maritbet girişmaritbet
Siemens Sensor for Senses ile aşkınız dile gelsin!

Siemens Sensor for Senses ile aşkınız dile gelsin!

Sevgilinizin kalbini fethetmenin yolu, Siemens Kırmızı Kahvaltı Seti’yle hazırlanan nefis bir kahvaltıdan geçer

 

Siemens Ev Aletleri'nin, teknolojinin estetik tasarımla bir araya geldiği ürünlerinden Sensor for Senses kahvaltı seti ile Sevgililer Günü'nde en tutkulu mesajları dile gelecek.
 
Güçlü ve sonsuz aşkların en güzel hediyesi bu Sevgililer Günü'nde Siemens Ev Aletleri'nin sunduğu Sensor for Senses üçlü kahvaltı seti ile hazırlanmış muhtesem bir kahvaltı olacak. Güne muhteşem bir kahvaltı ile güzel başlangıç için her detayı düşünen Siemens Ev Aletleri yeni setinde, her biri ileri teknoloji ve estetik tasarım anlayışını yansıtan kahve makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesini bir arada sunuyor.
 
Renginde aşk gizli
Kahve tutkusu kadar güçlü ve sonsuz aşkların en güzel hediyesi bu Sevgililer Günü'nde Siemens Ev Aletleri'nin sunduğu Sensor for Senses TC80104 kahve makinesi olacak. Siemens'in estetik tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getirdiği Sensor for Senses TC80104 kahve makinesi ile hazırlanacak kahvenin kokusu, sonsuz aşklara ilham verecek.  Siemens TC80104, mükemmel kahve aroması için kahvenin damıtılması ve sıcak tutulması için gereken ısıları ayrı ayrı ayarlıyor, bunun için iki farklı ısı seçeneği sunuyor. 10- 15 fincan kapasiteli yeni kahve makinesi, 1160 watt'lık güçlü bir performansa sahip. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan makine,  “drip-stop” damlama emniyeti, çıkarılabilir kahve filtresi ve kablo saklama fonksiyonu ile kullanım kolaylığını artırıyor.
 
 
Kolay hazırlanan, lezzetli çaylar için
Siemens Sensor for Senses kahvaltı serisinin diğer üyesi, yeni Siemens TW86104 su ısıtıcı, 1.5 litre su kapasitesine ve 2400 watt güce sahip. Isıtıcının en önemli özelliğini farklı derecelerde suyu ısıtma ve 30 dakika boyunca seçilen ısıda sıcak tutma özelliği oluşturuyor. Su Siemens TW86104'de beyaz çay için 70°C, yeşil çay için 80°C, nescafe için 90°C ve Türk çayı için 100°C'de ısıtılabiliyor. 360° dönebilen alt tabanı, tek dokunuşla kolayca açılabilen kapağı, çıkarılabilen çelik kireç filtresi ve kablo dolama yeri önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Otomatik kapanma özelliği, çalışırken devreye giren gizli kapak, aşırı ısınma emniyeti gibi özellikleri, Siemens TW86104 su ısıtıcının güvenlik donanımları arasında yer alıyor. Gizli rezistanlı paslanmaz çelik zemini Siemens'in yeni su ısıtıcısının ömrünü uzatırken, çift taraflı su seviye göstergesi hem kullanım kolaylığı sunuyor, hem de aletin estetik görünümünü tamamlıyor.
 
Nar gibi  kızarmış ekmek kokusunu özleyenlere...
Siemens Sensor for Senses kahvaltı setinin son üyesi Siemens TT86104 ekmek kızartma makinesi de, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi "Mirror Heating” sayesinde ekmeklerin eşit olarak kızarmasını sağlıyor. “AutoHeat Control” ile birden fazla kızartma işleminde ısı otomatik olarak ayarlanabiliyor. İki dilim tost ekmeği kapasiteli yeni Siemens TT86104, “cool-touch” el yakmayan dış gövdesi, otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunuyor. Çıkartılabilen paslanmaz çelik teli ile 860 watt güçle çalışan ekmek kızartma makinesinin kullanım kolaylığını artıran özellikleri arasında tekrar ısıtma, hafıza fonksiyonları için dijital gösterge, buz çözme özelliği, iptal tuşu, otomatik ortalama özelliği, kırıntı çekmecesi ile kablo dolama yeri bulunuyor. Makine, “Hi-lift” fonksiyonu ile kızartma sonunda ekmek dilimlerinin rahatça alınmasını sağlıyor.
 
Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88                                 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı
  • 02.04.2022 14:13

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı

Siemens Ev Aletleri yeni nesil tam otomatik kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı. ...

İGA'dan 14 Şubat Sevgililer Günü için reklam filmi
  • 12.02.2022 17:04

İGA'dan 14 Şubat Sevgililer Günü için reklam filmi

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırl ...

Bilkent Center'da şubat ayına özel etkinlikler!
  • 10.02.2022 17:40

Bilkent Center'da şubat ayına özel etkinlikler!

Bilkent Center, Şubat ayında renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli anl ...

Anker'den Sevgililer Günü’ne özel yüzde 25 indirim!
  • 01.02.2022 10:39

Anker'den Sevgililer Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Web sitesi üzerinden alınan tüm ürünlere yüzde 25 indirim uygulayan Anker, hem s ...

IKEA'dan Sevgililer Günü'ne özel dekoratif ürünler!
  • 15.01.2022 15:52

IKEA'dan Sevgililer Günü'ne özel dekoratif ürünler!

IKEA Türkiye, Sevgililer Günü’nde sadece çiftler için değil, sevgisini ifade etm ...