maritbet girişmaritbet
Arçelik, Red Dot ve IF Design'da 11 tasarım ödülü kazandı!

Arçelik, Red Dot ve IF Design'da 11 tasarım ödülü kazandı!

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından olan Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldı

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından olan Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldı. Otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot tarafından Beko ve Grundig markalı toplam 9 ürünüyle ödüle layık görülen Arçelik A.Ş.,  IF Design'dan da 2 ödülle döndü.

Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Grundig GKN 16830 X Kombi Buzdolabı, Grundig GEZM 47000 B ve Grundig GEBM 46000 B Ankastre Fırınlar, Beko WKY 61031 C Çamaşır Makinesi, Grundig TR1200 Ahşap Masa Radyosu, Grundig Vision 9 Air Design TV ve Grundig Ekmek Kızartma Makinesi ‘High Quality Design (Yüksek Kalite Tasarım)' ödülüne layık görülürken, Grundig GWN 58472 C çamaşır makinesi ve GTN 48271 GC kurutma makineleri de ‘Outstandingly Designed Detail Solutions (Üstün Tasarım Detayları)” mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Her yıl çeşitli ülkelerden binlerce başvurunun yapıldığı Red Dot Tasarım Ödülleri tasarımın en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl, 54 ülkeden 1865 üreticinin, tasarımcı ve mimar ürünleri ve projeleriyle başvurduğu değerlendirme sürecinde 37 profesyonelden oluşan bugüne kadarki en büyük red dot jürisi 4662 çalışmayı canlı ve yerinde test edip tartıştı ve değerlendirdi. Ödül töreni Temmuz ayında Almanya'nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek.

Münih kentinde, ‘Munich Creative Business Week' kapsamında düzenlenen  IF Design Tasarım Ödülleri Töreninde de Arçelik A.Ş., Arçelik In Love çamaşır makinesi ve Grundig buzdolabı'nın fark yaratan tasarımlarıyla iki ödülün sahibi oldu. Ödülleri Arçelik A.Ş. Endüstriyel Tasarım Yöneticisi Serdal Korkut Avcı,ekip arkadaşları ile beraber aldı.

Red Dot Tasarım Ödülü Alan Ürünler

Kusursuz ve minimal tasarımıyla Beko WKY 61031 C çamaşır makinesi, küçük gövdesi sayesinde küçük banyolara ve çamaşır odalarına kolayca sığar ve bu küçük hacimle 6 kg'lık şaşırtıcı seviyede yüksek yıkama kapasitesine sahiptir. 50 cm çapındaki büyük kapısı sayesinde makinenin yüklenmesi ve boşaltılması daha kolay ve rahattır.

Tasarım tarzında sadeliği ve basitliği vurgulayan A+++ sınıfı Grundig GKN 16830 X Kombi Buzdolabı, kullanıcıya diğer A sınıfı ürünlerden %60 daha az enerji tüketimi sağlar. Buzdolabında, yiyecekleri daha uzun süre taze tutan 0-30°C'lik Süper Taze Bölgesi bulunmaktadır. Hijyen+ antibakteriyel karbon filtresi, bakteri oluşumunu önler ve dolap kokularını azaltır.

Grundig'in enerji lideri GEBM 46000 B ve GEZM 47000 B Ankastre fırınlar A sınıfından %20 daha az enerji tüketir. Ayrıca, önceki modellerden 2 kat daha sessiz olan bu fırınlar dünyanın en sessiz ankastre fırınlarıdır (46 dMA). Çıkarılabilir cam yüzeydeki yüksek teknoloji ürünü benzersiz ‘nano' kaplama iç kapı üzerinde kalıntı birikmesini önler.

Grundig GWN 58472 C Çamaşır makinesi fırçasız motoru ve aquaround™ plus teknolojisiyle A+++ sınıfı ürünlerden % 40 daha az enerji tüketir. Smart Assist teknolojisi ile her yönüyle akıllı bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Grundig GTN 48271 GC Kurutucu  standart A sınıfı ürünlere göre %65 daha az enerji tüketimine sahip A sınıfı bir üründür. “S” şeklindeki gürültü engelleyici yan duvarlar, kabin izolasyonu ve fırçasız motor teknolojisi sessiz kurutma performansı sağlar.

Sade, klasik ve estetik çizgilerle yaratılan Grundig ekmek kızartma makinesi arka ışıklandırmalı düğmeleriyle 7 ısı seviyesi seçeneği sunar ve herkesin zevkine uygun her tür ekmek, kruvasan ve hamur işlerinde kullanılabilir.

A sınıfı enerji tasarrufuna sahip Grundig Vision 9 Air Design Televizyon, özel dizayna sahip Airchrome alüminyum ayağı ile ödüle layık görüldü. 55 inçlik bu smart Interactive TV, online hizmetlere ulaşabilme, 3D'yi destekleme ve Full HD gibi özelliklere sahip.

Grundig TR1200 Ahşap Masa Radyosu retro tasarımını modern tasarımla basit bir şekilde bir araya getiriyor. Göz alıcı ahşap raf tasarımı farklı renk alternatifleriyle şık görünümü destekler ve kullanıcılar için kişisel seçenekler sunar.

IF Design Ödülü Alan Ürünler

Arçelik In Love serisi çamaşır makineleri dikkat çekici tasarımı ve teknolojik üstünlüğü sayesinde öne çıkıyor. In Love çamaşır makinesi, renkli tarz sahibi görünümü, kullanım kolaylığı, otomatik programı ve çoklu sensörleri ile çamaşır yıkamayı keyif haline getiriyor. Yıllık enerji tüketimi 135 kWh olan Arçelik In Love Serisi Çamaşır Makinesi, A+++ enerji sınıfı ürünlerden %30 daha az enerji harcıyor.

Tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Grundig buzdolabı 60 cm'lik eksiksiz bir no-frost kombi ürünü.  A+++ sınıfında olan ürün, kullanıcıya diğer A sınıfı ürünlerden %60 daha az enerji tüketimi sağlıyor. Buzdolabında, yiyecekleri daha uzun süre daha taze tutan 0-30°C'lik Süper Taze Bölgesi bulunuyor. Hijyen+ antibakteriyel karbon filtresi, bakteri oluşumunu önlüyor ve dolap kokularını azaltıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beko'dan 18 kat tasarruf sağlayan Practiclean nano kaplama teknolojisi
  • 06.01.2023 17:31

Beko'dan 18 kat tasarruf sağlayan Practiclean nano kaplama teknolojisi

Beko'nun PractiClean nano kaplama teknolojili ankastre ocakları daha hızlı ve pr ...

Beko, IFA Fuarı'nda su tasarrufuna dikkati çekiyor
  • 03.09.2022 09:26

Beko, IFA Fuarı'nda su tasarrufuna dikkati çekiyor

Beko, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA 2022 ...

Beko Android TV modelleriyle dijital dünyaya ulaşmak daha kolay!
  • 22.02.2022 08:32

Beko Android TV modelleriyle dijital dünyaya ulaşmak daha kolay!

Beko, zengin Android dünyasındaki binlerce uygulamayı Beko Android TV ile tüketi ...

Arçelik Imperium Go Kablosuz Şarjlı Süpürge ile kolay temizlik
  • 14.04.2021 11:15

Arçelik Imperium Go Kablosuz Şarjlı Süpürge ile kolay temizlik

Arçelik Imperium Go Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge, Red Dot ve IF Design’dan tasarı ...

Beko, yüzde 99.9 öldüren aktif hijyen serisi!
  • 10.12.2020 10:46

Beko, yüzde 99.9 öldüren aktif hijyen serisi!

Beko, koronavirüsle mücadeleye önemli ölçüde katkı sağlayacak Beko Aktif Hijyen ...

Beko ankastre ürünlerle mutfakta yeni dönem başlıyor!
  • 28.10.2020 10:03

Beko ankastre ürünlerle mutfakta yeni dönem başlıyor!

Benzersiz tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Beko, üçü bir arad ...