maritbet girişmaritbet
Kaleseramik, trendleri belirleyen ürünleriyle UNICERA’da göz kamaştırdı

Kaleseramik, trendleri belirleyen ürünleriyle UNICERA’da göz kamaştırdı

Kaleseramik, 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘Kale 360’ uygulaması ile dikkat çekti

‘Banyo' ve ‘Teknik' konseptiyle hazırladıkları stantlar ile fuarın yenilikçi yüzü olduklarını belirten Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Türk seramik sektörünün amiral gemisi Kaleseramik, trendleri belirleyen çevreci ürünleri ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilklere imza atmaya devam ediyor” dedi. 

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 26 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA'ya, ‘Banyo' ve ‘Teknik' konseptiyle hazırlanan 750 ve 135 metrekarelik iki ayrı stant ile katıldı. İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Konsept Tasarım ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan stantlardaki rahat dolaşım alanları sayesinde, sergilenen en yeni ürün ve serilerin, alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu. Kaleseramik'in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan ‘Banyo' standı 3'üncü salonda (317-318), ‘Teknik' standı ise 6'ncı salonda (619/B) tüketiciyle buluştu.

 

Trend belirleyici ve çevre dostu ürünler 
İleri teknoloji ile üretilen seramik ve banyo ürünleri ile her ihtiyaca yönelik estetik ve işlevsel çözümler sunduklarını ifade eden Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa'da 3'üncü, dünyada ise 12'nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla, ‘trend belirleyici', ‘işlevsel', ‘çevreye dost' ve ‘kaliteli' kavramlarını ürünlerimize yansıtıyoruz. Ürün ve hizmet alanlarında yapacağımız yatırımlar ile marka, tasarım ve hizmet konularında sektörde öncülük yapmaya devam ediyoruz” dedi. 

“Banyoyu banyo yapan her şey Kale'de” 
UNICERA'da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturduklarını vurgulayan Bahadır Kayan, “Fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, teknoloji ve tasarım odaklı banyo çözümleriyle son trendleri sunuyor. ‘Banyoyu banyo yapan her şey Kale'de' mottosuyla, banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getirerek, kuralları yeniden şekillendirmeyi hedefliyoruz. Daha özgün ve kullanıcıya özel serilerimizin yanı sıra, teknolojinin banyolarla entegre olduğu ünitelerimiz ve çevreye katkı sağlayan su tasarruflu ürünlerimize de ilgi çok yüksek” diye konuştu.  

Kale'den herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi
Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması ‘Kale 360' ile sektör bazında dünyada bir ilke imza attı. Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi yaşatan ‘Kale 360', ilk kez fuarda tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ‘Kale 360' ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor. Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan ‘Kale 360' uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale, Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünleri ile banyosunu dilediği gibi tasarlayabilen kullanıcılar, tasarımlarının üç boyutlu halini ve yaklaşık maliyetini görürken, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif de isteyebiliyor.

Banyonuzu değiştirmeyi ilk düşündüğünüz andan itibaren sizin için sorun olan, beğendiğiniz ürünlerin banyonuzda nasıl duracağı, bu ürünleri nasıl bir araya getireceğiniz ve ürünlerin yaklaşık maliyetinin ne olacağı gibi karmaşık sorunları, ‘Kale 360' ile oturduğunuz yerden bir kaç dakikada çözebiliyorsunuz. Banyonuzun şeklinden, armatürünüzü nereye konumlandırmak istediğinize, küvetinizden, seramik karolarınıza  kadar her şeyi dilediğiniz gibi seçip, kendi banyonuzu çok kısa bir sürede kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Üstelik tasarım yapmak için çizim veya ürünlerle ilgili teknik bilgiye hiç ihtiyaç duymuyorsunuz. www.kale360.com uygulamasına girerek, hayalinizdeki banyoyu kolayca tasarlayabilirsiniz. 

Kale Grubu'nun; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcuoghi ve Edilgres markaları ile katıldığı fuarda, tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni koleksiyonları:

Çanakkale Seramik

Gelin'in zarafeti, İnci ve İpek'in ışıltılı dokusuyla banyolara yansıyor 
Çanakkale Seramik, hayatın en unutulmaz anlarından ilham alan özel tasarımı Gelin koleksiyonu ile banyo ve yaşam alanlarında masalsı bir dünya sunuyor. Bu tılsımlı koleksiyon, kullanıcıların aradığı rafine şıklığı, masumiyeti ve zarafeti, bütünsel banyo konseptiyle, iki özel seride sunuyor. ‘Işıltınızı yansıtın' sloganıyla ürettiği yenilikçi koleksiyonlarla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, yeni koleksiyonu Gelin ile banyolarda göz alıcı ve etkileyici bir atmosfer oluşturuyor. Gelin koleksiyonunun özel dokulara sahip İpek ve İnci serisi, modern ve klasiğin romantik ruhunu banyo ve yaşam alanlarına taşıyor. Zarif oldukları kadar alımlı ve cezbedici İnci ve İpek serisi ile yaşam alanlarına zenginlik katan ışıltılı Gelin koleksiyonu, mobilya ve aksesuarlarıyla baştan aşağı yenilediği banyoları, romantik ve büyülü bir dünyaya dönüştürüyor.   

Uzak diyarların esintisi: Jakarta
Çanakkale Seramik'in, Endonezya esintileri ile zenginleştirdiği Jakarta serisi, 30x90R boyutundaki karoları ile mekanları daha ihtişamlı hale getiriyor. Kemik ve bej renk alternatifleriyle üretilen seramiğin doğal ve sıcak dokuları, zengin dekorlarla birleşiyor ve kullanıcıları birbirinden şık mekanlara davet ediyor. 

Maiorca ile büyülü mekanlar
İspanya'nın doğasından esinlenerek tasarlanan Maiorca serisi ile mekanlar büyülü bir çekim kazanıyor. Serinin zengin dekor seçenekleri ile, kullanıcıların zevkine göre, ister modern, ister klasik, birbirinden şık ambiyanslar oluşturulabiliniyor. Maiorca serisi ayrıca 30x90R cm ebadı ile mekanlarda daha görkemli bir görünüm kazanıyor. 

Kalebodur

Antique Wood
Öyle bir porselen karo düşünün ki titizlikle hazırlanmış fırçalanmış ahşap dokulu yüzeyi ve özenle seçilmiş 3 rengiyle kusursuz doğal görünümü sağlasın ve yıllar sonra bile görünümünü ve dayanıklılığını hiç kaybetmesin. Kalebodur tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran Antique Wood serisiyle ahşap tipolojili porselen karoda en muhteşem ürünü sunuyor. Antique Wood, 30x120, 20x120, 12x120 cm ebatları ve 3 farklı rengiyle zengin görünüm varyasyonları sağlıyor.

Pietra Antique
Şıklığını özenle çalışılmış dokusundan alan Pietra Antique, zarif doğal taş görünümü ile eşsiz banyo mekanları oluşturmanıza olanak sağlarken, porselen yapısı sayesinde geniş kullanım alanı alternatifleri sunuyor. Naturel, saten ve parlak yüzey alternatifleriyle doğal taş gibi aynı ürünün farklı yüzey alternatiflerine sahip olan Pietra Antique Serisi, 4 farklı renk seçeneğini, 60x120, 60x60 ve 30x60 cm ebatlarında sunuyor. 


Kale

Smart
Banyo ürünleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale Banyo, ‘Smart' felsefesi ile tasarladığı, tasarrufa yönelik, çevreci ürünlerle tüketicilere dost çözümler sunuyor. Kale, bu yaklaşımla ürettiği estetik ve fonksiyonel banyo ürünlerini, yenilikçi bakış açısıyla tasarlayarak kullanıcıyla buluşturuyor. 

‘Smart' anlayışının yaşamı ve dünyayı değiştireceğinden hareketle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Kale'nin, sunduğu ürünler: AquaSmart (su tasarruf ailesi), SenseSmart (fotoselli pisuar), Smart Kapak (yavaş kapanarak gürültüyü önleyen hijyenik klozet kapağı), Smart Yıkama (klozet jet yıkama sistemi), Smart Yüzey (antibakteriyel pürüzsüz sır, parlak görünüm), Smart Montaj (hızlı montaj sistemi). 

Eternal, banyolarda sonsuz mekan sunuyor
Banyoların şık göründüğü kadar ihtiyaçlara da cevap vermesi gerektiğinden yola çıkarak Eternal serisini üreten Kale, kullanılan alanın boyutlarına ve birbirine uyumlu modüler sistemler sayesinde banyolarda sınırları kaldırıyor. Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirilen seri, birbirine uyumlu modüllerle estetik devamlılık hissi uyandırıyor. 

Büyük ve küçük ölçekli banyolar için farklı ebatlarda ürün önerebilen Eternal, banyolarda köşe ve duvar kenarları gibi hiç kullanılmayan alanları işlevsel hale getiren yan bench dolabı, modüler kullanımı sayesinde sıra dışı ve konforlu bir görüntü ortaya çıkarıyor. Klozet ve bidenin, mobilya ile birleşimiyle ortaya çıkan klozet + mobilya ve bide + mobilya modülleri, sıra dışı görüntüsünün yanında konforlu bir kullanım sunuyor. Mobilyalı klozetler çizgisel devamlılık hissini banyonun bütününe yansıtarak, işlevselliği ve tasarımı kusursuzca birleştiriyor. Geniş dolap üniteleri, lavabo altı dolabı ve çekmeceli bench modülleri sayesinde Eternal, geniş depolama alanı sağlıyor. Eternal özel tasarım kabin, geniş kullanım alanı ile duş keyfini artırırken, şeffaf cam görüntüsüyle banyoya ferahlık katıyor. 

Eternal lavabolar ise geometrik çizgileri ve modern görünümleriyle, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Geniş iç haznesiyle rahat bir kullanım sağlayan kova lavabo, asimetrik yerleşimi sayesinde konforu modern biçimde sunarken, etajerli lavabo üzerine banyo aksesuarlarınızı koyabilmenize imkan sağlıyor.

Wellness Sistemi Dokunmatik Ekran: Dokunmatik dijital kontrol paneliyle, programlanması ve kullanması son derece kolay olan klozet ve bideler, daha önce hiç yaşanmamış banyo deneyimi sunuyor. Klozet ve bideye bağlı dokunmatik ekran kontrol panelinden, klozet taharet suyu sıcaklık ve debi ayarının yanı sıra, bide ön ve arka taharet suyu sıcaklık ve debi ayarı yapılabiliyor. Cromateraphy – Klozet mobilyasının altına yerleştirilen LED aydınlatmalar sayesinde istenilen renkte aydınlatma olanağı sunuluyor. Ayrıca Aromateraphy: Aromatik koku kartuşu - Touchpad üzerinden banyonun güzel kokmasını sağlıyor. Müzik oynatıcı, radyo seçeneği bulunan sistemde, bluetooth bağlantısı ile cep telefonu, MP3 player gibi diğer cihazlardan da müzik dinleme seçeneği sunuluyor. 

Spirit
Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo serileriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Kale Banyo'nun yeni serisi Spirit, şık ve sade çizgileriyle hayata incecik değerler katıyor. Sadece 1,3 cm inceliğindeki lavabosu; zarif vitrifiye, mobilya ve armatür tasarımlarıyla; herkesten farklı olmak isteyenlere, estetik bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Banyo, estetik ve fonksiyonel serisi Spirit ile tüm incelikleri banyonuza taşıyor. 

Armatürler
Kaliteli, fonksiyonel, estetik ve her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale, yeni armatür serilerini de tüketicilerle buluşturdu.   
Vertigo: Suyun akışını andıran burgu şeklindeki tasarımı ve zarif hatları ile kusursuz bir görünüme sahip olan Vertigo, ince yapısıyla mekana son derece şık bir hava katıyor. 
Lagun: Üst kısmı kozmetik, diş fırçası, dekoratif eşyalar vs. konulmak üzere tasarlanan bu özel bataryalar, şelale şeklindeki su akışıyla mekana estetik bir görünüm katıyor. 
Waterfall: Waterfall Serisi, sıra dışı bir tasarım anlayışıyla oluşturuldu. Çıkış ucunun özel tasarımı sayesinde berrak bir şelale akışı sağlıyor. 
Victorian: Victorian, romantik stili ile gerçek bir klasik. İnce hatları, asil görüntüsü, krom ve altın renk alternatifleriyle klasik bataryalara bakışınızı değiştiriyor. 
Dokunmatik Mutfak Bataryası: Çıkış borusuna dokunarak su açıp kapamayı sağlayan teknolojisiyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dokunmatik mutfak bataryası tek hareketle su akışı sağlıyor.  

Edilcuoghi- Edilgres

Edilcuoghi ve Edilgres, İtalyan dokunuşuyla yaşam alanlarında
İtalya'nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde karo seramik üretimi yapan Edilcuoghi ve Edilgres markalarını bünyesine katan Kaleseramik; fuarda Edilcuoghi'nin ‘Soil', ‘Cottage' ve ‘Tone Satin' ile Edilgres'in ‘K_Greige', ‘Legno Ardennes' ve ‘Pietra Di Gre' koleksiyonlarını sergiledi. Çağdaş tasarım eğilimleri ile yaşam alanlarında eşsiz atmosferler sağlayan Edilcuoghi ve Edilgres'in yeni koleksiyonları, kullanım alanlarından örneklerle, fuarda tüketicilerin beğenisine sunuldu. 

Soil 
İtalya'nın prestijli markası Edilcuoghi, yalın, yumuşak ve ışıltılı estetik kazandırdığı Soil koleksiyonu ile mekanlarda doğal bir atmosfer sunuyor. Sembol ve dokuların oluşturduğu katmanlardan doğan kalıcı etki, Soil koleksiyonuyla iç ve dış mekanlara taşınıyor. Çağdaş tasarımın izlerini taşıyan Soil, 60x60, 80x80 ve 40x80 cm boyutlarında üretilen seramikleriyle mekanlara uygun seçenekler sunuyor. 

Cottage
Edilcuoghi'nin yeni koleksiyonu Cottage; ileri teknolojiyi yansıtan ruhuyla,  gerçek ahşabın biçim ve güzelliğini yaşatan doğal sıcaklığı, İtalyan dokunuşuyla yaşam alanlarına taşıyor. Dengeli tonlarının yanı sıra modern ve şık çizgisiyle öne çıkan Cottage, üç farklı renk seçeneği ve 20x120 cm ebadıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Tone Satin
Edilcuoghi, Tone Satin koleksiyonunu, sadelikten gelen inceliğin ve doğal dizaynın bir yansıması olarak sunuyor. Tone Satin, değişebilir saten yüzeylerin modern tasarımla buluşması sonucu özellikle iç mekanlarda hayat buluyor. Modern, zarif ve sofistike koleksiyon, 20x60 cm boyutuyla üretiliyor. 

Legno Ardennes
Doğal ahşabın dokusunu seramiğe taşıyan Edilgres, Legno Ardennes koleksiyonu ile kullanıldığı mekanlarda görsel etkiyi zenginleştiriyor. Özünde tümüyle ahşabın izlerin yansıtan Legno Ardennes, eşsiz bir güzelliğin, teknolojiyle her yeri saran sıcacık atmosferlere dönüşümünü sağlıyor. Legno Ardennes'in 20x120 cm ebatındaki seramikleri, ahşaptan gelen doğallığın en etkileyici örneği olarak üretiliyor. 

K_Greige
Edilgres; K_Greige koleksiyonuyla, eşsiz bir taşın oluşturduğu ı yepyeni bir atmosfer sunuyor. Çok yönlü ve çok amaçlı K_Greige, kullanıldığı ortamlarda, saf ruhu ile farkını her zaman hissettiriyor. 6 farklı boyutta üretilerek yaşam alanlarına özel seçenekler sunan klasik ve zarif koleksiyon, benzersiz görüntüsüyle, kullanıldığı mekanların havasını değiştiriyor. 

Pietra Di Gre
Doğanın büyüleyici taş dokuları, Edilgres'in yeni koleksiyonu Pietra Di Gre'de hayat buluyor. Taş karakterinin öne çıktığı Pietra Di Gre koleksiyonu; doğal gölgeler ve dokularla tasarlanmış, konforlu yaşam alanları sunuyor. 4 ayrı boyutta üretilen Pietra Di Gre, iç ve dış mekanlar için sayısız seçenekler sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül
  • 28.03.2023 13:18

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül

Kaleseramik, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Gelec ...

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı
  • 10.11.2022 17:22

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı

Kaleseramik, sektöre yön veren dünyaca ünlü firmaları bir araya getiren UNICERA ...

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı
  • 30.06.2022 11:20

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı

Türkiye’nin seramik sektöründeki lider markası Kaleseramik, Turkishtime Dergisi' ...

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!
  • 23.06.2022 10:56

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!

Modern hayatta alışılagelmiş malzemeler yeni anlamlar kazanırken, farklı özellik ...

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı
  • 03.06.2022 13:33

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı

Kaleseramik, İstanbul Sanayi Odasınca (İSO) hazırlanan "Türkiye'nin 500 Büyük Sa ...