maritbet girişmaritbet
Filli Boya Alpinasilan Nevo’dan 'Tüliss Renkleri’ni oluşturdu!

Filli Boya Alpinasilan Nevo’dan 'Tüliss Renkleri’ni oluşturdu!

Top model Tülin Şahin, Filli Boya'nın yeni ürünü AlpinaSilan Nevo'dan seçtiği renkleri "Tüliss Renkleri" adı altında sizin için bir araya getirdi.

Top model Tülin Şahin, Filli Boya'nın yeni ürünü AlpinaSilan Nevo'dan özel olarak seçtiği renkleri "Tüliss Renkleri" adı altında sizin için bir araya getirdi.

Filli Boya'nın AlpinaSilan Nevo kartelasındaki dört farklı konsept dahilinde renklerin büyülü dünyasında  yolculuğa çıkan Tülin Şahin, moda dünyası ile yaşam alanlarının renklerini Tüliss Renkleri'nde buluşturdu.

Yılın moda desenlerinden kelebek motiflerini 'duvar ressamı' Kübra Şirinyurt dev panoya aktarırken, kareleri ise ünlü moda fotoğrafçısı Cengiz Dikbaş fotoğrafladı.

Moda denildiğinde ülkemizde akla ilk gelen isimlerden Tülin Şahin'in Filli Boya'nın yeni iç cephe AlpinaSilan Nevo'nun renk kartelasından seçtiği renkler yaşam alanlarınıza değer katacak.

İşte moda ve trendler konusundaki bilgi ve tecrübesini bu kez yaşam alanlarının renkleri için kullanan Tülin Şahin'in Filli Boya'nın yeni ürünü AlpinaSilan Nevo'dan seçtiği birbiriyle uyumlu renkler.

Filli Boya Naturel, Sıradışı, Masalsı ve Sentez olarak adlandırılan bu konseptlere göre;

AlpinaSilan Nevo “Tuliss Renkleri”

Marin 65         &  Pacific 115

Herba 40         &  Moos 110

Ceramic 95     &  Palazzo 120

Rose 95           &  Viola 55

(Filli Boya 3D ColorExpress Renk Kartelasından)

Tülin Şahin'in modayı yakından takip edenler için yılın moda renklerini dikkate alarak önerdiği renkler çok konuşulacak. 
Tülin Şahin "Hayatın Canlı Renkleri" Etkinliğinde Kayserili Bayanlarla Buluştu...

Tülin Şahin Filli Boya'nın "Hayatın Canlı Renkleri" etkinliğinde Kayserili bayanlarla bir araya geldi, Tuliss Renklerini Anlattı...
Tülin Şahin; yaşam alanlarında, mutfaktan salona, yatak odasından banyoya kadar kullanılacak renkleri seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve kadınların günlük hayatta ihtiyacı olan makyaj tüyolarını Kayserili bayanlarla paylaştı.  Yaşam alanları için AlpinaSilan Nevo'yu önerdi.

Baharı Karşılayan Renkler Dev Panoya Aktarıldı

Kamusal alanda sanat çalışmalarında uzmanlaşan, “duvar ressam”ı Kübra Şirinyurt,  AlpinaSilan Nevo ve ColorExpress 3D renk kartelasından seçilen “Tüliss Renkleri”ni modanın motifleri ile birleştirdi. Tüliss Renkleri canlı, ipeksi mat dokusuyla yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor.

 FİLLİ BOYA'NIN YENİ ÜRÜNÜ ALPINASİLAN NEVO'NIN 4 KONSEPTİ

Naturel

Mekanlara; havadar, hafif ve ferahlatıcı bir biçimde etki eden bu konsept, doğa ile anlamlı bir bağın kurulduğu renklerle kendini gösteriyor. Yeşilin ve mavinin farklı yoğunluktaki nüansları bej ve kahve renkleriyle kombine edilmektedir. Özellikle Mint rengi bu atmosfere ferah ve yeniliklere açık bir özellik katıyor. Şeffaf biçimsel dil ve yüksek tasarım arzusu “Naturel” dünyasını tanımlamaktadır.

Sıradışı

Canlı, iletişime açık ve rengârenk bir atmosfer. Sarının birçok tonu, turkuaz, mercan kırmızısı ve grinin farklı nüansları gibi güçlü renk geçişleri mekana hâkim bir duruş sergiliyor. Bu konsept sıra dışı biçim, renk ve malzeme kombinasyonları ile kendine has, son derece kişisel bir dünya oluşturuyor. Özellikle postmodern yaşam tarzının çok renkliliğinden sıkılanlara “Sıradışı”, konsepti retro bir dünya sunuyor.

Masalsı

Bu zarif ışıklarla bezenmiş, mistik renkler dünyası, ağırlıklı olarak pastel renklerine ilaveten gül kırmızısı ve açık lila sayesinde masalsı, doğaüstü bir dünyayı canlandırıyor. Bu dünya kişiye manevi bir  sükunet veriyor. Pastel tonların hakim olduğu, ipek yumuşaklığındaki yüzeyler, sizi masalsı bir dünyanın içine çekiyor.

 Sentez

Bu konsepti, aynı geçmişe sahip ağaçların köklerinden doğan kiremit kırmızısı renkli

meyveler ile bejin çeşitli tonları karakterize ediyor.

“Sentez”, modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getirerek sizi zamansız mekanlarda yolculuğa çıkarıyor. Modern biçim dünyası, geçmişten etkileşim ve farklı malzeme seçimi, bu konsepte kendine özgü bir karakter kazandırıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik
  • 04.05.2021 15:02

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik

Turkia Havacılık şirketinin geliştirdiği LNG’li yakma üniteleri ithal yakma ünit ...