maritbet girişmaritbet
Daikin Airfel Integrity Plus kombi kullanım konforunda yeni bir çığır açıyor

Daikin Airfel Integrity Plus kombi kullanım konforunda yeni bir çığır açıyor

Daikin Integrity’nin ikinci üyesi Airfel Integrity Plus, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Haftalık programlama özelliği ile kullanım konforunda yeni bir çığır açan Airfel Integrity Plus, istenen gün ve saatlerde kullanıcısının ihtiyacına göre çalışıyor. Bu özelliği ile Airfel Integrity Plus, konforun yanı sıra doğalgaz tüketiminden tasarruf sağlıyor. İklimlendirme sektörünün dünya devi Daikin, genişleyen Airfel kombi ailesi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. 2015 yılında Avrupa ısıtma sektöründeki ilk üç firma arasındaki yerini almak için harekete geçen Daikin, ısıtmadaki markası Airfel'in yeni kombi ailesi Integrity'nin ikinci üyesini tüketicisinin beğenisine sunuyor. Airfel markasının Daikin bünyesine katılmasından sonra; tasarım aşamasından üretime, üretimden son kullanıcıya kadar tüm süreçlerinde Daikin üretim felsefesinin (PDS- Production of Daikin System) hakim olduğu ilk kombi ailesi olan Integrity'nin yeni üyesi Integrity Plus kullanıcı dostu kavramına yeni bir soluk getiriyor. Sunulan standart haftalık programlama özelliği ile Airfel kombi kullanımında yeni bir çığır açıyor. Daikin Türkiye'nin Hendek'teki fabrikasında kombide konfor ve tasarrufu bir arada arayanlar için üretilen Airfel Integrity Plus, haftalık programlama özelliği ile öne çıkıyor.  

Haftalık programlanabilen kombi
Kış aylarını konfor içinde geçirirken, tasarrufu da gözeten kombi kullanıcıları ile bu aydan itibaren buluşmaya hazırlanan Airfel Integrity Plus, teknoloji, estetik ve kompakt tasarımı bütünleştiren yapısının yanı sıra benzersiz özellikleri ile dikkat çekiyor. Dokunmatik kontrol paneli uygulaması ile kombinin tüm fonksiyonlarına kolaylıkla ulaşılmasını sağlayan cihaz, yüksek kontrastlı LCD ekran aydınlatması ile estetik görünümünü güçlendiriyor. Integrity Plus modeli ile sunulan standart haftalık programlama özelliği, kullanıcısına, ihtiyaçları doğrultusunda kombisini dilediği gibi programlama olanağı sunuyor. Kullanıcısına haftanın belirli gün veya saatlerinde kombisini çalıştırma imkanı veren bu özellik, kullanım konforunu ve verimliliği en üst düzeye taşıyor. İhtiyaç duyulmayan dönemlerde cihazın çalıştırılmamasını sağlayan bu özellik sayesinde gereksiz doğalgaz tüketiminin önüne geçilerek, yakıttan tasarruf sağlanıyor. 

Özel debimetre teknolojisi ile konvansiyonel 24 kW kapasiteli cihazlarda alınabilecek en yüksek sıcak su kapasitesini, 15 lt/dk lık sabit kullanım sıcak suyu ile sunan Airfel Integrity ısıtma konforunun yanı sıra sıcak su konforunda da rakiplerinden ayrılıyor. Opentherm oda termostatı bağlantı imkanı ile ortam sıcaklık konforu istenilen düzeyde sağlanıp, sıcaklık değişiklikleri alev modülasyonu ile kombiye yansıtılarak ufak sıcaklık değişimlerinde kombinin dur-kalk yapması önlenerek, doğalgaz tüketiminde yüksek oranda tasarruf sağlanabiliyor. 

Elektronik ateşleme ve full alev modülasyonu ile donatılan, 92/42/EEC direktifine göre üç yıldızlı yanma verimli ve EN13203'e göre üç yıldızlı kullanım suyu konforu olan Airfel Integrity Plus kombiler kullanılan malzeme kalitesi ile de ön plana çıkıyor. Pirinç hidroblok grubu, paslanmaz çelik kullanım suyu eşanjörü, bakır ana eşanjörü ve üç hızlı düşük enerji seviyeli sirkülasyon pompası ürün kalitesini gözler önüne seriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!
  • 27.11.2021 13:58

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!

Koçtaş uzmanları öncelikli olarak hem olası kombi arızalarının önüne geçebilmek ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...

Daikin’den klimanın zirvesi: Ururu Sarara
  • 22.06.2021 07:45

Daikin’den klimanın zirvesi: Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara, hem ideal nemi sağlıyor hem de ortamdaki havayı flash strea ...

Daikin Shira Plus ile klimada zirveyi yakalayın!
  • 06.06.2021 08:00

Daikin Shira Plus ile klimada zirveyi yakalayın!

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, üstün özelliklere sahip yeni Shira ...