maritbet girişmaritbet
Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!

Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!

NUDE, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir hediye arayışı içinde olanlara farklı alternatifler sunuyor.

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini saygın tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan NUDE, Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir hediye arayışı içinde olanları www.nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları'na bekliyor.


Mr. & Mrs. ile aşkınız hep yanı başınızda… 

Üfleme kristalden üretilen NUDE Mr. & Mrs. koleksiyonu, yalın formuyla şık olduğu kadar eğlenceli iki su sürahi setinden oluşuyor. Üzerinde uyuyan insan motifi bulunan bardaklar, aynı zamanda sürahi kapağı görevini görüyor. Günlük kullanıma elverişli iki boyda tasarlanan Mr. & Mrs, sade ve füme yeşili renkleriyle koleksiyonda yerini alıyor. Uzun görünümüyle zarafeti simgeleyen koleksiyon, minimal ve dramatik tasarımı ile de hayranlık uyandıran bir hediye seçeneği oluyor. 

 
Stem Zero ile aşkınıza kadeh kaldırma zamanı… 

Yalın, elegan ve sofistike kadeh serisi Stem Zero, şarap, köpüklü şarap ve şampanya için on beş farklı kadeh ve bardaktan oluşuyor. Şişecam tarafından geliştirilen özel “Ion Shielding” teknolojisi ile üstün bir dayanıklılık kazanan koleksiyon, hafifliği ve inceliği ile fark oluşturuyor. Tasarımı ile dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini artıran NUDE Stem Zero şampanya, köpüklü şarap ve şarap kadehleri ile Sevgililer Günü'nde aşkınıza kadeh kaldırma zamanı… 


Dekorasyon aşıkları için: Silhouette! 

Space Copenhagen tarafından tasarlanan yalın ve heykelsi NUDE Silhouette koleksiyonunun çeşitli boyutlardaki servis tabakları ve kaseleri dekorasyon aşıkları için Sevgililer Günü'nde mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. Yüksek kalite kristalin camdan şekillendirilen Silhouette koleksiyonu, yumuşak hatları ile her ortama uyum sağlıyor. Sade ve karamel tonlarındaki tasarımları, tek başına veya koleksiyondaki diğer ürünlerle kombinleyerek evinizin havasını anında değiştirebilirsiniz. 


Pigmento: Yalın ve elegan bir hediye alternatifi

Studio Formafantasma tarafından tasarlanan NUDE Pigmento koleksiyonu, cam üzerinde dağılan pastel renklerin her defasında oluşturduğu farklılık ve yalın formu ile göz kamaştırıyor. Karaf, servis tabakları ve saklama kaplarından oluşan ve özel günlerde sofralarında fark oluşturmak isteyenler için benzersiz bir koleksiyon olan Pigmento serisi aynı zamanda aşkınızı mutlu etmek için eşsiz bir hediye seçeneği olarak yerini alıyor. 

 
Aşkınız birlikte kök salsın… 

Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award kazanan ve tasarımı NUDE Tasarım Ekibi'nden Sinem Hallı'ya ait olan Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri sevenler için Sevgililer Günü'nde anlamlı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.


Sofraların yıldızı NUDE Lady! 

Tomas Kral, Lady koleksiyonunu tasarlarken ilhamını Kraliçe Elizabeth döneminin ikonik yaka tasarımından almıştır. Şıklığıyla dikkat çeken ve dalgalı dokusuyla tutuş kolaylığı sağlayan Lady, kullanıcılara dün ve şu an arasındaki güçlü kültürel bağını da duyumsatıyor. Zarafetiyle eşsiz bir Sevgililer Günü hediyesi olan Lady sofraların yıldızı olmaya aday… 


Aşkınıza çiçek bahçesi sunun… 

NUDE Tasarım Ekibi'nden Burcu Akbulut tarafından minyatür bir bahçe olarak tasarlanan ve bulunduğu ortama nefes aldıran Eden koleksiyonunda bulunan terrarium'lar sukulentler için çok şık bir seçenek oluyor. Sevgilinize şık bir çiçek bahçesi sunmaya ne dersiniz?


NUDE koleksiyonlarına Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com'dan ulaşılabiliyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nude, Milano Tasarım Haftası'nda bir yıldız gibi parladı!
  • 18.06.2022 14:24

Nude, Milano Tasarım Haftası'nda bir yıldız gibi parladı!

Dünyanın en prestijli etkinliklerine ev sahipliği yapan Milano Tasarım Haftası, ...

Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!
  • 08.02.2021 11:37

Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!

NUDE, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir h ...

Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!
  • 02.12.2020 15:54

Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!

Youmeus tarafından NUDE için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini ...

Nude'dan ruhunuza iyi gelecek dekorasyon önerileri!
  • 17.11.2020 11:06

Nude'dan ruhunuza iyi gelecek dekorasyon önerileri!

Şişecam’ın global tasarım markası NUDE yaşamın kendisinden esinlenen birbirinden ...