maritbet girişmaritbet
KARCHER SC 3.100 ile temizlik ve ütü bir arada!

KARCHER SC 3.100 ile temizlik ve ütü bir arada!

Doğal, etkili ve çevre dostu temizlik yöntemi buharlı temizlik, zararlı kimyasallara maruz kalmadan sağlıklı temizliğe olanak sağlıyor

 

Doğal, etkili ve çevre dostu temizlik yöntemi buharlı temizlik, zararlı kimyasallara maruz kalmadan sağlıklı temizliğe olanak sağlıyor. Kärcher SC 3.100 buharlı temizlik makinesi de hem evinizin genel temizliğinde hem de ütüsü ile giysilerinizin bakımında kullanabileceğiniz vazgeçilmez bir yardımcı olarak öne çıkıyor.  
 
Ev temizliğinde hijyen sağlamak için kullandığımız kimyasallar, bir çok alanda bol su ile durulama imkanı olmadığından temizlenen yüzeyde kalıntılar bırakır. Yüzeyde kalan toz, kir ve kimyasal kalıntılarına solunum ve temas yoluyla maruz kalırız ki, bu da çocuklar başta olmak üzere alerji, astım gibi rahatsızlığı olan kişiler için tehlike arz eder. Temizlik alanında uzman Karcher'in buharlı temizlik makineleri, hiç bir kimyasal kullanmadan yüksek ısıya sahip buhar gücüyle zor kirleri rahatlıkla temizlemenizi sağlıyor. Üstelik, kimyasalların yol açtığı zararlı etkileri de ortadan kaldırarak hijyenik bir ortam sunuyor. 
 
Ailesine hijyenik bir ortam yaratmayı amaçlayanların tercihi Karcher buharlı temizlik makinelerinden SC 3.100, temizlikteki başarısını ütü aparatı ile taçlandırıyor.  Ütü yapmayı keyife dönüştüren buharlı ütüsü ile Karcher SC 3.100 buharlı temizlik makinesi, akıllıca tasarlanmış aksesuar seçenekleri, kolay taşınabilirliği ve fonksiyonelliğiyle öne çıkıyor.
 
Kärcher SC 3.100 Buharlı Temizlik Makinesi ve ütüsü için tavsiye edilen perakende satış fiyatı; 729 TL'dir. Mediamarkt ve Satürn mağazaları ile seçkin beyaz eşya bayilerinden bu ürünleri temin etmek mümkün.
 
KÄRCHER Türkiye Hakkında
 
Dünyada Almanya, ABD, Brezilya, İtalya, Çin ve Meksika'daki 16 ayrı üretim tesisinde, temizlik ekipmanları konusunda binlerce çeşit ürün imal etmekte olan Kärcher, 500'ün üzerinde Ar-Ge mühendisi ve teknisyenini bünyesinde barındırmakta olup, her yıl cirosunun yaklaşık 5%'ini Ar-Ge faaliyetlerine ayıran son derece yenilikçi bir firmadır. Dünya temizlik ekipmanları pazarında, gerek toplam pazar payı, gerek ürün çeşitliliği ve gerekse teknolojisi ile lider kabul edilen Kärcher, bugün 50'den fazla ülkede kendi iştirakleriyle kullanıcılara hizmet vermektedir. Kärcher Türkiye ise, 2000 yılında faaliyete başlamış olup, bugün tüm Türkiye'de 100'ün üzerinde noktadan kullanıcılara satış ve servis hizmeti vermektedir.Kärcher, tam 77 yıldır tüm dünyada edindiği tecrübesiyle yaşam alanlarını sağlıklı kılacak hijyenik temizlik çözümleri sunmaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ütü masası için pratik saklama çözümü
  • 13.11.2020 13:41

Ütü masası için pratik saklama çözümü

Evde ütü masaları için yer bulamayanlar için dolap üreticileri pratik bir çözüm ...

Karcher buharlı temizlik makineleri ile kusursuz hijyen
  • 07.12.2020 15:43

Karcher buharlı temizlik makineleri ile kusursuz hijyen

Karcher Buharlı Temizlik Makineleri evinde kusursuz hijyen arayanların olmazsa o ...

KARCHER SC 3.100 ile temizlik ve ütü bir arada!
  • 13.07.2012 15:57

KARCHER SC 3.100 ile temizlik ve ütü bir arada!

Doğal, etkili ve çevre dostu temizlik yöntemi buharlı temizlik, zararlı kimyasal ...

Ütü zulmüne son
  • 25.04.2012 09:35

Ütü zulmüne son

İngiltere’de bir firma kadınların kabusu ütünün daha kolay ve daha kısa sürede y ...