maritbet girişmaritbet
Siemens Ev Aletleri’nde son teknoloji..”FlameTronic”

Siemens Ev Aletleri’nde son teknoloji..”FlameTronic”

Siemens Ev Aletleri, ER726RF90E kendinden kumandalı gazlı cam seramik ankastre ocağında bulunan “flameTronic” özelliği ile güvenlik standartlarında çıtayı yükseltiyor.

Siemens Ev Aletleri, ER726RF90E kendinden kumandalı gazlı cam seramik ankastre ocağında bulunan “flameTronic” özelliği ile güvenlik standartlarında çıtayı yükseltiyor. “flameTronic”te, ocak gözü istem dışı sönse dahi otomatik olarak yeniden alev alıyor. Siemens ER726RF90E tek düğme ile iç ve dış halkası ayrı ayrı kontrol edilebilir Wok ocak gözü ve tüm ocak gözlerinde tek elle ateşleme sistemi ile kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor.

Ankastrede dünyanın en geniş ürün gamına sahip olan Siemens, sunduğu üstün ürün fonksiyonları ve seçeneklerle mutfaklardaki konfor standardını yükseltiyor. Siemens Ev Aletleri'nin sunduğu Siemens ER726RF90E kendinden kumandalı gazlı cam seramik ankastre gazlı ocağı, beş gözüyle geniş bir kullanım alanı sağlıyor. Ocak bir Wok, bir kuvvetli, iki normal ve ekonomik olmak üzere toplam 5 ocak gözü  sayesinde, yemeklerin farklı pişirme şekillerine göre tam kıvamında hazırlanmasına olanak tanıyor.

Siemens ER726RF90E ocakta “flameTronic” ile güvenlik en üst düzeye çıkıyor. flameTronic teknolojisi sayesinde ocak gözü, istem dışı sönse dahi otomatik olarak yeniden alev alıyor. Ayrıca yine dokunmatik (sensör) çocuk emniyet tuşuna dört saniye basılarak ocak gözleri çalışmaz hale getirilebiliyor. Açık unutulma ihtimaline karşı da ocak, altı  saat sonra emniyet için otomatik olarak kendi kendine kapanıyor.

Siemens ER726RF90E ocakta, “artık ısı göstergesi” özelliği ile her ocak gözü için ayrı ayrı düşünülmüş olan atıl ısı göstergesi bulunuyor. Böylelikle hangi ocak gözünün halen sıcak olduğunu anlaşılabiliyor ve istenirse bu sıcaklık ısıtma ya da sıcak tutma gibi işlemler için kullanılabiliyor.

Tek tuş, “mainSwitch” özelliği ile bütün ocak gözleri tek tuşla söndürülebiliyor ya da açılabiliyor. Sebzelerin vitamin değerlerini düşürmeden yoğun ateşte pişirmeye yarayan çift halkalı iç ve dış ocak gözü ayarlanabilir, çift kontrollü wok ocak gözü, Siemens ER726RF90E ocağın konforunu artırıyor.

Siemens ER726RF90E ocakta ayrıca dökme demir ocak ızgarası bulunuyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı
  • 02.04.2022 14:13

Siemens Ev Aletleri, kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı

Siemens Ev Aletleri yeni nesil tam otomatik kahve makinesi EQ 700’ü tanıttı. ...

Siemens Ev Aletleri ile kahvaltılar pratikleşiyor!
  • 23.08.2021 15:29

Siemens Ev Aletleri ile kahvaltılar pratikleşiyor!

Siemens Ev Aletleri, tasarım ve geleceğin teknolojisiyle geliştirdiği ürünleri k ...

Mutfakların yıldızı Siemens buhar destekli ankastre fırın!
  • 10.04.2021 10:19

Mutfakların yıldızı Siemens buhar destekli ankastre fırın!

Siemens Ev Aletleri, önceden ayarlanmış otomatik buhar destekli pişirme programl ...

Siemens çamaşır makinesi ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu
  • 20.03.2021 12:33

Siemens çamaşır makinesi ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu

Siemens Ev Aletleri, su ve enerji tasarruflu ürünlerin doğal kaynakları koruma a ...

Siemens çamaşır makinesi alana 6 aylık Ariel deterjan hediye
  • 16.02.2021 11:05

Siemens çamaşır makinesi alana 6 aylık Ariel deterjan hediye

i-Dos ve 10 kg yıkama kapasiteli Siemens Ev Aletleri çamaşır makinelerinden alan ...