maritbet girişmaritbet
Profilo'dan akıllı su yönetimi sistemli yeni çamaşır makinesi!

Profilo'dan akıllı su yönetimi sistemli yeni çamaşır makinesi!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni 8 kg kapasiteli CM1220ETR çamaşır makinesi, “Akıllı Su Yönetim” sistemi ile dikkat çekiyor

 

Çamaşırları derinlemesine temizlerken, çamaşır miktarına göre sadece gerektiği kadar su kullanılmasını sağlayan sistem, su tasarrufunda çıtayı yükseltiyor. Yeni Profilo CM1220ETR çamaşır makinesi aynı zamanda, ECARF mührü getiren HijyenEkstra özelliği ile  deterjan kalıntılarını minimuma indiriyor, böylelikle çamaşırlarda alerjik etkilere karşı güçlü bir koruma sağlıyor.  Makine A+++-%10 enerji sınıfı ile en üst düzeyde enerji tasarrufu da sağlıyor!
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin yeni 8 kg kapasiteli CM1220ETR çamaşır makinesi, “Akıllı Su Yönetim” sistemi ile su tasarrufu anlayışına önemli bir yenilik getiriyor. Çamaşırları derinlemesine temizlerken gerektiği kadar su kullanan, dolayısıyla tek damla suyun israf edilmesinin önüne geçen sistem, böylelikle sadece doğanın değil aynı zamanda aile bütçesinin korunmasına destek sağlıyor.
 
Akıllı Su Yönetim sistemi üç temel özelliğe dayanıyor. İlk olarak su akış ve  seviye sensörü, makineye çamaşır miktarına göre sadece yeteri kadar su alınmasını sağlıyor. İkinci özellikte optimize edilen palet suyun çamaşıra en iyi şekilde teneffüs etmesini sağlıyor. Son olarak da özel dizaynı sabit su akışı ve eşit köpük dağılımını olanaklı hale getiriyor.
 
Akış sensörü (su metre), makineye tam olarak ne kadar su alındığını algılıyor ve çamaşırı yıkarken sadece gerektiği kadar su kullanılmasını sağlayarak israfın önüne geçiyor. suyun giderek hem aile ekonomisi hem de dünyanın geleceği açısından değer kazandığı bu dönemde bu özellik sayesinde hem dünyamızı hem de aile bütçesini koruyoruz.  
 
HijyenEkstra özelliği ile ECARF mühürlü
 
Avrupa Alerji Araştırma Merkezi ECARF (European Centre for Allergy Research) tarafından verilen ECARF mühürlü yeni Profilo CM1220ETR model çamaşır makinesi, HijyenEkstra özelliği ile olası alerjik rahatsızlıklara karşı da etkili bir çözüm sunuyor.
 
Profilo'nun HijyenEkstra özellikli yenilikçi çamaşır makineleri alerjik etki yaratabilecek polen, hayvan tüyü, deterjan kalıntıları gibi etkenleri neredeyse tamamen yok edebiliyor. Hassas ve anti- alerjik bünye dostu HijyenPlus özelliği, cilde doğrudan temas eden kıyafetler için ideal. HijyenEkstra yıkama programında bunun için gerekli sıcaklığı daha uzun süre koruyor, sıcaklık sabitleniyor ve yıkama boyunca derinlemesine temizlik için korunuyor. Fazladan durulama fonksiyonu ile  de alerjiye neden olabilecek deterjan kalıntıları neredeyse yok ediliyor.
 
A+++-%10 enerji sınıfında bulunan Profilo CM1220ETR model çamaşır makinesi, üst düzeyde enerji tasarrufu sağlıyor. Makinedeki Ekspres 15' programı ile az kirli ve az miktardaki çamaşırlar sadece 15 dakikada temizleniyor. Makinelerdeki dalga yapılı tambur çamaşırların hassas ve etkin yıkanmasını sağlıyor, çamaşırları yıpranmadan derinlemesine temizleniyor. AktifPlus programı ise outdoor - dış giyim kıyafetler için etkili bir yıkama sağlıyor. Makinede ayrıca iç giyim, gömlek, koyu renkliler/ kot gibi ihtiyaca yönelik çok çeşitli programlar bulunuyor.
 
MultiPlus çamaşır makinesi serisindeki Profilo CM1220ETR çamaşır makinesinde bulunan EkoPlus seçeneği ile en üst düzeyde elektrik ve su tasarrufu sağlanırken, JetPlus seçeneği ile büyük ölçüde zaman tasarrufu elde ediliyor. Ekstra su, titreşim önleyici yan duvarlar, 1200 devir seçeneği ve çift su girişi de  yeni makinenin diğer değerli özellikleri arasında yer alıyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çamaşır makinesinin ömrünü kısaltan hatalar neler?
  • 19.02.2021 17:04

Çamaşır makinesinin ömrünü kısaltan hatalar neler?

Evinizin vazgeçilmezi çamaşır makinelerinin ömrünü uzatmak için neler yapılmalı? ...

Profilo ankastre ocak ile aynı anda 4 tencerede yemek pişirin!
  • 12.01.2021 16:47

Profilo ankastre ocak ile aynı anda 4 tencerede yemek pişirin!

Profilo ürün portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Profilo gri ankastre o ...

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

LG TWINWash, 20.5 kg’lık kapasite ile rakiplerinden ayrılıyor
  • 04.08.2017 15:30

LG TWINWash, 20.5 kg’lık kapasite ile rakiplerinden ayrılıyor

TWINWash ile aynı anda 2 farklı çamaşır makinesi bir arada... ...

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor
  • 14.07.2017 15:46

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor

Profilo ankastre ürünlerinin yeni üyesi cam seramik ocak, çerçevesiz tasarımıyla ...

Mutfaklardaki yeni yardımcınız ile 'tek tuş’ta yemek hazır!
  • 04.08.2014 11:43

Mutfaklardaki yeni yardımcınız ile 'tek tuş’ta yemek hazır!

Profilo’nun genişleyen küçük ev aletleri dünyasında bir yeni ürün daha katıldı ...