maritbet girişmaritbet
LG Ultra HD TV'nin 84 inçlik ilk ürünü Türkiye’de!

LG Ultra HD TV'nin 84 inçlik ilk ürünü Türkiye’de!

LG’nin basın toplantısıyla tanıtımını yaptığı dünyanın ilk 84 inç Ultra HD TV’si, kullanıcılara yüksek kalitede büyük ekran TV izleme deneyimi sunuyor

LG Electronics, dünyanın ilk 84 inç Ultra HD TV'sini bugün Kanyon Cinemaximum'da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Ev eğlencesi alanına yeni bir boyut kazandıran LG 84 inç Ultra HD TV, Full HD görüntü kalitesini dörde katlayan teknolojisiyle ve büyük ekran TV izleme deneyimiyle kullanıcıyı büyülüyor.

LG 84 inç Ultra HD TV'nin basın toplantısında konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, LG 84 inç Ultra HD TV'nin tüketicilerin daha büyük ekranda 3D TV izleme yönündeki talepleri doğrultusunda geliştirildiğini söyledi. Ev eğlencesi alanında yeni bir çığır açması beklenen 84 inç Ultra HD TV ile kullanıcılara şimdiye kadar elde edilmiş en yüksek kalitede büyük ekran TV izleme deneyimini sunmayı hedeflediklerini belirten Calvin Cho sözlerini şöyle sürdürdü: “LG Electronics olarak amacımız tüketicilerin ihtiyaçlarını maksimum performansa sahip ürünlerle karşılamak. Hızla değişen TV pazarında yenilediğimiz ürün gamımızla bunu gerçekleştirdiğimizi biliyoruz. Türkiye'de özellikle 3D TV alanındaki iddiamızı devam ettiriyoruz.”
En İyi İnovasyon Ürünü ödülü
 
Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sunulan LG 84 inç Ultra HD TV, bir süredir teknoloji takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. LG Ultra HD TV bir dizi yeni akıllı uygulamayı barındırıyor ve daha kolay kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. 2013 Uluslararası CES İnovasyon Ödülleri'nden Video Görüntü alanında ‘En İyi İnovasyon Ürünü' ödülüne değer görülen ürün, ev eğlencesine yeni bir boyut kazandıran innovatif ekran teknolojilerine sahip.
 
Büyük ekran TV keyfi
 
LG Ultra HD TV, geliştirilmiş Triple XD motoru sayesinde çerçeve başına 8 milyon pikselli görüntü kalitesine ve Full HD TV panellerden dört kat fazla (3840x2160) çözünürlüğe sahip. TV'de bulunan Resolution Upscaler Plus özelliği sabit disk, mobil cihazlar ve kullanıcı bazlı web sitelerinden alınan görüntülerin kalite kaybı olmaksızın TV'ye aktarılmasını sağlıyor. Ultra HD TV'yi Cinema 3D teknolojisiyle birleştiren LG, bu yolla şimdiye kadar elde edilmiş en yüksek kalitede büyük ekran TV izleme deneyimini sunmayı hedefliyor. 
 
Nesneler arası mesafeye yeni ayar 
 
LG Ultra HD TV'nin 3D Derinlik Kontrolü özelliği ekranın üzerindeki nesnelerin arasındaki sanal mesafe farkını, daha kaliteli 3D görüntü sunmak amacıyla etkin şekilde ayarlıyor. 3D Sound Zooming ise ekran üzerindeki nesnelerin bulunduğu nokta ve hareketlerine göre ses düzenlemesi yapıyor. 
 
3D World ile premium içerik 
 
LG'nin Sihirli Kumandası, kullanıcıların daha rahat kullanmasını sağlamak amacıyla Ultra HD TV'de geliştirildi. Bu çerçevede kullanıcılar yüzlerce uygulama ve 3D World gibi premium içerik hizmetlerin bulunduğu LG'nin Smart TV dünyasına kolay şekilde erişebiliyor. Smart Share Plus özelliği ile dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve tablet gibi harici cihazlar da daha fazla içeriğe erişim sağlıyor. TV, 2D içerikleri 3D'ye çevirirken, Dual Play özelliği ile iki kişi oyun oynarken özel gözlükler yardımıyla her iki oyuncu da tam ekranda oyun oynamanın keyfini çıkarabiliyor.
 
 
LG Electronics Hakkında
 
Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS), dünyanın dört bir yanında, 84 yan kuruluşu da dahil olmak üzere 120 iş biriminde 93,000'den fazla kişiye iş imkanı sağlıyor 2010 yılında dünya çapındaki satış rakamı 48.2 milyar dolar olan LG, Ev Eğlence Sistemleri, Mobil İletişim, Beyaz Eşya, İklimlendirme ve Enerji Çözümleri olmak üzere 4 iş biriminden meydana geliyor. LG düz ekran televizyonlar, ses ve görüntü cihazları, mobil telefonlar, klima cihazları ve çamaşır makineleri konusunda dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor. LG, hem Formula 1™ Küresel Ortağı, hem de Formula 1™.Teknoloji Ortağı olmak üzere uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. LG, en üst düzeydeki bu bağlantı kapsamında, bu küresel spor etkinliğinin resmi tüketici elektroniği, cep telefonu ve veri işlemcisi destekçisi olarak birtakım ayrıcalıklara ve pazarlama haklarına sahip oluyor.
 
www.lg.com/tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...