güçlendirmeliyiz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Yurt dışındaki müteahhitlik iş hacmimizi ...