maritbet girişmaritbet
Grohe’nin yeni tasarım termostatik bataryasında konfor ve güvenlik bir arada

Grohe’nin yeni tasarım termostatik bataryasında konfor ve güvenlik bir arada

GROHE Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik batarya, minimalist tasarımıyla estetik, teknolojisi ile çok kısa sürede sıcak su sağlayan ve haşlanmalara karşı güvenli sistemi ile konfor ve güvenliği bir arada sunuyor

 

GROHE,  mükemmel konfor için çok kısa sürede arzu edilen sıcaklıkta su sağlayan,  kusursuzluğu yepyeni bir formda sunan, benzersiz ölçüde işlevsel ve estetik bir termostatı ürün yelpazesine ekledi. Ödüllü GROHE termostatik batarya ailesinin en yeni üyesini, Grohtherm 1000 Cosmopolitan, suyun aniden ısınması durumunda haşlanmaya karşı da güvenlik sağlıyor. 
 
Grohtherm 1000 modelinin  minimalist tarzda ve düşük fiyat aralığındaki Cosmopolitan serisini tamamlayan yeni ürün, günümüzün banyosunda genç ve modern bir hayat tarzı için akıllı bir seçim. Kalite, teknoloji ve tasarımın kusursuz dengesini bir arada sunan yeni Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik batarya, mutlak estetikle GROHE TurboStat® gibi yüksek teknolojili özellikleri cazip bir fiyat seviyesinde bir araya getiriyor. Ürünün en önemli özelliği ise boyutunun en küçük ölçeğe indirilmiş olması. Yeni Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik batarya sadece dört santimetrelik çapıyla son derece kompakt ve kelimenin tam anlamıyla minimalist.
 
 
Termostat gövdesinin ince silindiri ve iki kumanda kolu, oranları birbirine ideal şekilde uyumlu  zarif bir birim oluşturuyor. Son derece estetik bir görünüme sahip olan bu minimalist tasarım, modern Cosmopolitan tarzı banyolara kusursuz bir uyum gösterirken açık planlı Contemporary tarzdaki banyolara da uyum sağlıyor.
 
Daha fazla konfor için tasarlanmış  
 
Yeni Grohtherm 1000 Cosmopolitan termostatik bataryanın tasarımı sezgisel ve ergonomik kullanımı da teşvik ediyor. Kolların arkasındaki küçük girintiler aygıtın kolayca tutulmasını sağlıyor. İki gömme düğme bile kolların yumuşak kıvrımlarını arka plana itmiyor. İki düğmeden biri olan GROHE SafeStop düğmesinin ana işlevi koruma. Su Sıcaklığı bu düğmeye basıldığında 38°C'nin üzerine çıkarılabiliyor. GROHE EcoButton düğmesi ise duş alma keyfinden ödün vermeden akış hacmini yüzde 50'ye kadar azaltıyor. Kullanıcıların tam su miktarına kavuşmak için yeniden bu düğmeye basmaları yeterli oluyor. Su tasarrufu sağlayan bu fonksiyonu ile Grohtherm 1000 Cosmopolitan, su tüketimini azaltmak için tasarlanan yeni GROHE EcoJoy™ serisinin de bir üyesi. 
 
 
Görünmeyen özellikler  
 
Grohtherm 1000 Cosmopolitan'ın kalbinde ise benzersiz GROHE TurboStat® teknolojisini içeren kartuş bulunuyor. Bu kartuş termostatın bir saniyeden kısa sürede arzu edilen su sıcaklığına erişmesini sağlıyor ve tazyik dalgalanmalarında bile bunu koruyor. Grohtherm 1000 Cosmopolitan bu özelliği ile acı verici haşlanmaya ve buz gibi su sürprizlerine karşı güvenilir koruma sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...