maritbet girişmaritbet
Yıldız Entegre'den antibakteriyel parkeler!

Yıldız Entegre'den antibakteriyel parkeler!

Yıldız Entegre, koronavirüs salgını ile evlere kapandığımız ve doğadan uzak kaldığımız bu dönemde yaşam alanlarına ağacın sıcak dokusunu yansıtıyor.

Sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları için üretim yapan şirketin tüm ürünleri, üretimin başladığı ilk günden bu yana insan sağlığını önceliklendiriyor. 

Covid-19 pandemisi nedeniyle hayatın her alanında hijyen önem kazandı. Salgın nedeniyle değişen tasarım yaklaşımları, sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları tasarlamayı öncelikli hale getirdi. Yenilikçi ve inovatif yaklaşımıyla sektörde fark oluşturan Yıldız Entegre, zengin ürün gamının tamamında bulunan %99,99'a varan antibakteriyel özelliğiyle tüketicilerin tercihi oluyor.

"Bugün ürettiklerimiz, yarınlarımızı tüketmesin” anlayışı doğrultusunda, çalışmalarını ‘doğaya ve insana saygı' ilkesiyle sürdüren şirket, kurulduğu günden bu yana ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde insan sağlığı ve güvenliğine öncelik veren sürdürülebilir ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor.  Firma aynı zamanda konfor ve estetiğin yanı sıra yüzde 99,99'a varan antibakteriyel özelliği olan tüm ürünleriyle de müşterilerinin yaşam alanlarında hijyen sağlıyor. 

Tüm dünyada mekanların hijyenik ve sağlıklı olmasının öneminin anlaşıldığı bir dönem yaşandığına dikkat çeken Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, ‘'Pandemi süreci, sürdürülebilir ürünlere olan talebi ve beklentiyi artırdı. Bu dönemde Yıldız Entegre olarak hedefimiz, tüketicilerimize uygun fiyatlı, sağlıklı ve uzun ömürlü ürünler sunmak, herkesin yaşadığı ya da çalıştığı yeri istediği gibi dekore etmesine yardımcı olmak. Yıldız Entegre güvencesiyle VarioClic ve TerraClick markalarıyla parkede, Variodor markasıyla monoblok mdf kapıda ve Yıldız Trend markasıyla plaka grubunda kullanıcılara sunduğumuz ürünlerimiz %99,99' a varan antibakteriyel özelliğe sahip. Ürünlerimizin sahip olduğu bu antibakteriyel özelliği sayesinde tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Kalite standartlarından taviz vermeden üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz ISO 22196 standartları ile test edilmiştir. Üretim süreçlerimizin ne kadar güvenli olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduğumuza inanıyorum. Bu bilinç ve sorumlukla aynı titizlikle çalışmaya ve insan sağlığına ürünlerimizi ürettiğimiz ilk günden bugüne olduğu gibi gelecekte de öncelik vermeye devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

THY depremzedelere yönelik iş ilanını duyurdu
  • 04.04.2023 13:49

THY depremzedelere yönelik iş ilanını duyurdu

Türk Hava Yolları (THY), 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depreml ...

THY kabin memurlarının çantaları depremzede çocuklara bot oldu
  • 31.03.2023 16:33

THY kabin memurlarının çantaları depremzede çocuklara bot oldu

Türk Hava Yolları kabin memurlarının kullandığı çantalardan dönüştürülen 10 bin ...

Türkiye'de şubatta 80 bin 31 konut satıldı
  • 15.03.2023 12:05

Türkiye'de şubatta 80 bin 31 konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18 d ...

İşsizlik oranı tek haneye düştü
  • 10.03.2023 14:18

İşsizlik oranı tek haneye düştü

Türkiye'de işsizlik oranı, ocakta bir önceki aya göre 0,5 puan azalarak yüzde 9, ...

Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar oluşturuyor
  • 06.03.2023 16:36

Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar oluşturuyor

Türkiye İstatistik Kurumu, "İstatistiklerle Kadın, 2022" çalışmasının sonuçların ...

İnşaatta güven endeksi şubat ayında yüzde 3,6 düştü!
  • 27.02.2023 10:17

İnşaatta güven endeksi şubat ayında yüzde 3,6 düştü!

Ekonomik güven endeksi, şubatta aylık bazda yüzde 0,3 azalarak 99,1 değerini ald ...