maritbet girişmaritbet
TAÇ, geleceğin ev tekstili tasarımcılarını 12. kez ödüllendirdi

TAÇ, geleceğin ev tekstili tasarımcılarını 12. kez ödüllendirdi

TAÇ tarafından 12. kez gerçekleştirilen “Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda dereceye girenler, ödül töreni ile açıklandı

Zorlu Tekstil Grubu'nun ev tekstil alanındaki lider markası TAÇ tarafından 12. kez gerçekleştirilen “Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda dereceye girenler, 7 Mayıs Çarşamba günü Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir ödül töreni ile açıklandı. Ödül törenine Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Ailesi'nin üyeleri, Zorlu Holding ve Zorlu Tekstil Grubu yöneticileri, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden ile çok sayıda davetli katıldı. 

Ev tekstili sektörünün lider markası TAÇ'ın Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile bu yıl 12. kez düzenlediği “Bir De Sen Tasarla Yarışması” sonuçlandı. Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri'nde öğrenim gören lisans öğrencileri ile Eğitim Fakülteleri'nin Resim – İş Öğretmenliği Bölümü lisans öğrencilerinin katıldığı, “12. TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda sonuçlar, 7 Mayıs tarihinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen törende açıklandı. 

Gazeteci ve Program Yapımcısı Özlem Gürses'in moderatörlüğünü üstlendiği ödül töreni, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Ailesi üyeleri, Zorlu Tekstil Grubu Yöneticileri, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katlımı ile gerçekleştirildi. Törene ayrıca, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden de konuşmacı olarak katıldı.

Yarışma birincisi, ödülünü Ahmet Zorlu'nun elinden aldı

12. TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması'nda birincisi seçilen Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Selin Tüfek, 10 bin TL değerindeki ödülünü Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu'nun elinden aldı.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden Sare Özsili'nin ikinci olduğu yarışmada, üçüncülük ödülünün sahibi ise Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Ahmet Mansuroğlu oldu.

Törende, 6 adet Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu ve 3 bin TL değerindeki TETSİAD Özel Ödülü de sahiplerini buldu. 

Finalistler Facebook'ta da yarışacak

Yarışma finalinin ardından ödül kazanan tasarımlar, www.facebook.com/tacbirdesentasarla sayfası üzerinden bir kez de kendi aralarında yarışacak. Yarışmacılar, tasarımlarına ait görselleri ve isterlerse tasarımlarını anlatacakları videolarını Facebook'taki “TAÇ Bir De Sen Tasarla Sayfası”na yükleyecek ve tasarımlar 15 gün boyunca Facebook kullanıcıları tarafından oylanacak. Halk oylaması niteliği taşıyan Facebook oylamasını kazanan tasarımcı 3 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi olacak. 

TAÇ, ayrıca dereceye giren eserleri üreterek, www.tac.com.tr adresinde online satışa sunacak ve tasarımlara tüketici katalogunda da yer verecek. Kazananlar ayrıca, Zorlu Tekstil Grubu'nda iş veya staj imkanı da elde edebilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taç'tan Sevgililer Günü'ne özel tasarımlar!
  • 02.02.2021 11:42

Taç'tan Sevgililer Günü'ne özel tasarımlar!

TAÇ’ın Glow özellikli kırmızı-beyaz kalp desenlerinden oluşan nevresim takımı, 1 ...

Ev için her şey, bu fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak!
  • 12.11.2014 11:36

Ev için her şey, bu fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak!

Zorlu Tekstil Grubu, yeni koleksiyonlarıyla Home&Tex Fuarı’nda… ...

Zorlu Tekstil Grubu Evteks Fuarı’na katılıyor
  • 22.05.2014 15:20

Zorlu Tekstil Grubu Evteks Fuarı’na katılıyor

Zorlu Tekstil Grubu, EVTEKS 20. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda Taç, Linens ve Va ...

TAÇ, geleceğin ev tekstili tasarımcılarını 12. kez ödüllendirdi
  • 09.05.2014 15:16

TAÇ, geleceğin ev tekstili tasarımcılarını 12. kez ödüllendirdi

TAÇ tarafından 12. kez gerçekleştirilen “Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda derece ...

Taç'ın tasarım yarışması sonuçlandı!
  • 05.05.2012 12:19

Taç'ın tasarım yarışması sonuçlandı!

Zorlu Tekstil Grubu'nun ev tekstili markası Taç, Türkiye Ev Tekstili Sanayiciler ...

Taç'tan yeni kampanya
  • 21.11.2011 15:43

Taç'tan yeni kampanya

Taç ürünleri kapsamında başlatılan yeni kampanyaya göre peşin fiyatına 12 taksit ...