maritbet girişmaritbet
Evmambo’dan kışa özel dekorasyon önerileri ve 2014 trendleri

Evmambo’dan kışa özel dekorasyon önerileri ve 2014 trendleri

Kışa adım adım yaklaştığımız şu günlerde evimizi de kışa hazırlamanın vakti geldi

Sıcacık battaniyenize sarılarak ısınacağınız, yemek ziyafetlerinizi tatlandıracağınız, cam kenarından düşen kar tanelerinin toprağa karışmasını izleyeceğiniz o güzel anların simgesi olan kış mevsiminde, evinizde yapacağınız küçük değişikliklerle büyük etkiler sunabilirsiniz. İşte mekanlarını canlandırmak ve daha konforlu hale getirmek isteyenlere evmambo.com'un deneyimli uzmanlarından evleri ısıtacak birkaç küçük öneri.
Mumların samimi etkisinden yararlanın
Mumların dekoratif amaçlı kullanımının dışında aynı zamanda koku, renk ve biçimleriyle psikolojimiz üzerine etkileri olduğunu biliyor muydunuz? Yatak odanızda ya da banyolarınızda kullanacağınız mumlarla romantik bir etki yaratabilir, özel bitki yağlarından üretilen mumlarla da ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. 
Farklı dokuda yastık ve halılar 
Zemin ve minderlerinizde özellikle kadife gibi dokununca sıcak ve yumuşak bir his veren kumaşlar kullanın. Bu sayede odalarınızda sıcak ve rahat bir görünüm yakalayabilirsiniz.
Ahşap ile evlere sıcak bir dokunuş
Ahşapın girdiği bütün mekanlara kattığı sıcaklık yadsınamaz. Siz neden bu etkiden faydalanmayasınız? Ahşap biblolar, kitaplıklar, raflar ve çerçeveler evinize otantik bir hava katacak.
Çiçek etkisi
Odalarınızda belirli yerlere konumlandıracağınız çiçeklerle neşeli ve dinamik bir görünüm elde edebilir, evlerinizi kışın getireceği rehavetten uzak tutarak her daim canlılığı sağlayabilirsiniz.
Renklerin gücünü keşfedin
Yılbaşı yaklaşırken, yeni bir yılın getirdiği o yenilenme duygusunu yaşam alanlarınıza da taşımak isterseniz, evinizle uyumlu olacak şekilde renklerle oynayabilirsiniz. Çok büyük değişiklikler istemiyorsanız tek bir duvarınızı kışın soğukluğunu silecek kırmızı, turuncu gibi sıcak tonlardan birine boyamanız tahmininizden daha büyük bir etki verecektir.
Aydınlık mutfaklar
Kış kasvetini, en çok vakit geçirdiğiniz mekanlardan olan mutfağınızdan uzak tutun. Sarkıt avizelere ek olarak kullanacağınız duvar aplikleri ile hem daha aydınlık hem de daha şık bir ortam sunabilirsiniz.
Evimizin tamamlayıcısı: Perdeler
Ev dekorasyonumuzun tamamlayıcılarından perdelerimizin mevsimden mevsime farklı kullanımı olabilir. Genellikle yazın daha kısa ve detaysız perdeler kullanırken, kışın daha kalın ve uzun perde kullanılır. Hazır kış kapıdayken kullanacağınız desenli ve kalın kumaşlı perdeler ile evinize hareket ve stil kazandırabilirsiniz.
2014'te Evlere koyu renkler hakim
2014'te açık renklerin yerini mor, bordo, kahverengi gibi koyu tonlara bıraktığını belirten evmambo.com uzmanları, birbirinden farklı malzemeler ve kumaşlarla yapılmış kombinlerin kullanımının artacağına dikkat çekiyor. Asimetrik parçalar, aynalar, farklı aydınlatmalar ve metal objelerin yaygınlaşmasının yanı sıra gösterişten uzak, rahatlığın hakim olduğu koltuklar akşam ve haftasonları evinde dinlenmek isteyenlere konfor ve şıklığı bir arada sunacak. Kışın ruhunu yakalayacağınız bütün dekorasyon ürünlerini evmambo.com'da bulabilir, yaşam alanlarınıza farklı bir dokunuş yapabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evmambo’dan daha ferah ve büyük bir salonun püf noktaları
  • 20.05.2014 16:02

Evmambo’dan daha ferah ve büyük bir salonun püf noktaları

İyi bir planlama ve birkaç küçük düzenleme ile küçük alanları olduğundan daha fe ...

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri…
  • 19.03.2014 14:52

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri…

Doğanın en güzel haline büründüğü ilkbahar mevsimi geldi çattı ...

Evmambo’dan Sevgililer Günü’ne özel dekorasyon önerileri
  • 06.02.2014 12:31

Evmambo’dan Sevgililer Günü’ne özel dekorasyon önerileri

Evmambo uzmanlarından Mimar-İçmimar Zeynep Hatice Akgün, evini ufak dokunuşlarla ...

Evmambo’dan kışa özel dekorasyon önerileri ve 2014 trendleri
  • 03.12.2013 15:07

Evmambo’dan kışa özel dekorasyon önerileri ve 2014 trendleri

Kışa adım adım yaklaştığımız şu günlerde evimizi de kışa hazırlamanın vakti geld ...

evmambo.com  dekorasyon ve dikey e-ticarete iddia getiriyor
  • 13.11.2013 11:10

evmambo.com dekorasyon ve dikey e-ticarete iddia getiriyor

Hızla büyüyen dikey e-ticaret alanlarından biri olan dekorasyon kategorisinde ye ...