maritbet girişmaritbet
Şık ve özgün çalışma masaları önerileri!

Şık ve özgün çalışma masaları önerileri!

Özgün çalışma masaları hem çalışırken veriminizi artırır hem de pratik olmanızı sağlar.

En özgün çalışma masaları modelleri ile siz de çalışma odanıza yeni dekorasyon fikirleri edinebilirsiniz.

Özgün çalışma masaları ile keyifli bir çalışma alanı oluşturabilirsiniz. Son yıllarda “home office” çalışmak oldukça yaygınlaştı. Hayatımızı kolaylaştıran teknoloji ve internet sayesinde artık herkes mobil ve işlerini rahatlıkla tamamlayabiliyorlar. Böylelikle çalışma odaları ve çalışma masaları daha çok evlerde konumlanıyor. Çalışma alanı için yeterli alanınız yoksa, farklı çalışma masaları fikirleri ile rahatlıkla verimli alanlar oluşturabilirsiniz.

çalışma odası dekorasyonu

Veriminizi artırın

Bir çalışma odası ya da alanı meydana getirmek istiyorsanız, mekanınızın metrekaresi sizi sınırlandırmasın. İster büyük ister küçük metrekareli alanlara uygun çalışma masaları ile verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Fazladan bir odanız yoksa, öncelikle evinizdeki boşlukları keşfederek işe başlayabilirsiniz.  Salon, yatak odası, mutfak, merdiven altı ya da koridordaki küçük bir boşluğu bile harika bir çalışma alanı haline getirebilirsiniz. Özellikle dar mekanlar için çalışma masanızın genişliğini kısa tutabilirsiniz. Raflar, organizatörler, duvar dekorasyon fikirleri ve birkaç aksesuar ile işyeriniz hazır!

çalışma odası dekorasyonu

Etrafınızdaki alanı ve duvarları fonksiyonel bir şekilde kullanmalısınız. Örneğin duvara yerleştireceğiniz delikli bir panel pano harika bir fikir. Delikli panoyu tüm ufak tefek eşyalar, kalemler ve notluklar için kullanabilirsiniz. Hemen üzerine yerleştireceğiniz raflar da kitaplarınız için depolama alanı oluşturur.

Ayrıca bir dolap içini iş yerine dönüştürmeniz mümkün. Özellikle yatak odaları ya da salonda çalışma alanı kurgulamak istiyorsanız, dolaplı çalışma masaları kullanmak çok ideal. Çalışmadığınız zaman dolabın kapaklarını kapatarak dağınıklığı da ortadan kaldırmış olursunuz.

çalışma odası dekorasyonu

Raflar, sepetler, çalışma lambaları, aksesuarlar, duvar dekorasyonları, kitaplar, kalemler… Muhteşem dekoratif

çalışma masaları için birbirinden şık ve kullanışlı fikirler sizi bekliyor. Çalışma alanı oluşturmadan önce seçtiğimiz birbirinden şık çalışma masası modelleri size dekorasyon fikirleri verecektir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şık ve özgün çalışma masaları önerileri!
  • 27.10.2016 12:48

Şık ve özgün çalışma masaları önerileri!

Özgün çalışma masaları hem çalışırken veriminizi artırır hem de pratik olmanızı ...