maritbet girişmaritbet
Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı sektöre tanıtıyor.

50 yıla yakın süredir yapı sektöründe bir ürün vitrini, iletişim kanalı ve sektörün kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlama imkânı sunma misyonuyla varlığını her geçen gün güçlendiren Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı'nı sektöre tanıtıyor.

Yapı sektörünün Oscar'ı Altın Çekül'ü, 2020 yılında “Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” adıyla ilk kez kendi çatısı altında düzenleyen, aynı yıl içerisinde hayata geçirdiği Mimarlar Rehberi, Yazarlar Projesi ve daha nice güçlü projeleri ile sektörde yer alan tüm aktörleri bir araya getirerek, sektörün iletişim ağı olma görevini üstlenen Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk aylarında da yapı malzeme firmalarını, mimarlar, iç mimarlar ve tasarımcılar ile, Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı aracılığıyla bir araya getiriyor.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri 2020 Kazananları Malzeme Kitabı'nda!

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı'nda, pilot sayısına özel olarak, Yapı Kataloğu çatısının altında ilk kez düzenlenen “Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” kapsamında ödül almaya hak kazanan yapı ürünleri ve sektörel pazarlama projelerine yer verildi. Dereceye giren firmalar ile kategori birincileri firmaların yenilikçi, fonksiyonel ve sürdürülebilir ürünlerinin yer aldığı Malzeme Kitabı ile YAPI KATALOĞU sektörün farklı paydaşlarının arasında köprü olma görevini üstlendi.

Katılım sağlayan firmaların 3 ana kategoride ödül aldığı Altın Çekül Ödülleri sonucunda yapıda inovatif ürün, pazarlama ve fikir kategorilerinde ödül alan yapı malzemesi firmaları; ürünlerinin en detaylı açıklamalarıyla birlikte YAPI KATALOĞU Malzeme Kitabı'nda sektörün tüm aktörlerine 8 ana kategori altında ulaşıyor. Kitabın dizini bu kategorilerin aşağıdaki şekilde sıralanmasıyla oluşuyor:

Kaba Yapı
İnce Yapı – Bitirme İşleri
Zemin – Duvar – Tavan
Elektrik – Otomasyon
Aydınlatma
Banyo – Mutfak
Peyzaj – Çevre Düzenleme
Sektörel Pazarlama

YAPI KATALOĞU Malzeme Kitabı'nda 22 tanesi yapı ürünü ve 4 tanesi sektörel pazarlama projesi olmak üzere toplam 26 farklı ürün öne çıkıyor. Kitapta, ALTIN ÇEKÜL Ödülleri 2020'de ödül almaya hak kazanan bütün ürünlere dair firma yetkililerinin yorumlarına da yer veriliyor.

Kitapta bulunan 22 yapı ürünü; görselleri ve ürüne dair detaylı açıklamalarıyla birlikte, yer aldıkları projelerin fotoğraflarıyla sunuluyor. Ayrıca her sayfada; ürünlerde kullanılan malzemelerin, ürünlerin öne çıkan özellikleri, uygulama alanları ve teknik özelliklerinin yer aldığı detaylı bir künye de yer alıyor. 

İnteraktif bir kitap olması sebebiyle, Malzeme Kitabı'nın her ürün sayfasında ürünlere ait, daha detaylı bilgi, görsel, katalog, video, çizim vb. her türlü dosyaya erişilmesini sağlayan bir buton yer alıyor. Kitabı inceleyen her profesyonel bu butona tıklayarak ürünün YAPI KATALOĞU web sitesinde yer alan detaylı ürün sayfasına yönlenerek, bu ürün hakkında her türlü bilgiyi edinebiliyor. Bununla birlikte, ürüne dair daha detaylı bilgi alınmak istenirse, her sayfada yer alan “bilgi alma” butonuna tıklayarak her firmaya özel “Detayı Bilgi Talep Formu”na ulaşılıp, yetkili firma ile Yapı Kataloğu üzerinden hızlı bir şekilde iletişime geçilebiliyor.

Yapı sektöründe iş birliklerini artırma adına 45 yılı aşkın tecrübesiyle çalışan YAPI KATALOĞU, profesyonellerin yeni yapı malzemeleriyle tanışması, tasarımcıların aradığı çözümleri bulabilmesi adına rehber niteliğindeki Malzeme Kitabı ile bir kez daha bir ilki gerçekleştiriyor! Mimar ve iç mimarlar başta olmak üzere sektör profesyonellerinin hem basılı, hem dijital erişimine açık olan Malzeme Kitabı aracılığıyla sektörün aktörlerini profesyonel zeminde birbirleriyle buluşturuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Orta gelir grubu konut kampanyasından kimler faydalanacak?
  • 30.09.2022 10:15

Orta gelir grubu konut kampanyasından kimler faydalanacak?

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu içi ...

Ev sahipleri depozitoyu iade etmekle yükümlü
  • 16.07.2022 09:04

Ev sahipleri depozitoyu iade etmekle yükümlü

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan kiracıların depozito ile ilgili hakları hakkında bil ...

‘Sadece yabancıya kiralık’ ilanları piyasanın dengesini bozuyor
  • 13.04.2022 13:05

‘Sadece yabancıya kiralık’ ilanları piyasanın dengesini bozuyor

Emlak sitelerinde ‘Türkler aramasın, sadece yabancıya kiralık’ gibi ilanların sa ...

Ev sahiplerinin yabancı kiracılarla başı dertte!
  • 07.04.2022 16:23

Ev sahiplerinin yabancı kiracılarla başı dertte!

Türkiye’de yaşayan yabancıların sayısı her geçen gün artıyor.  Bütçelerine ...

"Ruslar gayrimenkul için Türkiye’ye yönelecek"
  • 15.03.2022 16:54

"Ruslar gayrimenkul için Türkiye’ye yönelecek"

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, "Yaptırımlar nede ...

TÜGEM, emlak sektörünün öncülerini bir araya getirdi!
  • 25.02.2022 11:31

TÜGEM, emlak sektörünün öncülerini bir araya getirdi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde “Emlak S ...