maritbet girişmaritbet
Dolapta kalite NolteORA'da..!

Dolapta kalite NolteORA'da..!

Mutfak ve yatak odası modelleriyle evlere estetik ve kalite sunan dünyaca ünlü Alman markası Nolte,dolap tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Mutfak ve yatak odası modelleriyle evlere estetik ve kalite sunan dünyaca ünlü Alman markası Nolte,dolap tasarımları ile de dikkat çekiyor. Nolte, tasarımlarında estetik ve fonksiyonellik arasında mükemmel bir denge kurarak evlerde kullanışlı ve çarpıcı alanlar yaratıyor.Markanın dolap koleksiyonu içinde raydolaplar da geniş yer tutuyor. Nolte'ninORA modeli, evlerdeki dar alanları bile en verimli şekilde değerlendirmenize imkan tanırken kullanıldığı odaya da değer katıyor.
Her yıl kendini yenileyen dekorasyon dünyasında 2012 yılının trendleri de belli olmaya başladı. Sadelik, 2012'de de evlerde en fazla tercih edilen tarz olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu akımın dolaplardaki en başarılı temsilcilerinden biri ise NolteORA… Nolte'ninyeni dolap modeli,sadeliği en estetik bir şekilde mekanlara yansıtırken detaylarındaki şıklık ile de fark yaratıyor. Bu son derece şık dolap tasarımının cam kapaklarında göze çarpan metal görünümlü çıtalar ise ortamda hissedilen kaliteye dolgunluk veriyor. Doğallık ve sadelik dışında cam kapakların bir diğer özelliği ise optik yanılsama ile odayı olduğundan daha geniş göstermesi. Ayrıca raydolap özelliği ile kapaklar açıldığında bile odada yer sorunu olmuyor. Dolap sisteminin içdizaynı ise tamamen isteğe ve ihtiyaca göre tasarlanıp hazırlanabiliyor.
Nolte Türkiye Genel Müdürü Sebahattin GÜREL, dolap tasarımları hakkında şunları söylüyor: “Biz Noltemarkası olarak, dolap sistemlerimizde müşterilerimize kalitenin yanı sıra çok özel olanaklar da sunuyoruz. Örneğin, dolap sistemlerinde metal profile cam raf sistemleri uygulaması markamızın gurur duyduğu özelliklerden biri. Oldukça zor olan bu uygulamayı yapabilen çok az markadan biri de biziz. Öte yandan istenirse metal profilleri ahşap olarak da tasarlayabiliyoruz. Dolaplarımızda bulunan askılık, kravatlık, ayakkabılık, pantolonluk gibi özel aparatlar da yüksek kullanım rahatlığı sağlıyor. Dolapların kapaklarında zevke göre çok farklı malzemelerden istenilen kombinasyonlar yaratılabiliyor. Nolteolarak bir diğer özelliğimiz ise istenilen ölçülerde tasarım yapabiliyor olmamız. Örneğin 2.7 m ölçüsünde raydolap kapağı yapabiliyoruz ya da çatı katı odalar için özel eğimli dolap sistemleri üretebiliyoruz. Bu yılın trendlerinden de kısaca bahsetmek gerekirse dolaplarda renkli cam ve füme ayna ile beyaz cam ve ceviz kombinasyonları favori diyebilirim. Duman grisi ahşap ise yalnızca Nolte'ye özel ve en fazla tercih edilen tonlar arasında.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nolte, Kalamış’ta Express Mutfak Mağazası açtı!
  • 03.09.2012 09:26

Nolte, Kalamış’ta Express Mutfak Mağazası açtı!

Mutfak ve yatak odası tasarımlarıyla evlere ayrıcalık ve kalite sunan Alman mark ...

Nolte, Express markasıyla Türkiye’de lider olma hedefinde!
  • 05.08.2012 13:24

Nolte, Express markasıyla Türkiye’de lider olma hedefinde!

Dünyanın önde gelen mutfak markalarından Alman Nolte, yeni oluşturduğu alt marka ...

Nolte mutfak ve yatak odası modelleri doğal çevreyi koruyor!
  • 21.07.2012 12:12

Nolte mutfak ve yatak odası modelleri doğal çevreyi koruyor!

Mutfak ve yatak odası tasarımları ile dikkat çeken Nolte, doğal çevreyi de ön pl ...

Dolapta kalite NolteORA'da..!
  • 10.04.2012 17:03

Dolapta kalite NolteORA'da..!

Mutfak ve yatak odası modelleriyle evlere estetik ve kalite sunan dünyaca ünlü A ...

Nolte Mutfak Anadolu'ya Açılıyor !
  • 03.10.2011 09:23

Nolte Mutfak Anadolu'ya Açılıyor !

Almanya'daki üretim merkeziyle dikkat çeken Nolte Mutfak, İstanbul'dan sonra Ana ...