maritbet girişmaritbet
Mutfaklarda yeni favori; kristal renk!

Mutfaklarda yeni favori; kristal renk!

Mutfak dekorasyonunda son dönemde kristal renk kullanımı fazlasıyla tercih ediliyor.

Mutfağınızı yenilemek, daha ferah ve aydınlık bir yaşam alanına dönüştürmek istiyorsunuz ama nereden başlayacağınız konusunda emin değilsiniz. Başlangıç noktanızı belirlemeden dekorasyona girişmek elbette biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu nedenle sizin için bir başlangıç önerimiz var. İlk aşama olarak mutfağınızı olduğundan daha aydınlık ve ferah görünmesine yardımcı olacak kristal boyayı denemeye ve mutfağınızdaki  farkı görmeye hazır olun!

Kristal Renginin Farkını Mutfağınızda Hissedin

Duvarlarınızı açık renge boyamak ve daha aydınlık bir görüntü elde etmek istiyorsanız kristal renk boya tam da aradığınız bu özelliğe sahiptir. Asla modası geçmeyen bu renk ile sadelik ve şıklığı mutfağınızda bir arada yaşatabilirsiniz. Mimar Ayça'ya göre temiz bir görünüme sahip olan kristal renk, mutfağınızda hijyen ve tazelik hissini uyandırır. Oluşturduğu bu his sayesinde de mutfağınızda keyifli ve huzurlu vakit geçirmenize yardımcı olur.

Daha Aydınlık Bir Mutfağa Sahip Olun

Mutfağınız olduğundan daha aydınlık ve ferah gözüksün istiyorsanız buna duvarlarınızın rengini değiştirerek başlamanız çok doğru bir başlangıç olacaktır. Çünkü duvarlar büyük oranda mekanı oluştururken, bir ortama girdiğinizde de ilk göze çarpan unsurlardır. Özellikle gün ışığı almayan mutfaklarda kristal rengini tercih ederek mutfağınızı olduğundan çok daha ferah ve aydınlık göstereceğine emin olabilirsiniz. Kristal renk sayesinde, bu rengin sahip olduğu parlaklık ve canlılık gibi özelliklerle mutfağınızda istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.

Mutfak Mobilyalarınızı Ön Plana Çıkaracak

Kristal renk ile duvarlarınızın rengini değiştirdikten sonra mutfak mobilyalarınızın daha çok dikkat çektiğini fark edeceksiniz. Mobilyalarınız eğer beyaz renge sahip ise mutfağınız daha da aydınlık ve ferah bir görüntüye ulaşır. Eğer mobilyalarınızda koyu renklere yöneldiyseniz de kristal rengin mutfak mobilyalarınızı ön plana çıkarırken aynı zamanda da çok şık bir görüntüyü yakalayacağından emin olabilirsiniz. Kristal renk her ortama uyum sağlar ve tercihlerinizle bütünleşerek güzel bir görüntü oluşturur.

Aksesuarların Kullanımı

Mutfağınızın daha da kullanışlı bir hale gelmesi için aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Aksesuarlar ortamın havasını bir anda değiştirerek mekanınızın daha hoş görünmesine yardımcı olur. Ancak aksesuar seçiminde dikkatli davranmanız gerekir. Çünkü yanlış ve fazla aksesuar seçimi ile mutfağınızda karışık bir görüntü elde etmenize de neden olabilir. Mutfağınızda eşyalarınızı düzenlemek için raflardan, askılardan, düzenleyicilerden yardım alabilirsiniz.

Renklerin Birbirleriyle Uyumu

Yeni bir eve taşınırken ya da evinizde herhangi bir yeri yeniden dekore etmeyi düşündüğünüzde ilk başta renklerin uyumuna dikkat edersiniz. Çünkü renklerin birbiriyle uyumu mekanın göze daha hoş hitap etmesi bakımından önem taşır. Mutfağınızda uyumu yakalamak istiyorsanız kristal rengi boya tercih edebilirsiniz. Bu renk daha zamansız ve açık bir tona sahip olması sebebiyle mutfağınızdaki birçok eşyayla uyum sağlarken sizi çok fazla uğraştırmayacaktır. Mutfak dolaplarınız, aksesuarlarınız ile evinize yeni bir hava katacak olan bu renge şans vermeden geçmemelisiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mutfakların çehresi dekoratif cam ve askı tasarımlarıyla değişiyor!
  • 22.02.2022 10:55

Mutfakların çehresi dekoratif cam ve askı tasarımlarıyla değişiyor!

Mutfak duvarlarınızda esnek raf ve askı sistemleri kullanarak esneklik kazanın. ...

Mutfak tezgahlarını kullanırken dikkat edilmesi gerekenler neler?
  • 23.10.2021 16:49

Mutfak tezgahlarını kullanırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Mutfaklar, günümüzde yemek yenen alanların çok ötesine geçerek, sosyalleşmenin h ...

Yeni evlenecek çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları!
  • 26.08.2021 10:33

Yeni evlenecek çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları!

Düğün sezonunun açılması ve pandemi yasaklarının kalkmasıyla yeni evlenenleri, y ...

Z kuşağının mutfak dekorasyonundaki tercihleri belli oldu!
  • 25.08.2021 15:53

Z kuşağının mutfak dekorasyonundaki tercihleri belli oldu!

Her sektörün alışveriş kataloglarını belirleyen X, Y ve Z kuşağı, mutfak dekoras ...

Mutfaklarda alanı genişletecek dekorasyon önerileri!
  • 12.11.2020 11:05

Mutfaklarda alanı genişletecek dekorasyon önerileri!

Kendi etrafında dönebilen mutfak tasarımı ile evlerde yerden tasarruf sağlanıyor ...

Mutfak dekorasyonu için yeni trendler belli oldu!
  • 04.07.2021 06:15

Mutfak dekorasyonu için yeni trendler belli oldu!

Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, mutfakları yaza hazırlamak isteyenlere fark ...